aç değilim ama anasını saattığımın karnı gurulduyor. 2 haftadır aynı. evde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. kütüphanede strese mi giriyorum anlayamadım. kulaklıkla soru çözümü izlerken azıtıyor. odaklanamıyorum. ne yapmalıyım? ansızın geliyor ne kadar kuvvetli ne kadar sesli anlayamıyorum. çok rezil bir durum. |
kütüphanede aşırı karın guruldaması

-
-
bazı besinler yapıyor hocam netten bak onları daha önceden yememeye çalış
ılık su iç yemeği bi anda yiyor da olabilrsin yavaş ye hazımsızlık yüzünden olur
ya da gazın vardır guruldama başlayınca dışarı çık koşarak osur ayak sesin pırt sesine karışır insanlar senin yaptığını anlamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 7 Mart 2023; 14:34:25 > -
evde de hiç çalışamıyorum hocam. hem kendi konforum hem de aile gürültülü.
-
gazım yok da hocam. deneme sınavlarında da oluyor bu. topluluğa girince stres oluyorum sanırım.
-
adımlarınla kamufle ederek koşunca sessiz oluyor radara bile yakalanmıyor.
-
Hiç sorma hocam kuzenlerle bir gün oturduk çekirdek kola yapıyoruz o sirada gazım gelmeye başladı tutamadım
patır patır bırakmaya başladım ama
öyle bir durum ki oturduğum zemin sert ve arkamın iki lobuda birbiriyle yapışık bu yüzden pat pat diye ses gelmeye başladı
bizim kuzen de havaya bakıyor helikopter mi geçiyor diye
yemin ederim bu durum yaşandı hala daha güleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 7 Mart 2023; 14:54:24 >
En Beğenilen Yanıtlar

bazı besinler yapıyor hocam netten bak onları daha önceden yememeye çalış ılık su iç yemeği bi anda yiyor da olabilrsin yavaş ye hazımsızlık yüzünden olur ya da gazın vardır guruldama başlayınca dışarı çık koşarak osur ayak sesin pırt sesine karışır insanlar senin yaptığını anlamaz |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X