Şimdi Ara

Sınavlarda karnım gurulduyor çok utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben sınav sabahları hiçbir şey yiyemiyorum strese bağlı mide bulantısından ve haliyle sınava boş mideyle giriyorum.hatta stresim o kadar büyük bir boyuta ulaştı ki günlük sabah kahvaltılarımı bile doğru düzgün yapamıyorum. doktora gittim hem de bir çok bölüme psikiyatri dahil .'verdikleri ilaçlar bir şeye yaramıyor neyse sonuca gelelim. yapcak bi şey yok sınava aç giriyorum ve karnım gurulduyor bu da beni dünyanın en aşağılık insanıymışım gibi utandırıyor. benim durumumda olan var mı ? veya bana moral verebilcek olan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de sabah bi şey yiyemezdim. Normalde kalktığımdan daha erken kalkmaya başladım. Zamanla acıkıyorum. Bir de sabah mısır gevreği+süt gibi sıvı rahatça tüketebileceğin şeyler yiyebilirsin. Bunlar işini görür.

• Çikolata tarzi şeyler ye.

• Ağzın da kokuyordur mis gibi

• Zavallı

• Lastik takacan lastik

• Ay o bana da oluyor cidden çok kötü tuhaf hissediyor insan hatta bazen onun yüzünden sorulara bile odaklanamıyorum. Bence bu düşünceden biran önce kurtul ben de öyleydim az da olsa bir şeyler ye mutlaka. Bisküvi Kraker çikolata tarzı abur cubur hiç önermem Sakız çiğnemekte buna neden olabiliyor. Mesela simit yiyebilrsin, ya da patates haşlaması yumurtada çok tok tutuyor sabah kalkınca havuç suyu ve bir tutam maydanozun da engellediğini okumuştum bir ara. Bunları dene aksini aklına getirme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene okulda banada oluyordu Denemeye Su ve çikolata yiyip girerdim arada yine guruldardı ama pek duyulmazdı o ara öksürür felan bastırırdım o gurultu sesini

• benim de normalde guruldar ama geçen sene ygs'de lys'de falan hiç guruldamadı. çünkü "guruldarsa guruldasın, umurumda değil" diye telkin ettim kendimi. böyle hayati sınavlarda hiç umursama, guruldasa bile zaten bir daha kimseyi görmeyeceksin sınıftakilerin.

çok berbat hastalık gerçekten. yukarıda arkadaş zavallı diyerek şaka yapmış kendince ama haklı, çünkü tedavisi yok. lanet şey. buna sahip olmayanlar yatsın kalksın şükretsin.

• gastroentereoloji bölümüne gittiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obezler bilmez

• Ben yedigim halde gurulduyo lys mat sınavında sınıfa konser verdi karnım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bir cok kisiye olan bi durum canini sikma dert etme kimse karni guruldadi diye bune amarak diyecegini sanmiyorum . sahsi dusuncem bu yonde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamı dinle bende gastrit im nasil yazılıyor tam bilmiyorum ama bana bir hap vermişti rahatlatiyordu bende tekrar alacam

• kızgınjapon K kullanıcısına yanıt
    oraya gitmedim mideme hortum salarlar diye

• Ben midemden rahatsizim uzun suredir bende de oluyor arada ama takmiyorum.Insaniz sonucta ve rahatsizlik yani.Sinav senesinde kimseyi umursamiyorum.Sonucta iki saat onu dusunecegim sinavim kotu gececek moralim bozulacak falan hic gerek yok.Sabah sut al yudum yudum ic.Bide cok sakiz cigneme hava kacirma midene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karnı guruldayan insanlardan iğreniyorum şaka degil gerçek çok itice geliyo acayip sesler

• Okul sinavlarinda siniflari degişiyoruz gecen sene kimya sınavinda bir ses gelmis karnimdan arkadaki tanimadigim kiz kahkaha atti ben de gayet piskin bi sekilde güldüm cok da sey yapma bosver. :D
    Psikolojik bu durum bunu dusunmedigimde, oldugunda bile kisa sure sonra gittigi oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 8 Aralık 2015; 12:56:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.