Megane 4 Joy da geri görüş de olmasını istiyorum. Android tesla ekranlar çok pahalı. Touch veya Icon dan çıkma radyo-klima ekranı alsam radyo ve klima kontrolüne ek olarak geri görüş de sağlayabilir miyim?
22-23 Kasım’da alacağın 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 uçuş tarihli yurt içi biletlerim sadece BolBolllulara özel 399,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışta! flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasına gel, biletlerini al, sadece 100.000 koltukta geçerli bu fırsatı kaçırma!
Uçuş Tarihi : 04 Aralık 2023 / 04 Nisan 2024
TÜRKİYE DOMAİNLERİNDE 100.YIL FIRSATI
.com.tr / .net.tr / org.tr 9,99$ yerinde sadece 0,39$ - Üstelik ÜCRETSİZ HOSTİNG Fırsatı
11 adet 12 Li paket alırsanız
.com için yeni kayıt ve yenilemede fiyatlar 8-15 dolar seviyesinde gezmekteyken Google bu hizmeti 75 tl den sunmakta idi. 28 Temmuz da 195 TL ye çıkartma kararı almışlar. Mevcut domainlerinizi halen bu fiyattan yenileyebilirsiniz.
-->
Hi there,
On July 28, 2022, the cost for .com registrations and renewals with Google Domains will increase from ₺75 to ₺195 per year. You can minimize the impact of the price change by adding up to 9 additional years to your current registration at only ₺75 per year.
Web kredi kartı tahsilatı veya link ile ödeme alma
Bir sitede üyelerden TL ve USD olarak 2-3 farklı ücret tahsilatı yapmak istiyorum. Kullanıcıya eposta ile ne kadar ödeme yapacağını bildireceğim. Web server kontrolü bende değil. Kullanıcının kredi kartı ile ödeyeceği ücretin benim IBAN a gelmesini istiyorum.
Tecrübesi olan var mıdır? Bu hizmeti sunan şirketlerden hangisini önerirsiniz? En basit ve düşük komisyonlusu hangisidir?
Tşk
Geçen senelerde de yapmışlardı. Yılsonu yanacak millerinizi harcayabilirsiniz. Ancak bu defa alt sınır koymuşlar:
7-14 Kasım 2021 tarihleri arasında, Maximiles’ınız ile Pazarama Online Alışveriş’ten yapacağınız alışverişlerinizde MaxiMillerinizi de kullanın!
Maximiles’ınız ile biriktirmiş olduğunuz MaxiMillerinizi Maximum Mobil Pazarama’daki Online Alışveriş menüsünde kullanabilir, Maximiles dünyasının sunduğu ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Uygulamaya dâhil olan kartlar: İş Bankası bireysel Maximileslar (Maximiles Standart, Maximiles Select, MercedesCard)
Uygulama detayları: Uygulama yalnızca 7-14 Kasım 2021 tarihleri arasında geçerli olup, Maximiles ile biriktirilen MaxiMiller yalnızca Maximum Mobil Pazarama’daki Online Alışveriş menüsünde kullanılabilmektedir. Alışverişlerde MaxiMil kullanılabilmesi için sepet tutarı toplamının asgari 500 TL ve üzeri olması gerekmektedir.
Kavlak zeytin ve zeytinyağı kampanya
Kavlak in zeytinyağı ni begenirim. 2 li alimlarda indirim yapmislar. Bugun son gun.
Liva Pastacılık Bugüne özel %60
Bugüne özel tüm ürünlerde %60 indirim.
Liva kaliteli ama nispeten pahalıdır. Net %60 indirim benim için uygundu. Çoğu ürün tükenmiş. Bir bakın derim.
Tüm kanallar açık kampanyası bitti mi
|
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 479
İkinci El Bölümü Mesajları: 29
Konularının görüntülenme sayısı: 28.399 (Bu ay: 250)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 85 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar