Kavlak in zeytinyağı ni begenirim. 2 li alimlarda indirim yapmislar. Bugun son gun. |
Kavlak zeytin ve zeytinyağı kampanya
-
-
Taş baskı yazısını görünce hiçbir şey alasım gelmiyor. -
Ne demek oluyor acaba taş baskı -
Google Maps'ta yorumlar hiç iyi değil. Kalitesi şüpheli.
-
Kavlak'ın ne numarası var bilginiz var mı hocam? -
Sızma zeytinyağı hakkında diye bir kpnu var hocam, orda çok daha detaylı bilgileri paylaşıyor uzman arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla anlatayım.
Taş baskı denilen olay, zeytinlerin eski usul bir değirmen taşı altında ezilerek hamur haline getirilmesi ve ondan sonra torbaya vs doldurularak yağının aktılması şeklinde elde ediliyor. Dolayısıyla hijyen eksikliği olabilir. Sürekli hava ile temas var ve oksitlenmeye yol açar. Dolayısıyla kusursuz bir yağ olamıyor. Modern sıkım yönteminde ise hava ile temas minimum olacak şekilde ve hijyenik olarak soğuk sıkım ise 27 dereceyi geçmeden sıkım yapılıyor. Tüm aşamalara dikkat edilirse kusursuz bir zeytinyağı olmuş oluyor.
-
Ağzınıza sağlık hocam teşekkür ederim -
Niye 1 tane alamıyoruz.
-
Rica ederim hocam 🙂
-
Tağşiş listesinde ismi vardı bu markanın dikkat edin.
Uyardılar, tağşiş olan Hüseyin kavlak imiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 14 Şubat 2021; 14:16:40 > -
Sizin bahsettiğiniz "hüseyin kavlak". Ayrı firmalar. Bu firma tağşiş listesine girmedi. -
Taş baskıda aynı çuval yüzlerce kere sıkım için kullanılıyor. -
Bu devirde taş baskı yapan kaldı mı acaba?...
-
quote:
Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@pBu devirde taş baskı yapan kaldı mı acaba?...
Evet taşla ezip hamur yapıyorlar. Teknoloji geliştiği için artık çuvalın içine koyup sıkmıyorlar. Hamuru hidroliğe koyup sıkıyorlar. Göz boyama taktiği yani.
-
Eyvallah...
-
Kavlak’in zeytinleri ve zeytinyaglari guzeldir.tavsiye ederim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sızma zeytinyağı hakkında diye bir kpnu var hocam, orda çok daha detaylı bilgileri paylaşıyor uzman arkadaşlar. Bildiğim kadarıyla anlatayım. Taş baskı denilen olay, zeytinlerin eski usul bir değirmen taşı altında ezilerek hamur haline getirilmesi ve ondan sonra torbaya vs doldurularak yağının aktılması şeklinde elde ediliyor. Dolayısıyla hijyen eksikliği olabilir. Sürekli hava ile temas var ve oksitlenmeye yol açar. Dolayısıyla kusursuz bir yağ olamıyor. Modern sıkım yönteminde ise hava ile temas minimum olacak şekilde ve hijyenik olarak soğuk sıkım ise 27 dereceyi geçmeden sıkım yapılıyor. Tüm aşamalara dikkat edilirse kusursuz bir zeytinyağı olmuş oluyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X