Şimdi Ara

Mini Cooper alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dizel otomatik araç düşünüyorum 10 yıldır toyota corolla kullandığım için artık daha farklı bir araca yönelmek istedim. 2014 model ve üzeri mini cooper lar çok güzel gözüküyor 90-95 bin bandında.

Kronik sorunları var mıdır merak ediyorum çevremde kullanan ve bilgi alabileceğim kimse yok maalesef.

Bir de ilanlarda sürekli su hasarlı mini cooper lar görüyorum nedense, yağmur yağdı suyun içinde kaldı pert oldu şeklinde. Dayanıksız gibi bir algı oluştu bende. Topu topu 40 ilanın 3 ü su hasarlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 31 Mayıs 2017; 10:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim çok tecrübem yok ama ben de tarzını çok beğeniyorum

• Düdük kadar arabayi ne yapacaksın bagaj bile yok kaldı ki senin corolladan kat kat fazla yakacaktır

• 4 kişilik olmaması sıkıntı değilse alınır. cooper s veya jcw modelini alın gücü gidişi tipi çok güzel araç
  • bu foruma bu konu açılır mı hiç :) yüksek ihtimalle seni burada VW grup almaya zorlayacaklar.
  • Eskiden zengin kadinlar suruyordu

• 2010 model Mini Cooper S vardı. 3 yıl kullandım. Hacim ihtiyacınız yoksa öneririm. Ancak benim dönemindeki motorlarla şimdi ki sıfır araçların motorları çok farklı. benim ki 1.6 turbo benzinli motordu. Ben de çok arıza çıkardı.(turbo hortumu, yüksek basınç pompası, zincir değişimi oldu). Ama kullanım keyfi özellikle S araçlarda çok yüksek.
    Şimdi sıfır satılan mini cooper araçlarda 1.5 litre 3 silindirli benzinli Bmw 1 serisinde de kullanılan motorlar var. Bu motor çok güzel. Cooper S 'lerde ise artık 2.0 benzinli motorlar kullanıldığı için onlara ulaşmak çok zor. 2014 modellerde hangi tip motor var bilmiyorum ama 1.6 turbo eski 1.5 turbolar yeni nesil olanlar diye biliyorum. Hatta yeni countryman'a 8 ileri ZF şanzıman da geldi. AYrıca mini cooperlarda artık boyda ciddi uzama var bu iç hacme 10 cm yaklaşık uzunluk kattı. Artık yeni mini cooper'lar "arabacık" değil, araba oldular. Dizel kısmında da yine bmw motor değişimine gitti. 1.5 dizeller kullanıyorlar. Aynı 1.16d kullandıkları motor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.