Şimdi Ara

Araca Sticker yapıştırmak Yasak mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Google da baya araştırdım. sticker bile yasak olmuş. Camına yazı yazdırandan tutunda kaputunda atatürk resmi var diye 77 tl ceza yiyen taksiciye kadar.

benim aracımda da baya bi sticker var. bi mazda sitesinin stickerı, kendi aracımın markasının ismi, ninja stickerı felan. Ama beni çeviren olmadı.

1. Resim: Aracımın şimdiki hali
    2. Resim: Yapacağımyeni tasarımın hali (adobe illistrator)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 29 Mart 2015; 23:29:06 >

• Merakımdan soruyorum. Altta ki gibi yaparsanız ne gibi bir artısı olacak?
  • Meslek lisesi çıkışlı mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroAsia -- 29 Mart 2015; 12:47:23 >
  • resimdeki gibi yaptım ruhsata işlettim. bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. yalnız yazı yerine logo yapmanı tavsiye ederim
  • yazık olacak canım lantise
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

resimdeki gibi yaptım ruhsata işlettim. bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. yalnız yazı yerine logo yapmanı tavsiye ederim

Ruhsata mı işlettirdin ?
    ne kadara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

yazık olacak canım lantise

Güzel olacak güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayko1933

quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

resimdeki gibi yaptım ruhsata işlettim. bir sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar. yalnız yazı yerine logo yapmanı tavsiye ederim

Ruhsata mı işlettirdin ?
    ne kadara ?

Renk degisikligi oldugu icin mecbur islettim. Gerci arabanin ustundeki her tur degisiklik ruhsata isletilmeli. Fiyat olarak normal ruhsat degisiklik ucreti alindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence araca orjinali dışında hiç bir şey yapılmamalı. hep fabrika çıkışı gibi kalmalı. ben modifiyeli üzerinde oynama yapılmış araçları trafik güvenliği açısından tehlikeli buluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

bence araca orjinali dışında hiç bir şey yapılmamalı. hep fabrika çıkışı gibi kalmalı. ben modifiyeli üzerinde oynama yapılmış araçları trafik güvenliği açısından tehlikeli buluyorum.

Atıyorum bir body kit neresi zararlı ? Aracın daha yol tutuşunu arttırır rüzgarları engeller.
    Fakrlı bir jant taktınız buda yol tutuşa etki eder veya konfora.
    Misal benim yaptıklarım bunlar. Gayet yeterli.
    He siz aracı basmaktan bahsediyorsanız veya çakma xenon kullanıp milletten küfür yemeyi söylüyorsanız haklısınız.
    Şahsen ben, aracımın tamamen bana kişisel olmasını isterim ve ona göre özelleştirdim. Şimdi daha çok seviyorum.
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    işte bunun bir standardı olamayacağı için her türlü modifiye yasaklanmalı diye düşünüyorum. yoksa aracı basan adam da ben böyle seviyorum diyip işin içinden çıkar. xenon far kullanıp gözümüzü alan adam da ben böyle seviyorum der. kısacası orjinal ruhsatta ne yazıyorsa öyle olmalı.
  • Çok google da dolaştım, atatürk resminden tutunda, egzoz kafası parlak diye ceza yiyene, hepsini okudum. Araç sahipleri kafayı yiyor durumda yani.
    Okuduklarımdan anladığım kadarıyla arabanın üstüne sinek konsa polis ruhsata işlimi diye kontrol edecek derecede. Ben aracımın kapısının üstündeki stickerler ile 5-6 ay gezdim hiç durdurulmadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.