Şimdi Ara

GOLF Aracı sadece P konumda terk edin Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2017 Golf aracımda aldığımdan beri kimi zaman çok sık kimi zaman ise ara sıra bu hatayı almaktayım.

Son günlerde iyice arttı ve çözüm arayışına girdim.

Yetkili Serviste mikro şalter takılmasıyla 3000 TL ücretle sorunu çözdüklerini okudum. İyi niyet garantisi kapsamında bu parçanın ücretsiz olması gerekmez mi?

VW, Skoda ve Audi araçlarda da uzun yıllardır bu kronik sorunun olduğunu öğrendim.

Yazılımla da bu sorunu giderebilen yerler varmış ancak aracın yazılımına müdahale etmek ne kadar doğru bilemedim.

Bu konuda deneyimli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

GOLF Aracı sadece P konumda terk edin Hatası

• tamerakin34 kullanıcısına yanıt
    bu sorun herhalde %50sinde karşılaşılabilen bir sorun. (hata mesajı) Servis sıkıntı yaratmaz dedi. Onarım gerekmiyor derken Onarım yapılırsa iyi niyet e girmez. 2016 ibizada aynı sıkıntıyı 3-5 yaş arası çektim. Çok sek oluyorken 5. yaşta sıklaşmıştı. Yetkili servis bakımına götürünce söyledim. Ek ücret almadan hallettiler. Ama servis ücretsiz yapmazsa mesela VW globale şikayet etmek yardımcı olur mu emin değilim.

Edit: Sonuçta iyi niyet garantisi sözlü bir garanti resmi dayanağı yok. Gidilen servisin insiyatifine kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 16 Ağustos 2024; 22:38:50 >
  • Bu hatanın çözümü için servislere veya sanayilere yüksek ücret ödemeden çözüm insta ankaracoding
  • Bu ara 40bin km furyası da başladı sanki ayarlanmış gibi şanzıman arıza veriyor
    Servis 7 yaşında aracı artık garantiye sokmayacaktır yine de 3bin tl çok bir para değil yetkili serviste yaptırın
  • Ne çekti be insanlar şu Golf Markasından ..!

Alan bin pişman ama almayan Golf arabam olsa hayalinde hala.Nedir bu Golf çılgınlığı anlamıyorum .

• Almış olduğunuz hata microswitch hatası, yolda bırakan birşey değil ancak ileride hata sıklığı git gide artıyor ve canınızı sıkmaya başlıyor.

Eliniz yatkınsa kendiniz de değiştirebilirsiniz. Yeni switch'ler modlanmış şekilde geliyor.

Aracınız için araştırmadım ancak kendi aracım için mor siteden 5Q0713128A parça nolu microswitch alıp değiştirdim ve hata geçti.

Google'a 5Q0713128A VW bulletin yazarsanız ilgili parçanın değişişim talimatının PDF versiyonlarına erişebilirsiniz ya da servisten randevu alıp değiştirmeniz gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklander1st -- 19 Eylül 2024; 9:34:33 >
  • Polo 1.4 Tdi - yetkili serviste şalteri değişti 2020 450₺

Audi A3 1.6 Tdi - yetkili serviste şalteri değişti 2021 1.300₺

Audi A3 1.5 TFSI - yetkili servites şalteri değişti 2023 2.850₺

bu rakamlar iyi niyet garantisi ile revize edilmiş fiyatları...2024 güncel fiyatı hiç sormadım

mikro şalter değiştikten sonra bu hata alınmıyor...

tekrar kodlama yapan yerlerden bahsetmiş arkadaşlar

sorun bu şekilde çözülüyor ve maliyeti az ise tercih edilebilir..

can sıkıcı saçma sapan bir sorun...

çağrı cihazının içine patlayıcı koymak gibi birşey...

dsg ise büyük bir bomba...

çok defa patladı...can sıkıyor...aman dikkat...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.