SAMSUNG XPRESS M2070W Boş Sayfa Sorunu
Merhaba,
Yıllardır sorunsuz bir şekilde kullandığım lazer yazıcım az önce çıktı almak istediğimde boş sayfa çıkardı. Farklı tonerle denedim yine aynı sonuç.
Lazer yazıcısında daha önce bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
Ayrıca Yazıcı tamiri için Anadolu Yakasında önerebileceğiniz bir yer var mI?
Teşekkürler
SAMSUNG XPRESS M2070W Boş Sayfa Sorunu
Merhaba,
Yıllardır sorunsuz bir şekilde kullandığım lazer yazıcım az önce çıktı almak istediğimde boş sayfa çıkardı. Farklı tonerle denedim yine aynı sonuç.
Lazer yazıcısında daha önce bu sorunu yaşayıp çözebilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
Ayrıca Yazıcı tamiri için Anadolu Yakasında önerebileceğiniz bir yer var mI?
Teşekkürler
Merhaba,
2017 Golf aracımda aldığımdan beri kimi zaman çok sık kimi zaman ise ara sıra bu hatayı almaktayım.
Son günlerde iyice arttı ve çözüm arayışına girdim.
Yetkili Serviste mikro şalter takılmasıyla 3000 TL ücretle sorunu çözdüklerini okudum. İyi niyet garantisi kapsamında bu parçanın ücretsiz olması gerekmez mi?
VW, Skoda ve Audi araçlarda da uzun yıllardır bu kronik sorunun olduğunu öğrendim.
Yazılımla da bu sorunu giderebilen yerler varmış ancak aracın yazılımına müdahale etmek ne kadar doğru bilemedim.
Bu konuda deneyimli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Twitter Askıya Alınan Hesap Sorunu
Merhaba,
Twitter hesabım 20 Aralık Çarşamba günü öğle saatinde askıya alındı. Açılması için talepte bulundum ancak olumsuz yanıt içeren bir mail aldım.
Sonrasında farklı gerekçelerle birkaç kez daha talepte bulundum ancak otomatik bir şekilde açılmayacağını belirten aynı mail geliyor.
Twitter'a girdiğimde böyle bir uyarı mesajı çıkıyor.
Buradaki yeni hesap oluşturamayacaksınız ifadesi ne anlama geliyor?
Bu Twitter hesabımı bilgisayarımda ve telefonumda kullanıyordum.
Buralarda yeni bir hesap açıp kullanırsam yine askıya alınır mı?
iPhone 12 Mini Aşırı Isınma Problemi
Merhaba,
Telefonda Google Maps kullandığım zaman telefon aşırı ısınıyor. Ayrıca kablosuz şarj ederken de benzer bir aşırı ısınma ve %80 seviyesinden sonra aşırı ısınma nedeniyle şarj durdu uyarısı veriyor. Kablolu şekilde gayet güzel şarj ediyor. Telefonu alalı 3 ay oldu. Apple servisine götürüp yeni cihaz talep etsem kabul ederler mi sizce?
iPhone 12 mini kullanan arkadaşlar kendi deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim. Telefonun genel kullanımından çok memnunum.
iPhone 12 Mini Kablosuz Şarj Standı Tavsiyesi
Merhaba,
iPhone 8 ile sorunsuz bir şekilde kullandığım Kuulaa marka kablosuz şarjım iPhone 12 mini telefona geçtikten sonra problem çıkarmaya başladı.
Telefonu algılaması ve şarja başlaması için her seferinde birkaç kez telefonu cihaza koyup tekrar almam gerekiyor.
Çözüm olarak şarj adaptörünü prize takıp çıkarırsam bu sorunu yapmadığını da keşfettim.
Bunun üzerine iPhone 12 mini ile uyumlu bir kablosuz şarj standı arayışına girdim ve 3 farklı marka denememe rağmen başarılı bir sonuç alamadım.
İlk olarak Mophie marka yatay ve dikey şarj özelliği olan, kendi şarj kablosu ve adaptörüyle gelen bir cihaz denedim. Şarja gayet güzel başlıyor ancak bir süre sonra kendiliğinden şarjı durduruyor.
Bunu iade edip Joyroom marka bir kablosuz şarj standı denedim. O da gayet güzel şarj etmesine rağmen inanılmaz yavaş bir şekilde şarj ettiğinden maalesef ondan da verim alamadım.
Üçüncü olarak TTEC Aircharger Up modelini kullandım ve onda da belli bir süre sonra telefon aşırı ısınma uyarısı verdi ve şarjı kesti.
iPhone 12 mini kablosuz şarj standı konusu benim için çözülemeyen bir durum olarak kaldı.
iPhone 12 ,iPhone 12 mini veya daha sonrası modelleri kullanan ve kablosuz şarj standından memnun olan arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.
Golf İçin Lastik Tavsiyesi
Lenovo IdeaPad 300 için Windows 10 mu yoksa 11 mi?
Merhaba,
Lenovo IdeaPad 300 15ISK modeli Core i5 6200U 4 GB RAM bilgisayarıma Windows 11 yüklesem performanslı kullanabilir miyim?
Bir de Windows 10'da bulunan otomatik güncellemelerin kapatılamama durumu Windows 11'de de mevcut mu?
Sırf bu yüzden Windows 7'ye dönmeyi düşünüyorum
Lenovo IdeaPad 300 için Windows 10 mu yoksa 11 mi?
Merhaba,
Lenovo IdeaPad 300 15ISK modeli Core i5 6200U 4 GB RAM bilgisayarıma Windows 11 yüklesem performanslı kullanabilir miyim?
Bir de Windows 10'da bulunan otomatik güncellemelerin kapatılamama durumu Windows 11'de de mevcut mu?
Sırf bu yüzden Windows 7'ye dönmeyi düşünüyorum
Macbook Air M1 mi yoksa M2 mi?
Merhaba,
Uzun yıllardır kullandığım Intel i5 işlemcili Macbooktan yeni bir Macbook'a geçiş için araştırma yapıyorum.
Şu anda M1 ve M2 işlemcili modeller olduğunu gördüm.
Esasında M1 işlemcili model işimi fazlasıyla görür diye düşünmekle beraber M2 tasarımı olsun, Magsafe şarj noktası olsun, ekranı, kamerası olsun daha cazip duruyor.
Tabi aradaki ciddi fiyat farkına değmez diye de düşünüyorum.
Ayrıca her ikisinin 256 GB olan versiyonlarını kıyasladığımızda kapasite aynı olmasına rağmen M1 de bulunan SSD'nin çift parçalı yapısından dolayı çok daha yüksek performanslı olduğu söyleniyor. Yüksek Performanslı olan 512 GB Macbook AIR M2 fiyatı ise çok yüksek durumda.
M2 Macbook'larda ısınma sorunu var diye de bazı yerlerde denk geldim.
Her iki modeli de kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Meslek: Danışmanlık
İlgi Alanları: Sosyal Medya
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 849
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 16.661 (Bu ay: 496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar