Şimdi Ara

Mini Cooper hakkında düşünceleriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mini Cooper'ın 5 kapılı modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aslında 5 kapılı olarak 3 ana model görüyorum.

#Düz 5 kapılı

#Countryman

En çok hoşuma giden bu oldu.
    Şehir dışında 8-8,5 lt yakıt tüketmesi biraz can sıkıcı.
    32 psi dan daha fazla lastik basıncı (özellikle 38-39 civarı) sert süspansiyon etkisi yaparak eski mini lerde ki şikayeti anımsatıyor deniyor. 32 psi ise tam olması gereken bir değer deniyor.

#Clubman

------------------------------

136.000 tl den başlıyor temel 5 kapılı model. Şahsen tipini çok hoş buluyorum.

Rakipleri olarak Q2 ve X2 gösteriliyor. Ucuz alternatif olarak ise 2008 çok hoşuma gidiyor.

Toyota corolla, symbol gibi modeller çok satsa da bir arabada (arabadan çok anlamayan biri olarak) ilk aradığım şeylerden biridir konfor ve görünüş. Ne yapmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 18 Nisan 2018; 14:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 dizelleri ilgimi çekiyor şahsen. ufak ufak araştırmaya başladım . sadece servis fiyatları konusunda net bir bilgiye ulaşamadım.
  • Up

• Bende 1.5d pepper paket var sakin kullanımlarda 4.3lt lere kadar düşüyor ama en agresif kullanımda bile 8 gibi rakamlara hiç ulaşmadım desem yeridir . Kesinlikle tam bir sürücü aracı , inanılmaz keyifli bir araç . Pişman olmazsınız ben garantisi bitince bakımları dışarıda yaptırdım yaklaşık 650tl tuttu tam bir fiyat performans aracı . Bu paralara alacağınız golf a3 a180 gibi araçları rahat rahat geride bırakır.

• Bende de 2017 model Countryman var benzinli ( Öncelikle arabada istediğiniz özellikleri ekletmenizi tavsiye ederim ben kol dayama ve tavan üstü rayları ekletmedim hem yılbaşı geçmeden zam gelmeden alayım arabamı hem de dışarıdan bulurum nasıl olsa diye düşündüm ama maalesef yan sanayi vs.. ürünü bulunmuyor ve yine bayiye gidiyorsun ve oldukça yüksek fiyat veriyorlar. ( elinde olan çıkma, 2. el hasarlı tavan rayı varsa alabilirim. )

Performansa gelirsek oldukça performanslı araç öyle büyük olduğuna bakmayın çoğu araçtan daha seridir. yakıt tüketimi olarakta şehiriçi ( Bursa trafiği ) az çok bilirsiniz sakin kullanımda 7-8 arası yakıyor agresif kullanımda ise 9'a kadar çıkıyor. ( İzmir'e git gel yaptım 5 kişi ile 6.3 ile gittim izmir'de gezdim ve akşamına döndüm. )

Son olarakta herkesin ( özellikle bayanların ) dikkatini ilgisini çeken bir araç olması da gayet hoş ayrıyetten düğün, sünnet arabası olarakta ek iş olarak kullanıyorum.

• Ben 2 sene önce bu araç ile A1 arasında kalmıştım. B segmentteki mi Cooper klasik için konuşuyorum, motorları hemen hemen yeni A1 motoru ile aynı. Sadece A1 250nm, Mini 270nm ama bu gücü gerektiğinde boost ile alıyor.

Şu anda fiyatları ne durumda bilmiyorum ama o zaman A1 bir tık daha ucuzdu.İkisini de deneyip A1'de karar kılmıştım. Hem daha iyi darbe sönümlemesi, hem daha kaliteli iç aksam nedeni ile direk A1 almıştım. Bence vrsa değerlendirin ama sport paket alın. Basic A1 güzel değil.

1.6 Dize 116hp motor bu araba için biçilmiş kaftan. A3'ten çok daha atik ve canlı bir araç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.