Mac kanadında safari için bi şey olacaktı ? |
Sahibinden Fiyat Geçmişi Eklentisi (3. sayfa)
-
-
simdiye kadar chromium tabanlı tarayıcılar ve firefox tabanli tarayicilarda caliscak sekilde 2 farkli versiyon yayinladim. chrome eklentisi, safaride calisacak sekilde donusturulebiliyor ama ben safari icin yayinlamadim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fiyatgecmisisimdiye kadar chromium tabanlı tarayıcılar ve firefox tabanli tarayicilarda caliscak sekilde 2 farkli versiyon yayinladim. chrome eklentisi, safaride calisacak sekilde donusturulebiliyor ama ben safari icin yayinlamadim.
anladım,teşekkür ederim genelde safari kullanıyorum Crome bi tık yoruyor sistemi malum 2016 sistem :)
-
Bugün site üzerinden kullandım. Elinize sağlık çok güzel -
Teşekkürler sağolun
-
Hocam şu reklam engelleyici kontrolünü değişebilme imkanın var mıdır? İş yerinde kullanılan farklı DNS'ten dolayı reklam engelleyici olmamasına rağmen reklam engelleyicinizi kapatın uyarısı alıyorum eve geçene kadar bakamıyorum bir şeye
-
Sitenin baska gelir kaynagi yok. O da olmazsa sunucu masraflarini cebimden odemek zorunda kalirim. Sitedeki uyariyi da mazur gorun 🙃
-
kodu acik kaynakli hale getirirseniz, ihtiyaciniz olursa destek olabilirim. gercekten cok iyi eklenti elinize saglik.
-
Tesekkur ederim. Suan icin dusunmuyorum.
-
Birkaç ilan için kullandım. Elinize sağlık.
HepsiEmlak için de geliştirmeyi düşünür müsünüz?
-
Araç bakarken çok faydalandım teşekkürler..
Bunun bir tık ilerisi fiyatı düşenleri sıralayan bir yazılım olabilir. Çok da iyi olur. Gerçek fırsatlar yakalayabiliriz -
sisteme km bilgiside eklermisin eskiden vardı veya sizden başkası yapıyordu galiba hem fiyat hem o ayki km ne gösteriyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X