Şimdi Ara

Mini Cooper Countryman S almayı düşünüyorum, tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler, Mini Cooper Countryman S ile ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var. Daha önce bu aracı hiç kullanmadım. Yakıt tüketimi araçta baktığım ilk özellik değil sadece haftasonları uzun yolda kullanacağım ama yine de kullanan varsa ortalama tüketimini öğrenebilirsem iyi olur. Konfor, dayanıklılık kronik sorunun olup olmaması gibi şeyler asıl merak ettiklerim. Malum sitede 2012-2014 modelleri 100bin TL civarına çokça mevcut ama bu parayı edecek bir araba mıdır?
    Vakit ayırıp cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler.

• uzun yol ve mini pisman olursun hocam. Ilk basta zevkli gelir ama sonra iskence gelmeye baslar.
    Konfordan cok sportiflige gore dizayn edilmis hem fazlaca ses aliyor hem de suspansiyonlari sert bir cok cukuru hissettiriyor.
    Herhangi bir C sinifi araba daha cok konfor sunar.

Ama Countrymanin dikkatimi ceken en buyuk artisi ic mekan yerlesimi. Arka koltuklarda diz mesafesi ve ferahlik hissi baya iyi diger o sinif arabalara gore. Eger 4 kisi yolculuk yapilacaksa C hblerden daha mantikli olur.

Yine de genel olarak konfor ve uzun yol dediginiz icin C sinifi bir SUV bulabiliyorsaniz o fiyatlara daha guzel olur. Mesela QQ gibi. Tabiiki Countrtymandeki sportifligi vermez
    SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    S SuperchargerrEgeaa demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: SuperchargerrEgeaa

Kız arabası hocam o. Delikanlı adama gelcek araç değil

Alıntıları Göster
    Kız arabası dediğin arabanın 177 beygir olduğundan haberiniz yok sanırım tabi size göre erkek arabası dediğiniz 75 beygirlik egea herhalde :D :D kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı oldu bu biraz :)

2017 Model Countryman sahibiyim.
    SuperchargerrEgeaa S kullanıcısına yanıt
    S SuperchargerrEgeaa demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Yapmayın etmeyin hocam erkek adam Mini biner mi ? En yenisi 5.5 yaşındaki araca 100.000 bağlamakta akıl karı değil. Daha ucuza mis gibi Egea var
    Erkek adam mini ye biner mi derken 🤮
    Geçmiş olsun hocam
  • İyi mi kötü mü bilemem de bana her zaman parasının arabası değil gibi geliyor
  • Yapmayın etmeyin hocam erkek adam Mini biner mi ? En yenisi 5.5 yaşındaki araca 100.000 bağlamakta akıl karı değil. Daha ucuza mis gibi Egea var
  • uzun yol ve mini pisman olursun hocam. Ilk basta zevkli gelir ama sonra iskence gelmeye baslar.
    Konfordan cok sportiflige gore dizayn edilmis hem fazlaca ses aliyor hem de suspansiyonlari sert bir cok cukuru hissettiriyor.
    Herhangi bir C sinifi araba daha cok konfor sunar.

Ama Countrymanin dikkatimi ceken en buyuk artisi ic mekan yerlesimi. Arka koltuklarda diz mesafesi ve ferahlik hissi baya iyi diger o sinif arabalara gore. Eger 4 kisi yolculuk yapilacaksa C hblerden daha mantikli olur.

Yine de genel olarak konfor ve uzun yol dediginiz icin C sinifi bir SUV bulabiliyorsaniz o fiyatlara daha guzel olur. Mesela QQ gibi. Tabiiki Countrtymandeki sportifligi vermez
  • Countryman s araç iki özelliği ile ön plana çıkar.
    Birisi tarzı diğeri performansı bunların ikisinin bir arada olduğu araçlar sınırlıdır.
    Klasik c segmenti araçlarla kıyaslamak doğru değildir.
    Corolla astra focus alacak insanın bakacağı araç değildir bu tarz araçlar o yüzden sizin için tasarım/tarz ve sportiflik ön planda ise alınabilir alternatif isterseniz ds5 1.6 thp lerede bakabilirsiniz bu amaca 3 aşağı 5 yukarı hizmet ederler.
  • İkonik tasarımlı bir araç hocam. Bu tarz bir otomobilde tasarımını beğendiysen konforundan donanımından performansından ödün verilir. Aracı sürerken sana keyif veriyorsa değer mi bence değer.

Düdük gibi 69 beygirlik 500'e 100.000 bağlamak ile aynı şey. Golf'e para bağlayan adam iç mekan kalitesine ve yalıtıma verirken, bmw'ye para bağlayan arkadan itişe önem verirken mini-500 gibi modellerde tasarıma vermiş olacaksın.

Araç birde güzel bir renk tonuna sahipse beyaz renk standart bir arabanın yanına koyduğunda "değdi be" dersin. Heleki uzun yol yapacaksan molada kahveni beyaz Corollaya karşı içmek var birde kırmızı beyaz miniye karşı içmek var.
  • Üstat a3 ü satıp mini alacam sayende
  • quote:

Yapmayın etmeyin hocam erkek adam Mini biner mi ? En yenisi 5.5 yaşındaki araca 100.000 bağlamakta akıl karı değil. Daha ucuza mis gibi Egea var
    Geçmiş olsun hocam
  • Parasının arabası değil , üst takım bmw ile benzer düzgün kullanımda 8.5 9 arası gider lakin agresif kullanımda 13 14 bandından düşmez.Parçaları yine Bmw gibi ekstra pahalıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Geçmiş olsun hocam

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Genelde erkekler kullanıyor ki zaten hiç bir alakası yok kız arabasıyla. Şu delikanlı ayaklarınız var ya bitiriyor beni
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kız arabası dediğin arabanın 177 beygir olduğundan haberiniz yok sanırım tabi size göre erkek arabası dediğiniz 75 beygirlik egea herhalde :D :D kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı oldu bu biraz :)

• quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: birkan2096

Alıntıları Göster
    İsterse 500 beygir olsun. Bize gelmez öyle araç. Ayrıca 1.6 dizel yazılımlı egea terletir onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Genelde erkekler kullanıyor ki zaten hiç bir alakası yok kız arabasıyla. Şu delikanlı ayaklarınız var ya bitiriyor beni

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

Alıntıları Göster
    Fabeika çıkışı değil. Sahibi öyle modifiye etmiş

• Arabanın rengi hariç ne ile değerlendirilip kız arabası olarak tanımlandığını anlamıyorum. Countryman bence çok güzel bir tasarıma sahip. Dün ikinci el bir tane inceleme fırsatım oldu dış tasarımı, performansı çok iyi. Ama aynı şeyi iç tasarımı için söyleyemem. Büyük göstergeleri haricinde iç dizaynını neredeyse hiç beğenmedim. Küçücük plastik düğmelerle dolu ve karışık geldi bana. Belki bir süre kullanınca alışılır ve göze normal gelebilir. Ama kol dayama dahil herşeyin “mini” ölçüde olması çok hoşuma gitmedi.
  • kız arabasımı verin bana istanbulda herkesin içinden geçeyim.
  • kız arabası diyenler tam fakir avuntusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

kız arabası diyenler tam fakir avuntusu
    bedava verseler hayvan gibi binerler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.