Şimdi Ara

MOTOR KULAĞI DEĞİŞECEK DEDİ ACABA İŞÇİLİK İLE BERABER KAÇA DEĞİŞİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi akşamlar arkadaşlar aracımla 1. viteste kalkış yaptıgım zaman debriyajdan ani çektigim oluyor bazen arabadan tak diye ses geliyor sanki bi demir parçası bir yere vuruyormuş gibi ses geliyor neyse bi ustaya gösterdim bana motor kulağı vuruyor dedi hatta kendi gözümle de gördüm vurdugunu ancak işçiliği 30 tl olur dedi motor kulağı çıkması ve sıfır orjinali hakkında fiyat vermedi sadece işçilik fiyatı verdi ??

Sormuş iken şunu da sormak istiyorum arkadaşlar aracımın ön camları elektrkli fakat zar zor açılıp kapanıyor acaba içinde ki motorun yağlanması mı gerekiyor yoksa aküde ki gerekli elektriği alamadıgından mı ??? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler iyi akşamlar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: james3456ss

Merhabalar iyi akşamlar arkadaşlar aracımla 1. viteste kalkış yaptıgım zaman debriyajdan ani çektigim oluyor bazen arabadan tak diye ses geliyor sanki bi demir parçası bir yere vuruyormuş gibi ses geliyor neyse bi ustaya gösterdim bana motor kulağı vuruyor dedi hatta kendi gözümle de gördüm vurdugunu ancak işçiliği 30 tl olur dedi motor kulağı çıkması ve sıfır orjinali hakkında fiyat vermedi sadece işçilik fiyatı verdi ??

Sormuş iken şunu da sormak istiyorum arkadaşlar aracımın ön camları elektrkli fakat zar zor açılıp kapanıyor acaba içinde ki motorun yağlanması mı gerekiyor yoksa aküde ki gerekli elektriği alamadıgından mı ??? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler iyi akşamlar diliyorum.

Hocam iyide araç ne?

• Hundaı accent 1999 Lx
  • Motor kulağı değişecek motorlar temizlenip yağlanıp bakımları yapılacak hepsi bu kdar.
  • Nekadara yapilir motor temzligi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tanesi 300-350 liraya değişir
  • Cam motoru mu hehh bee okadar var mi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Renault 12 motor takozunu kendim değiştirmiştim. Sağ tarafa motor ve şanzuman takozu almıştım. Toplam maliyeti bana 20 lira olmuştu galiba. Evin önünde motorun döküm tarafından krikoyu takıp askıya almış ve değiştirmiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.