.com için yeni kayıt ve yenilemede fiyatlar 8-15 dolar seviyesinde gezmekteyken Google bu hizmeti 75 tl den sunmakta idi. 28 Temmuz da 195 TL ye çıkartma kararı almışlar. Mevcut domainlerinizi halen bu fiyattan yenileyebilirsiniz. --> Hi there, On July 28, 2022, the cost for .com registrations and renewals with Google Domains will increase from ₺75 to ₺195 per year. You can minimize the impact of the price change by adding up to 9 additional years to your current registration at only ₺75 per year. |
Ucuz com Domain kayıt ve yenilenme için son Google fırsatı
-
-
haydaaa.. daha geçen gün kayıt yenileyip 10usd bayıldım.
Ne vardı şu konuyu 10 gün önce açaydın..
şimdi tekrar taşısam para yanıyor mu? yoksaiade mümkün mü ? -
Teşekkürler hocam bana mail gelmemişti sayenizde haberim oldu zam'dan -
-
Konu için teşekkürler, bir domainimi taşıdım. Bileydim google domains'i daha önce kullanırdım
-
Alan adı gizliliği veriyor mu bu? -
İade olacağını sanmam. Taşıma hakkı verirlerse gelecek senenin ücretini şimdiden ödeyip +1 yıl kazanabilirsiniz
-
whois kaydını soruyorsanız, bilgiler açık değil
-
Aradığım domain 250 TL onada mı zam gelecek mi acaba? -
tşkler transferi başlattım, 2023 son bulan domaine 1 yıl daha ekliyor.
Umarım alan adı aktarıldığında 5 yıl daha ekleyebiliriz.
-
Oha... google domains'den çıkma vakti gelmiş. Neyse ki geçen ay yapmıştım son .com domain alımımı.
Seneye başka yere transfer ederiz artık ne yapalım...
-
bir domainim test için indirim kodu ile oradan almıştım. Diğerlerini transfer edeyim birkaç yıllık uzatırım. Transferde sanırım 1 yıldan fazla uzatmıyor, transferden kaç gün yada saat sonra uzatmaya izin veriyor. Ayrıca daha zaman var birde indirim kodu vs den gelirse daha avantajlı olur kanaatindeyim bekleyip görelim.
Bilgilendirme için teşekkürler
-
Şimdi mevcut domainleri Google Domains e taşısak, bu rakamdan yıllık 75TL kaç yıllık yenileyebiliyoruz? Bilginiz var mı?
-
Selamlar, aktarım sonrası ek uzatma verdi mi? Son durum nedir?
-
İlk defa bir domain alacağım da 2 sene 150tl çok uygun gözüktü bana.
-
Transfer de ekleniyor 1 sene süre bende domainimi taşıdım eklendi
-
uygun ne ..bedava.. dünyada bu fiyat yok. -
bu domain isi.. ismini aliyorsunuz.. peki bu isme karsilik gelen websitesi nasil yapiliyor? ekstra bir yerden satin mi almak gerekiyor onu da?
bir de hosting var, ona kac para veriyoruz?
5 yil domain alsak bize ne kadar mal olur? asil para hosting e gidiyor herhalde :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 6 Temmuz 2022; 19:12:39 > -
9 yıl daha (675 TL) uzatabiliyorsun
-
niye kimse aciklamiyor? :/ domain aldiktan sonra ne yapiyoruz? hosting denilen seye de mi para veriyoruz yine aylik?
web sitesi nasil yapilir sonrasi vs.
Benzer içerikler
- epson l3260 yorumlar
- acer nitro 16 13.nesil core i5 13500h-rtx4050 6gb-8gb-1tb ssd-16inc-freedos
- deepcool morpheus
- msi shout out
- phanteks t30
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X