Şimdi Ara

SAHİBİNDEN.COM ÖZEL MESAJ ÖZELLİĞİNİ KALDIRDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sahibinden.com özel mesaj özelliğini kaldırmış yerine soru-cevap diye herkese açık bir zımbırtı getirmiş.

Bana çok mantıksız geldi. Platform üzerinden satıcı-alıcı mesaj ile konuşamayacak olması ilginç.

SAHİBİNDEN.COM ÖZEL MESAJ ÖZELLİĞİNİ KALDIRDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineMühendis -- 3 Ocak 2024; 20:0:18 >

• Katılıyorum, mesaj olmayan sistem bana kullanışsız geldi.
  • KendineMühendis kullanıcısına yanıt
    '' Alıcıysan zaten ararsın '' anlayışı yıllardır var. Mesaj atan muhtemelen eksik bilgi soruyordur diye düşünülmüş olmalı.
  • Laazzz kullanıcısına yanıt

Özel mesaj olayı gayet iyiydi. Aramaya gerek duymadığımız küçük ürün alışverişlerinde özelden adres bilgisi gibi bilgileri paylaşıyorduk. Soru cevap içime sinmedi maalesef.

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Soru sormak daha eksik bilgi. Uzaktan bir sopa ile müdahale seziyorum.
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

Evet hocam, araba ve ev gibi büyük meblağ alışverişler de genelde telefonla görüşüyoruz ama bilgisayar parçasıdır, ev elektroniğidir gibi küçük ürünlerde genelde özel mesaj ile iletişime geçiyorduk. Herkese açık soru cevap baya saçma olmuş.

• Sahibinden.com’a şikayet-öneri kısmından bildirmek lazım. Eski mesaj sistemi bundan kat kat daha kullanışlıydı. İnovasyon-yenilik yapalım derken kurulu düzeni bozuyorlar başka bir şey değil.
  • Cevap verirken herkese açık veya sadece soruyu soran görebilsin diye seçenek veriyor.
    Ama verilen cevap kontrol edilip öyle yayınlanıyor. Eskiden olduğu gibi mesaj sistemi üzerinden chat gibi diyalog kurulamıyor.
    Anladığım kadarıyla alıcı ile satıcı arasında direkt iletişimi azaltıp GET sisteminin daha çok kullanılmasını sağlamak istiyorlar
    Umarım telefon no'nun görülmesini engellemezler.
  • schavelle S kullanıcısına yanıt

Yakında isimlerimizi göremeden, anonim olarak alışveriş yapacağız. SAHİBİNDEN.COM ÖZEL MESAJ ÖZELLİĞİNİ KALDIRDI 

Bu nedir ya? Param Güvende komisyon ve kargo avantajı ile zaten kullanılıyordu bence böyle şeylere gerek yoktu. Alıcıyla veya satıcıyla soru cevap üzerinden iletişim kuracağız diye canımız çıkıyor. SAHİBİNDEN.COM ÖZEL MESAJ ÖZELLİĞİNİ KALDIRDI 

• Hayatımda gördüğüm en saçma olay adam gelmiş alttaki soru cevapta olay çıkarıyor. Satılan ürünü kötülüyor. Amaç başka yerlere gidiyor. Koca sahibinden.com bunu düşünememiş mi?

• maniFesto_ M kullanıcısına yanıt
    E gercekten dolandirici saticilardan durust alicilari kim koruyacak? Ben bunun zaten boyle olmasi gerektigini dusunuyordum, hatta soru cevap degil de yorum. Tabi kotu niyetli alicilar da olabilir bok atacak ama onu da bir sekilde ayirt edecegiz.
  • Suan mesaj var????
  • 10 senedir kullanırım, çok sattım.

Gerçek alıcı telefonla arar...

• maniFesto_ M kullanıcısına yanıt

mesajları sadece kendin görecek şekilde seçersen kimsecikler görmez...

• bugün aynı şehirde olduğum bir ilan sahibine henüz ulaşamadım. telefon numarası da görünmüyor. gelip elden teslim alabilir miyim yazdım. adres yok, telefon yok, bir birimizi nasıl bulacağız.

• Mesajlaşma kalktığından beri ürün satmak son derece zorlaşmış.

Eskiden bir Apple ürünü satışa koyduğumda telefonum susmazdı şimdi günlerdir tık yok.

Letgo desen ölücüden geçilmiyor. 1000 liralık ürüne 100 lira olur mu mesajları geliyor.

Bunlar dışında alternatif yok sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.