Şimdi Ara

kütüphanede aşırı karın guruldaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aç değilim ama anasını saattığımın karnı gurulduyor. 2 haftadır aynı. evde herhangi bir sıkıntı yaşamadım. kütüphanede strese mi giriyorum anlayamadım. kulaklıkla soru çözümü izlerken azıtıyor. odaklanamıyorum. ne yapmalıyım? ansızın geliyor ne kadar kuvvetli ne kadar sesli anlayamıyorum. çok rezil bir durum.

• bazı besinler yapıyor hocam netten bak onları daha önceden yememeye çalış

ılık su iç yemeği bi anda yiyor da olabilrsin yavaş ye hazımsızlık yüzünden olur

ya da gazın vardır guruldama başlayınca dışarı çık koşarak osur ayak sesin pırt sesine karışır insanlar senin yaptığını anlamaz

• bazı besinler yapıyor hocam netten bak onları daha önceden yememeye çalış

ılık su iç yemeği bi anda yiyor da olabilrsin yavaş ye hazımsızlık yüzünden olur

ya da gazın vardır guruldama başlayınca dışarı çık koşarak osur ayak sesin pırt sesine karışır insanlar senin yaptığını anlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 7 Mart 2023; 14:34:25 >
  • evde de hiç çalışamıyorum hocam. hem kendi konforum hem de aile gürültülü.

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

gazım yok da hocam. deneme sınavlarında da oluyor bu. topluluğa girince stres oluyorum sanırım.

• adımlarınla kamufle ederek koşunca sessiz oluyor radara bile yakalanmıyor.

• Hiç sorma hocam kuzenlerle bir gün oturduk çekirdek kola yapıyoruz o sirada gazım gelmeye başladı tutamadım

patır patır bırakmaya başladım ama

öyle bir durum ki oturduğum zemin sert ve arkamın iki lobuda birbiriyle yapışık bu yüzden pat pat diye ses gelmeye başladı

bizim kuzen de havaya bakıyor helikopter mi geçiyor diye   yemin ederim bu durum yaşandı hala daha güleriz  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 7 Mart 2023; 14:54:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    5 ay önce açıldı
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.