Battlefield V almak isteyen varsa, şu an en uygun fiyat Amazon'da, Standart Edition 65 TL'ye geliyor (7.51$)
https://www.amazon.com/dp/B07DMHVJNQ/ref=docs-os-doi_0
PES 2021 SEASON UPDATE 14 TL (FerreT nickli arkadaşımız daha uygun fiyatlısını paylaştığı için linki değiştirdim, teşekkürler)
BionTech Kurucuları Türk - As Bayrakları
Faz 3 aşamasında olan ve Pfizer-BionTech ortaklığıyla geliştirilen covid aşısının %90 efektif olduğunu ortaya koymasıyla bugün dünya piyasaları, özellikle havayolları şirketleri tavan yaptı. Olayın bir güzel yanıda, Biontech CEO'su Uğur Şahin ve CMO'sunun Özlem Türeci'nin Türk asıllı, Almanya'ya zamanında mülteci olarak göç etmiş ailelerden geliyor olmaları. Eminim burada kalsalardı bunları muhtemelen başaramazlardı, fakat bir çok yabancı prestijli kaynakta Türk oldukları gerçeğine yer verildi. Financial Times, Bloomberg veya benzeri kaynaklarda bulabilirsiniz haberleri.
RTX 2070 ile 2-3 FPS Sorunu
Merhaba arkadaşlar, oyunu açtıktan sonra ilk oyunu gayet problemsiz oynuyorum, fakat 2.oyun başladıktan sonra FPS 2-3e düşüyor ve tüm oyunu kapatıp açmadan düzelmiyor, bir tek ana giriş ekranında FPS düzeliyor ama Warzone'a girince yine düşüyor. Kapatıp açarsam oyunu, tekrar 1.eli sıkıntısız oynuyorum... Diğer hiç bir oyunda sıkıntım yok.
Sistemim
RTX 2070 Super
Ryzen 3700X
32GB Ram vs yani sistemden kaynaklı bir problem değil, sistemden kaynaklı olsa 1.elde de fps düşer. Oyunu tamamen silip yükledim, tüm ekran kartı driverlarını kaldırıp tekrar kurdum, sıkıntı geçmedi yinede.
Beyfendinin CV'si akademik açıdan çok kuvvetli olduğu gibi iş hayatında da gerçekten baya iyi işler gerçekleştirmiş. Sürekli takip ettiğim Atilla Yeşilada, Jahrein veya ESG ile röportajlarını da dinledikten sonra gerçekten çok beğendim kişiliğini, inşallah başarılı olur, umarım bulunduğu politik mecrada, çevresi de kendi gibi insanlardan oluşuyordur.
Vakti olan arkadaşlar için bir kaç yayını paylaştım.
|
İzmir'de Oturan Forex Yatırımcıları
|
Black ops 4 Open Beta Gelmek İsteyen
|
Amazon.com.tr Mart Sonunda Açılıyor!!
|
|
Hifi 5.1 Onerisi
|
Fragla MultiGaming! |
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.708
İkinci El Bölümü Mesajları: 192
Konularının görüntülenme sayısı: 18.856 (Bu ay: 205)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 723 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar