Bildirim
dacia duster a koruma demiri takmak yasalmı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha önce benim doblo'da yan basamaklar vardı. 8 sene önce arazide koparana kadar bir sorun olmadı.
Fiorino'da yan ve arka basamaklar var. Arabayı alırken orjinal aksesuar kataloğundan taktırdım. Orjinal Fiat parçası olduğundan sorun çıkarmaz diye düşünüyorum. Bir problem çıkarırsa birmot ruhsata mı işletir, geri iade mi alır ne yaparsa yapar artık
Orjinal aksesuar aldığınız sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanunen arazi taşıtı araçlar (G kategorisi N1G, M1G) ve kamyonetler N1 dışındaki araçlara takılması yasak. Dusterin 4x4 modeli arazi taşıtı sınıfına girmediği için takılamıyor. 4x2si zaten otomobil hiç olmaz...
quote:
Orijinalden alıntı: D-Assault
Kanunen arazi taşıtı araçlar (G kategorisi N1G, M1G) ve kamyonetler N1 dışındaki araçlara takılması yasak. Dusterin 4x4 modeli arazi taşıtı sınıfına girmediği için takılamıyor. 4x2si zaten otomobil hiç olmaz...
l300 e takabilir miyim ön tarafına?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 8 Şubat 2018; 22:51:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
quote:
bull bar diye geçer. araca proje çizdirmen gerekir yoksa muayeneden geçemezsin -
Bu tür aksesuara polis dikkat etmiyor. Ancak sana biri arkadan çarpsa ve tam kusurlu olsa bile öndeki aracın demir çubuğu aracıma zarar verdi derse tüm hasarı sana ödetir. Yani kusur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 8 Şubat 2018; 23:26:53 >
Polis gorunce ozellikle cevirmez. Ama cevirmeye girersen ve ceza yazicak bisey ariyorlarsa koruma demirinden yersin. Muayeneden gecmez muayene oncesi sokturup cikisinda taktirabilirsin bunu yapanlar var.
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
quote:
Talabilirsin ama proje çizip ruhsata işletmen lazım. Aydınlatma düzeneğini kapamayacak, sivri uç barındırmayacak vs ek şartları var.
Allah göstermesin, bir yayaya çarptığında kemiklerini tuzla buz eder.Kesinlikle yaptırma. -
Demir yasak, plastik koruma serbest diye biliyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arabanın altından su akması
- egzoz muayenesi 1 gün geçerse ne olur
- wöbermann filtre nasıl
- motor yağ basıncı az ne demek
- eskişehir volkswagen servis tavsiye
- toyota corolla cross 1.8 hybrid kullanıcı yorumları
- mazda cx 60
- dacia duster 2024 fiyat listesi
- fiat topolino klima varmı
- ford focus 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X