Şimdi Ara

Broadway Yakıt tüketimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
32.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 97 model broadway aracım var. evden okula okuldan eve gelip giden birisiyim. 8 Lt ye 95-100 km yol almaktayım. Ağrı Patnos'ta görev yapıyorum ve -10 derecenin üstünde sıcaklık olmadı daha :) Sizce bu soğuklarda bu yakıt normal mi? Yoksa fazla mı?KM başına 15-20 krş yakan araçları duyunca cinnet geçirmiyor değilim ama soğuklardan dolayı normal mi diye öğrenmek istedim..

• pardon lpg için yorum yapmıştım lpg yok galiba sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 21 Ocak 2012; 17:51:26 >
  • Sınıf Öğretmeniyim hocam. Burda Aygaz'da LPG fiyatı 2.6 TL olduğu için 20 TL ye 7,8 Lt falan alabiliyor,hesap karışınca biraz yakıt fazla gibime gelmişti :)
  • bende 97 brodway vardı uzun yolda 7 litre yakıyordum yani 7 7,5 100 km araç dolu iken o soğukta normaldir hocam bujiler hava filtresi buji kablolları felan bi baktır
  • Şu anki fiyatlarla kim 15-20 kuruş yakacak üstelik kısa mesafelerde? 8 litre gazla 95-100 km gidebiliyorsanız öpüpte başa koymak gerekir...
  • Kullanan diğer arkadaşlarınki ne kadar yakmakta?.. Kıyaslama açısından :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

Kullanan diğer arkadaşlarınki ne kadar yakmakta?.. Kıyaslama açısından :)

Broadyaw için uzun yolda 7 litre normaldir. Havalar soğuk, yollar bozuk olsa yakıt değeri bence güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

pardon lpg için yorum yapmıştım lpg yok galiba sizde.

LPG'li araç hocam..
  • Değerler normal. Yazın baya iniyor.
  • Lpg fiyatı 2.6 demişsiniz. 8x2.6= 20.8 TL gaz aldınız ve 100 km gittiniz.

20.8/100= 0.208 kuruş Hocam aracınız zaten sizinde 20 kuruş yakıyor bizim burda Lpg 2.22 bide burdan hesaplayalım.

17.76/100= 0.1776 İzmirde olsaydınız araç 17 kuruş yakacaktı.

Gayet az yakıyor hiç bir problem yok araçta 1.6 çok noktadan enjeksiyonlu araçlar yakalayamıyor bu değerleri.
  • arkadaşlarbende 92 brodway var cok yakıyor km 380 şehır ıcı suanda bugun gıne gaz ayarı yaptırdım ne bujı kaldı ne hava fılıtresı bakımlı arabam zamanı gecmeden yaparım bakımlarını kacakta yok lastıkler orjınal numarası şaşırdım kaldım ya allah aşkına bırsey deyın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur8794

arkadaşlarbende 92 brodway var cok yakıyor km 380 şehır ıcı suanda bugun gıne gaz ayarı yaptırdım ne bujı kaldı ne hava fılıtresı bakımlı arabam zamanı gecmeden yaparım bakımlarını kacakta yok lastıkler orjınal numarası şaşırdım kaldım ya allah aşkına bırsey deyın

Ateşleme bobinine baktır....
  • değerler gayet normal.Broaadway kullanıcısıydım bir zamanlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.