Merhaba, Sahibinden'deki ev ve araç fiyat geçmişlerini görmek için bir tarayıcı eklentisi hazırladım. Özellikle araç kategorisinde çalışıyor. Yorumlarınızı bekliyorum. veya https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/sfg/ buradan indirip deneyebilirsiniz. Ekran görüntüleri: < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyatgecmisi -- 25 Mayıs 2024; 0:57:26 > |
Sahibinden Fiyat Geçmişi Eklentisi
-
-
elinize sağlık, sitenin kendisinin yapması gerekeni 3.şahıslar yapmak zorunda emek vermek zorunda kalıyor yazık,. denedim çok iyi
-
mükemmel çalışıyor , hem fiyat geçmişi hemde kaç aydır ilanda olduğunu anlıyorsunuz
-
Ellerinize sağlık çok faydalı
-
Ellerinize sağlık
-
sitenin yapması gerekeni siz yapmışsını elinize sağlık
-
Eklenti silimmiş. Eklenti dosyası elinde olan var mı?
-
Eklenti dosyası bende de gitmiş. Olan varsa paylaşabilir mi
-
ms edge için de isteriz...
-
sadece konut ve arabalar için olması çok kötü.
-
hocam artık çalışmıyor mu? chrome kaldırmış sanırım
-
az önce sildim çünki sahibinden sitesi beni blockladı bu numara ile desteğe yaz dedi kod verdi, sahibinden fiyat geçmişi eklentisi legal değildir silince desteğe yazın dedi kaldırdım hala block kalkmadı @fiyatgecmisi
-
sahibinden olağan dışı erişim tespit ettik. eklentiyi kaldırın diyor izin vermiyor. kaldırınca biraz bekleyince izin veriyor. devre dışı bıraktım mecbur
-
gelse bize de gelirdi hocam. sahibinden istemiyor eklentiyi sanırım.
-
satılık sahibinden kendi yapmıyor yapanada engel oluyor
-
eklentinin kaldirilmasinin sebebi sahibinden.com un telif haklarini ihlal ettigini google a bildirmesinden dolayi.
sahibindenin sikayet metni;
The owner company of the extension scraps our classified information daily and creates price history of the classifieds.
This extention adds buttons to our search pages and classified detail pages, it is used to show price history of the specific classified by querying their database that created with our data. This extention adds buttons to our search pages and listing detail pages, it is used to show price history of the specific listing by querying their database that created with our data.
This company is copying the browsing history of users who visit our company's website through an extension and sending it to their own system, thus creating a business area for themselves.The company has committed the offenses of "unfair competition" and "public presentation and publication of the work without the consent of the copyright holder" in violation of Turkish laws. We request that, the extension should not be released/published in any way from now on.
eklentim sadece sahibinden.com uzerinde calismak icin izin istiyor. yuklerken dikkat ederseniz orada sizden izin istiyor. yani diger kisimlara erisimi yok boyle bir durumda sifre calmam mumkun degil ama yuklediginiz diger eklentilerde butun sitelere erisim izni olan varsa onlar size bu sorunu yasatabilir.
eklentiyi indirmezseniz benim icin daha iyi, indirildikce de sahibinden baskiyi artiriyor. zaten para kazandigim bir sey degil.
ayrica eklentiyi indirmeden de gecmisi.com.tr uzerinden fiyat gecmisi sorgulamasi yapabilirisiniz. en azindan oraya reklam ekleyebildim. site uzerinden sorgularsaniz, sunucu masraflarini cikaracak kadar para kazanabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiyatgecmisi -- 13 Haziran 2024; 16:36:44 >
-
Bugün bloklamaya başlamışlar sanırım.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
eklentinin kaldirilmasinin sebebi sahibinden.com un telif haklarini ihlal ettigini google a bildirmesinden dolayi. sahibindenin sikayet metni; The owner company of the extension scraps our classified information daily and creates price history of the classifieds. This extention adds buttons to our search pages and classified detail pages, it is used to show price history of the specific classified by querying their database that created with our data. This extention adds buttons to our search pages and listing detail pages, it is used to show price history of the specific listing by querying their database that created with our data. This company is copying the browsing history of users who visit our company's website through an extension and sending it to their own system, thus creating a business area for themselves.The company has committed the offenses of "unfair competition" and "public presentation and publication of the work without the consent of the copyright holder" in violation of Turkish laws. We request that, the extension should not be released/published in any way from now on. eklentim sadece sahibinden.com uzerinde calismak icin izin istiyor. yuklerken dikkat ederseniz orada sizden izin istiyor. yani diger kisimlara erisimi yok boyle bir durumda sifre calmam mumkun degil ama yuklediginiz diger eklentilerde butun sitelere erisim izni olan varsa onlar size bu sorunu yasatabilir. eklentiyi indirmezseniz benim icin daha iyi, indirildikce de sahibinden baskiyi artiriyor. zaten para kazandigim bir sey degil. ayrica eklentiyi indirmeden de gecmisi.com.tr uzerinden fiyat gecmisi sorgulamasi yapabilirisiniz. en azindan oraya reklam ekleyebildim. site uzerinden sorgularsaniz, sunucu masraflarini cikaracak kadar para kazanabilirim. |
Benzer içerikler
- ben bilmem eşim bilir araba markası
- ssangyong nasıl okunur
- gerçek araba modifiye etme programı
- mustela boykot mu
- sanayi sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X