Şimdi Ara

Sahibinden Fiyat Geçmişi Eklentisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
13.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mac kanadında safari için bi şey olacaktı ?

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt

simdiye kadar chromium tabanlı tarayıcılar ve firefox tabanli tarayicilarda caliscak sekilde 2 farkli versiyon yayinladim. chrome eklentisi, safaride calisacak sekilde donusturulebiliyor ama ben safari icin yayinlamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiyatgecmisi

simdiye kadar chromium tabanlı tarayıcılar ve firefox tabanli tarayicilarda caliscak sekilde 2 farkli versiyon yayinladim. chrome eklentisi, safaride calisacak sekilde donusturulebiliyor ama ben safari icin yayinlamadim.

anladım,teşekkür ederim genelde safari kullanıyorum Crome bi tık yoruyor sistemi malum 2016 sistem :)

• Bugün site üzerinden kullandım. Elinize sağlık çok güzel
  • fparanormal kullanıcısına yanıt

Teşekkürler sağolun

• Hocam şu reklam engelleyici kontrolünü değişebilme imkanın var mıdır? İş yerinde kullanılan farklı DNS'ten dolayı reklam engelleyici olmamasına rağmen reklam engelleyicinizi kapatın uyarısı alıyorum eve geçene kadar bakamıyorum bir şeye  

• bertek41 B kullanıcısına yanıt

Sitenin baska gelir kaynagi yok. O da olmazsa sunucu masraflarini cebimden odemek zorunda kalirim. Sitedeki uyariyi da mazur gorun 🙃

• kodu acik kaynakli hale getirirseniz, ihtiyaciniz olursa destek olabilirim. gercekten cok iyi eklenti elinize saglik.

• jahrekimla kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim. Suan icin dusunmuyorum.

• Birkaç ilan için kullandım. Elinize sağlık.

HepsiEmlak için de geliştirmeyi düşünür müsünüz?

• Araç bakarken çok faydalandım teşekkürler..
    Bunun bir tık ilerisi fiyatı düşenleri sıralayan bir yazılım olabilir. Çok da iyi olur. Gerçek fırsatlar yakalayabiliriz
  • sisteme km bilgiside eklermisin eskiden vardı veya sizden başkası yapıyordu galiba hem fiyat hem o ayki km ne gösteriyordu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.