Şimdi Ara

Opel Corsa Kapı Kitlenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arabadan inip anahtardan kilitliyorum sol arka kapı haricinde bütün kapılar kilitleniyor. Sol arka kapı hala açılabiliyor.
    Toz artık katman haline gelmişti kapı kilidinde belki ondandır dedim sildim peçeteyle ama düzelmedi. Wd40 aldım onu sıktım yine düzelmedi. 1 saat yağmurda kullandım eve geldim kilitledim ve kilitledi. Gündüz de şöyle bir yöntem bulmuştum.
    Kilitlenmeyen Kapıyı açıyorum kumandadan kilit tuşuna basıyorum diğer kapılar kilitleniyor sonra kapıyı kapattığımda kilitleniyor.
    Sizce neden olabilir?

bir de anahtarla çevirerek kitlemek istediğimde sadece şöför kapısı kilitleniyor bunu da bileniniz varsa yardımcı olursa sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sofor kapisi kilitlenmesi olayi astrada da var, mantigini bilmiyorum ancak cozumu (astrada oyleydi)

Kumanda pili bittiyse: tum kapilari ve bagaji kapatiyorsunuz, on sag kapidan girip icerdeki kapi kilitleme tusuna basip kapiyi kapatiyorsunuz.

Aku bittiyse: kapilarin ic kisminda bir delik var,oraya anahtar ucu ile basinca kapi manuel kilitleniyor, aku olmadigi icin bagaj zaten kilitli oluyor.

Edit: aku bitme durumundaki manuel kilitleme 3 kapida var, surucu kapisini anahtarla disaridan kilitliyorsunuz yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FE2F1DE54 -- 13 Mart 2017; 11:12:19 >
  • Kronik sorun birden fazla ac kapa yapin, kesin çözüm kilit mekanizması değişimi oda tuzlu bişeydi hatırladığım kadarıyla

• Aynı sorun aynı kapı 2007 model Corsa aracimda mevcut. Wd-40 bende işe yaramıştı. Kilit mekanizması değişimi için 150₺ + işçilik istemişlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güngören merkez mahallesi Sokullu Mehmet paşa cd. No:46/a Feti usta var sadece Corsa kapı Kilitleri yapıyor 1 yıl Garantili On numara Numarasıda 0532,2544878

• quote:

Orijinalden alıntı: BySenTez

Güngören merkez mahallesi Sokullu Mehmet paşa cd. No:46/a Feti usta var sadece Corsa kapı Kilitleri yapıyor 1 yıl Garantili On numara Numarasıda 0532,2544878

Güngören uzak bana ama belki yolumuz düşerse

Fiyat bilgisi nedir? Ve hemen yapıp teslim ediyor mu?

• Çıkma orjinaL Sıfır motorlu temizlenmiş pırıl pırıl kilitler.

10 dk ya değişim yapıp gönderiyor. Fiyatlar 175tl gibi.

Güngörende 0532.254 4878 Yakıt depo kilitide 75tl.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus kapı kilit sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aynısı arkadaşımın klasik astrasinda olmuştu, problemli kapınin içini beraber sokerek kilit mekanizmasını çıkardık, adamlar onuda içi açılmasın diye perçinli yapmış onları düzgünce soktuk ,tabi yıllardir toz su içi çamur gibiydi onları temizledik, sonra gress yoktu wd40la yagladik topladık sorun çözülmüştü ama 4 saatimizi aldı

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Feti UsTanın en büyük özelliği elinde kilitler hazır 15 dk da 2 yıl garantili kilitinizi değiştirip teslim ediyor.

Sıfır kilit isteyenlere de 295 tl ye anahtar teslimi tek fiyat.

Hizmette memnuniyet garantisi veriyor 😄 👍🏻

• Arkadaşlar uzun süredir opel corsa kullanan birisi olarak söylüyorum, kapı sorunu kronik dir bazı arabalarda arkalar kitlenmez bazılarında ön kapılar. Benim ön şoför kapısı kitlenmiyordu artık anahtarla dahi kitlenmez oldu. Servisler malumunuz 400 500 lira gibi uçuk rakamlar istiyor ama ben Güngörende fethi usta diye bi abiyle tanıştım adamlar bu işin ehli işi biliyolar ve kapı asansörünü 200 liraya değiştiriyorlar. Şubat 2018 de değiştirdim maşallah hiç bi sıkıntı yok. Zaten garantisini de veriyorlar bence hiç zaman kaybetmeyin piyasaya göre çok uygun ve sağlam. Dileyen arasın ve çevresini yönlendirsin fethi usta 0532 254 4878

• quote:

Orijinalden alıntı: sezeey

Arkadaşlar uzun süredir opel corsa kullanan birisi olarak söylüyorum, kapı sorunu kronik dir bazı arabalarda arkalar kitlenmez bazılarında ön kapılar. Benim ön şoför kapısı kitlenmiyordu artık anahtarla dahi kitlenmez oldu. Servisler malumunuz 400 500 lira gibi uçuk rakamlar istiyor ama ben Güngörende fethi usta diye bi abiyle tanıştım adamlar bu işin ehli işi biliyolar ve kapı asansörünü 200 liraya değiştiriyorlar. Şubat 2018 de değiştirdim maşallah hiç bi sıkıntı yok. Zaten garantisini de veriyorlar bence hiç zaman kaybetmeyin piyasaya göre çok uygun ve sağlam. Dileyen arasın ve çevresini yönlendirsin fethi usta 0532 254 4878

Katılım tarihi 3 Nisa'n 2018 ve ilk mesaj

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.