< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 19 Temmuz 2020; 23:57:17 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 19 Temmuz 2020; 23:57:17 > |
Cebinde nakit cash parası olan adam alır. Alamayan ileri zekalar da bakar böyle piyasa arttıkça içten içe kudurur. Araba alanlara sataşır. İki ay önce aldığım araç 20 bin üzerine ekledi. Senin gibi birinin aklına uyup iki ay sonra alsam ayni araca 20.000 tl fazla ödemek zorunda kalacaktım. O yüzden piyasa profesörü gibi millete akıl vermeyi bırak. Hiç araba ihtiyacım olmasaydı yatirim amacli alsaydim da olurmuş.
|
dolar 3 oldu alinmaz 5 oldu alinmaz 7 oldu alinmaz. otv 60a cikti bu fiyatlardan alinmaz. corona cikti millet ac kalacak ucuza satacak simdi alinmaz. piyasa cok yukseldi simdi alinmaz. otv dusecek alinmaz. ne zaman alinir yahu. 2 sene once 95e aldigim 2016 octavia 180 bin. kar mi ettim yoo ama zarar etmedim. almayip bekleseydim simdi 2016 i20 alamiyordum. fiyatlar dusmeyecek daha da artacak. sana artacagina dair 20 25 madde yazardim ama gerek yok bu platformda.
al satcilar yüzünden piyasa bu halde diyenler gecen sene 20 lira olan peynir 40 lira 3 lira olan limon 7 lira hersey ikiye katladi. sifiri 150 olan comfort passat simdi 300 bunu da mi al satcilar yapti |
Ulan siz böyle diye diye cepteki para eridi altın+dolar olmasına rağmen para eridi gitti.
Aralık2019 da parama temiz 2014 model c elysee bulabiliyordum etraftakiler bekle marta doğru al ucuzlar piyasa dediler sonra baktım düşmüyo alcam dedim sosyal medyadakiler ve çevredekiler ÖTV gelecek düşecek piyasa çok yüksek şu an dediler sonra tekrar baktım Corona cıktı bekle coronadan sonra baya düşücek dediler. Ee piyasa hiç düşmüyo her geçen gün yükselio param eridi gitti. 2 hafta önce zar zor temiz bi Accent Era buldum da aldım siz beklemeye devam edin . Tofaş 40bin TL oldugu zaman görürsünüz. Sürekli konuşuyorsunuz milletin araba almasını engellemeyin. Benden tavsiye piyasa dolardan altından daha hızlı yükseliyo buldugunuz aracı alın asla zarar etmezsiniz . Çünkü ben aracı 2 hafta önce 63 e aldım şimdi 70 veren adam var ama satmicam satarsam yine aramaya başlarım arabasız kalırım. |
Apoly demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Bu ülkede CHP sağolsun oluşturulmuş bir Orta Direk var. Bu kesim, iktidarlar değişse de benzin 20 TL olsa da araba fiyatları yarım milyon olsa da arabaya binecek seviyede.
Zaten şu an Türkiye'yi ayakta tutan da bu kesim. Evet her şey pahalı ama bu insanlar bir şekilde zevkinden kısmıyor ve ekonomiyi döndürüyor. Yoksa bu ülkede arabayı boşver 1 kilo peynir bile alınmaz 1 kilo kiraz bile alınmaz. Ekmek haricinde şu an fiyatını hak eden 1 tane şey gösteremezsiniz bana. 1 damacana su bile çok pahalı. |
Senden önce alan da sana 20 bin taktı ileri zekalı.
|
tadanyz demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Başlığı okuduktan sonra içeriği okumaya değer bile bulmadım.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 19 Temmuz 2020; 22:16:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 19 Temmuz 2020; 22:13:32 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 19 Temmuz 2020; 22:50:57 > |
|
|
|