Şimdi Ara

25 YKS süreç hakkında bir kaç sorum var şimdiden teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAY-140 k yapmıştım bir bölüme gittim bu sene tekrardan hazırlanıyorum obp kırılmıyor(95,85) matematik eksiğim vardı yüksek ölçüde bu zamana kadar ilk 12 konu problemler( sayı kesir yaş) ve fonk bitirdim matematik için tyt de bir yandan bakabildiğim kadarıyla bakmaya çalışıyorum kazandığım sene ve mezun senemde hiç ders çalışmadım ilk sınavım gerçek yks diyebiliriz şu zamandan itibaren tyt mat deneme sb ve ayt noktasında neler yapabilirim tüm fikirlere ve eleştirilere açığım teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• tytden 1-2 sb çözdüysen ve geometrin de bittiyse kalan süreçte ağırlıklı olarak ayt çalış bence hocam. Sayısalsan özellikle ayt mat ve geo sınavda en çok fark açan yer. 2-3 soru bankası bitir en az sonrasında da branş deneme at. Dershane veya deneme kulübü gidiyor musun bilmiyorum ama türkiye geneli sınavlara olabildiğince katılmaya çalış. Tyt matı da branşla götürürsün eksik konuları kapatıp (pkob falan)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fizisyen kullanıcısına yanıt
    Geo başlamadım hocam ayt fenime bi nebze güveniyorum( fizik hariç) 11-1 kimya 11-0 biyoloji yapmıştım sınavda ayt matım eksik baya güzel ilerlemem lazım Eyüp b düşündüm ilerleme noktasında

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.