Şimdi Ara

A3 2021 sonrası hakkında fikirleriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

A3 2021 sonrası, 35 TFSI cam tavanlı almayı düşünüyorum. Kroniği var mıdır, tavsiye eder misiniz? Özellikle Sedan veya Hatchback tercih etmemi gerektirecek bir sebep var mı? Bir de 30 TFSI seçeneklerim arasında olmalı mı?

1500-1600 arasına, 80.000 km civarı, değişensiz, az boyalı bir araç almayı düşünüyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Isyerimizde iki tane 2022 kullandik. Biri 70.000 digeri 80.000 km kullanildi. Surus keyfi, yol tutusu guzel arabalar. Yuruyeni ile ilgili hic sorun yasamadik. Sadece periyodik bakimlar icin servise gittiler. Yakit tuketimi de makul.
    Birinde klima klepesinde ses yapti, sanirim 70.000’den sonra. Gogus vs sokulecek diyeceklerini tahmin ettigimizden ilgilenmedik. Digeri de elektronik cocuk kilidinde surekli ariza veriyordu. Bir de kisin klima sicaklik arttirma dusmesi calismiyordu. Yazin sorun yoktu. Kisin cok sert basmak gerekiyordu.

S-line degil ise cok buyuk olasilikla filo cikmasi olacaktir.
    30 tfsi kullanmadim ama octavia 1.0 ile ayni motor olmali, octavia cok hantaldi bu motor ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadr35 -- 6 Kasım 2024; 20:37:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahadr35 kullanıcısına yanıt

Bakım ücretleri ne kadardı acaba?

• Müneccim Tercüman M kullanıcısına yanıt

60.000 bakimi 8.000 civari tutmustu sanirim ama tam da emin degilim. Audi vag grubunda en yuksek servis ucretine sahip marka.

Bir de A3 ile ayni motor ve sanzimani kullanan diger vag grubu araclar arasinda motor ve sanziman tepkilerinde cok fark var. Audi’ler cok daha atik, hizli tepki veren araclar. Sanirim yazilim farki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.