Şimdi Ara

Fiat Fiorino Bagaj Kilidi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiat fiorino ile ilgili bir sorum ( sorunum ) var. Uzaktan kumandalı anahtar ile Bagajı diğer kapılardan bağımsız olarak nasıl kilitleyip açıyorduk. Kapıları açınca bagaj da açılıyor. Kapılar açıkken bagaj bağımsız olarak kilitlenmiyor ( anahtar üzerindeki bagaj kilitleme düğmesine bassam da ). Yani yolda giderken bagaj açık kalıyor. Ancak anahtar üzerindeki orta düğmeye basınca yani merkezi kilitleme ile kapıları kitleyince bagaj kitleniyor.

Not: Bagajda manuel kilit yok. Fiat fiorino combi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat Fiorino Bagaj Kilidi Yardımı

Fiorino Bagaj Kilidi Arızası

Fiat Fiorino bagaj kilidi arızası yaşamanız durumunda, aşağıdaki nedenleri göz önünde bulundurabilirsiniz:

• Arızalı bagaj kilidi mekanizması
    • Deforme olmuş bagaj kapağı veya menteşeler
    • Elektriksel sorunlar (kablo kopukluğu, sigorta arızası)

Fiorino Bagaj Kapağı Açılmıyor

Fiorino bagaj kapağınız açılmıyorsa, şunları deneyebilirsiniz:

• Anahtarla kilidi manuel olarak açmayı deneyin.
    • Uzaktan kumandadaki bagaj açma düğmesine basın.
    • İçerideki bagaj açma kolunu çekin.

Fiorino Bagaj Kapağı Açık Uyarısı

Gösterge panelinizde bir Fiorino bagaj kapağı açık uyarısı görüyorsanız, şunları yapmalısınız:

• Bagaj kapağının düzgün bir şekilde kapalı olduğundan emin olun.
    • Bagaj kapağı anahtarını veya uzaktan kumandayı kontrol edin.
    • Elektriksel bağlantılarını inceleyin.

Fiorino Bagaj Açık Uyarısı

Fiorino bagaj açık uyarısı, arızalı bagaj kilidi sensöründen kaynaklanıyor olabilir. Sensörü temizlemeyi veya değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Fiorino Arka Kapı Açılmıyor

Fiorino arka kapınız açılmıyorsa, şunları kontrol etmelisiniz:

• Kilidin mekanik olarak arızalı olup olmadığı
    • Kapı menteşelerinin sıkışıp sıkışmadığı
    • Elektriksel bağlantıların sorunlu olup olmadığı

Yukarıdaki önerileri uyguladıktan sonra da sorun devam ediyorsa, profesyonel bir tamirciye danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir sorun vardir o zaman, servise gosterin. Kumandadaki bagaj dugmesi yalnizca bagajin kilitlenmesini-kilidin acilmasini saglar. Diger kapilarla bir fonksiyonu olmaz. Kumanda ustundeki diger tuslar bagaj dahil tum kapilari kilitler veya acar. Elektronik bir sorundur sizinki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis.
  • Cevapladığınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
    Acaba anahtar üzerindeki bagaj için olan düğme sadece bagajı açmak içinmi? O düğmenin kilitleme fonksiyonu yokmu? Ben istiyorumki araç hareket halindeyken yani yolda giderken bagaj kilitli olsun. Ama bunu yapamadım. Bagaj ancak arabayı terkederken anahtar üzerindeki orta düğmeye (kilit işareti olan düğme) basınca kapıları kilitlerken kapılarla beraber kilitleniyor. Kapıları açan birinci düğmeye basınca bagaj da açılıyor. Acaba bagajın ayrı kilitlenmesi gibi bi olay yokmu?
  • sustalı kumandada 3 düğme vardır

1. düğme tüm kapıları açar
    2.düğme tüm kapıları kilitler
    3.bağaj kapağının kilidini açar

araç çalışırken sürücü kapı açma kolunu aşşağı iterek tüm kapılar bagaj kapağıda dahil kilitlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi echomaniac -- 6 Nisan 2013; 12:03:36 >
  • teşekkürler @echomanicac

ama şu nasıl olacak, tüm kapılar normal açıkken ( yani açıkken derken kilitli değilken ) bagaj nasıl kilitlenecek? Araba duruyor olsun yürüyor olsun, kapıların kilidi açık bagaj kitli nasıl olacak? denedim olmuyor, kapılar ve bagaj açıkken, bagaj düğmesine ( anahtar üztündeki en alt düğme ) basıyorum lık sesi geliyor, farlar yanıp sönüyor ama bi bakıyorum bagaj kitlenmemiş ben bagaj kitlenmemiş yola çıkmak zorundamıyım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat doblo teyp sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Fiat fiorino çalışmıyor...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.