ben dun ve bugun denedim bir engellemeyle karsilasmadim. chrome web storeda eklentimin aynisin kopyalari var. onlar yanlislikla yukluyse belki onlar engellemeye takilmaya neden olmus olabilir. suan aklama gelen bu. Ayrica illaki yeni bir engelleme gelecektir :) |
Sahibinden Fiyat Geçmişi Eklentisi (2. sayfa)
-
-
eklentiyi kaldırmazsanız siteye girilmiyor blok yiyorsunuz bayramdan önce başladı.
-
Merhaba, normalde bu kısımda ne kadar fiyat yükseltmiş yüzdeleri ve tıklandığında fiyatlar yazıyordu. Kaldırıldı mı? Araç ilanına tıkladığımızda yine sağ ortada fiyat listesi yazıyor, bunda bir sıkıntı yok. Sadece listelerde fiyat geçmişi görünmüyor. @fiyatgecmisi
-
quote:
Orijinalden alıntı: dracofireMerhaba, normalde bu kısımda ne kadar fiyat yükseltmiş yüzdeleri ve tıklandığında fiyatlar yazıyordu. Kaldırıldı mı? Araç ilanına tıkladığımızda yine sağ ortada fiyat listesi yazıyor, bunda bir sıkıntı yok. Sadece listelerde fiyat geçmişi görünmüyor. @fiyatgecmisi
sahibinden, yine eklentinin kullanımını engellemek için eklentiyi kullananların siteye erişimini kısıtlıyor. Erişim sorunu yaşamamanız için eklentiyi bir süreliğine kapattım.
-
On numara eklenti ellerine sağlık. Sahibinden neden bunu istemiyor gerçekten anlamsız.
-
Çok güzel addon, elinize sağlık -
harika bir eklenti, teşekkürler. sitenizde adblocku kapattım denk geldikçe ilgimi geçen reklamlara tıklayacağım -
Engellemeyi aşmanın yolu var mı veya güncelleme yapılacak mı? Çok güzel bir uygulama. Bu ülkede şeffaflığa karşı bir gıcık var sanırım. Ne devlet ne büyük firmalar şeffaflığı sevmiyor.
-
Firefox ile kullanabilirsiniz. Chrome için şu anda çalışmamaktadır.
-
ban yermyiz gene sahibinden.?
-
Garantisini veremem şuan çalışıyor. Ban yenirse de çözümü basit, sitenin çerezlerini silerek giriş yapabilirsiniz.
Ya da garanti olsun derseniz gecmisi.com.tr den ilan sorgulaması yapabilirsiniz.
-
firefoxtada şuan görünmüyor. firefoxtada mı durdu?
-
gecmisi.com.tr de çalışmıyor sanırım. sonuçlar gelmiyor.
-
Kontrol ettim. Bende bir sorun gözükmüyor.
-
Ellerine sağlık dostum.
-
Merhaba, site ve eklentiyi çalıştıramadım. Sorun mu var acaba? -
suan da calismasinda sorun yok. bazen kisa sureli de olsa calismiyor. sorun devam ediyorsa mail uzerinden ulasirsaniz yardimci olamaya calisirim.
-
Merhaba. Eklenti bir süreden beri çalışmıyor. Geçici bir sorun mu yoksa artık çalışmayacak mı?
-
Chrome uzerinde otomatik guncellenemedigi icin eski surumlerde calismiyor.
https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/sfg/ adresinden firefox icin olanini kullanabilirisiniz
Chrome icin ise https://gecmisi.com.tr/guncelleme.html adimlarini takip edip kurabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X