Şimdi Ara

Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler öncelikle hepinize sorunumu yazayım.

Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum.2 gün önce kızla konuştum falan ben mesaj atmadım fakat o da atmadı hoşlansa konuşmamdan atardı diye düşünüyorum.

3 gün önce doğum günün kutladım bir kızın cevap bile vermedi.

yol gösterecek var mı? bu durum çok bunaltıcı,şu an hissettiğiniz duygu,his ile troll yorum vb. atabilirsiniz ancak empati kurmanızı rica ediyorum okuduğunuz için teşekkür ederim...

edit: Arkadaşlar benim gibi sorunları olanlar yani kızlarla konuşurken nelerden bahsedileceğini bilmeyenler kızları sıktığını,soğuttuğunu sananlar vb. yorumlara mutlaka bakmalı gerçekten yardımcı olacak bilgilendirici,yol gösterici yorumlar var.

Yorum atan herkese çok teşekkürler,desteğiniz sayesinde kafamdaki bir çok sorunun cevabını aldım ve rahatladım.Önerilerinize uyuyacağım umarım başka arkadaşlarda faydalanmıştır hepinize çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 26 Ağustos 2014; 20:50:05 >

• Bosver geennccc cek getsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzgunum kardesim kiz hoslanmamis ugrasma

• quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Uzgunum kardesim kiz hoslanmamis ugrasma

öyle oldu galiba,genel olarak böyleyim sıkıyorum hepsini nasıl konuşmam gerektiğini bilmiyorum konu da bulamıyorum,bunaltıyorum haliyle
  • Chuck Me kullanıcısına yanıt
    Ayni bn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chuck gibi ol

• Takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende öyle. Ne yapacağız bilmiyorum ölene kadar bekar kalıcam bu gidişle. Tipte yok ki anasını satayım

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Chuck gibi ol

Konuştuğum kızların hepsi yabancı dizi izliyor %95 i böyle hepsi random gulus '' hjasksgj '' , '' QWE:QEWQWE '' tarzında gülüyor ben öyle gülmezsem garip kaçar mı yani Chuck gibi davranayım fakat sen pm atsana bi konuşalım istiyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

quote:

Orijinalden alıntı: vigNerd

Uzgunum kardesim kiz hoslanmamis ugrasma

öyle oldu galiba,genel olarak böyleyim sıkıyorum hepsini nasıl konuşmam gerektiğini bilmiyorum konu da bulamıyorum,bunaltıyorum haliyle

Ne konuscam diye dusunursen konusamazsin tabi.Aklina ne geliyosa Soyle ne kadar Sacma olursa olsun.

• quote:

quote:

Chuck gibi ol

Konuştuğum kızların hepsi yabancı dizi izliyor %95 i böyle hepsi random gulus '' hjasksgj '' , '' QWE:QEWQWE '' tarzında gülüyor ben öyle gülmezsem garip kaçar mı yani Chuck gibi davranayım fakat sen pm atsana bi konuşalım istiyorsan

O sacma gülmelere random gülüs denildigini yeni ogrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: Right-

quote:

quote:

Chuck gibi ol

evet öyle deniliyor dostum tavsiyen var mi ne yapmaliyim.

• olduğun gibi davran kimsenin zevkine göre kendini şekillendirmek zorunda değilsin.İlla ki bir gün konuşurken anlaşacağın kafa dengi birini bulursun.Belkide ömür boyu yalnız yaşarsın.Ne belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Bende öyle. Ne yapacağız bilmiyorum ölene kadar bekar kalıcam bu gidişle. Tipte yok ki anasını satayım

Öyle :/ illa sevgili istemiyorum fakat hani cidden kızlar nerde p*c ona bakiyor,amacim illa sevgili bulmak değil istemem de zaten fakat konusurken sıkmamak boğmamak soğutmamak istiyorum yani hiç kız kankam yok arkadaşım yok açıkcası erkek de yok
  • quote:

İyi geceler öncelikle hepinize sorunumu yazayım.

Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum.2 gün önce kızla konuştum falan ben mesaj atmadım fakat o da atmadı hoşlansa konuşmamdan atardı diye düşünüyorum.

3 gün önce doğum günün kutladım bir kızın cevap bile vermedi.

yol gösterecek var mı? bu durum çok bunaltıcı,şu an hissettiğiniz duygu,his ile troll yorum vb. atabilirsiniz ancak empati kurmanızı rica ediyorum okuduğunuz için teşekkür ederim...

Emin ol kizlarin yuzde 90i karsi taraftan bekler geri kalan yuzde 10luk kisim da hemen 2 gune mesaj atmaz

İkinci olaya gelirsek baska bi konunda diyalogu okudum "bugun dogum gunun mu" diye sorulmaz hadi sordun evet dedi ciddi ciddi dogum gunun kutlu olsun yazilmaz

• Abi bende bi yabancı kızla konuşuyom kız 1-2 gün önce face e girer girmez mesaj yapıştırıyodu ama artık hergün konuşa konuşa konuşcak bişey kalmadın kız taa elin danimarkasında ne konuşcam hergün aynı şeyi konuşuyodul ya nasısın iyiymisin napıyon ben bile sıkıldım :D

• quote:

Chuck gibi ol

Good luck Chuck ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crankestain -- 26 Ağustos 2014; 0:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crankestain

quote:

Chuck gibi ol

Goog luck Chuck ?

Chuck Bartowski <3 Sarah Walker

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Right-

quote:

quote:

Chuck gibi ol

evet öyle deniliyor dostum tavsiyen var mi ne yapmaliyim.

Hocam siz kendiniz olmaya devam edin mesela herkes öyle gülüyor öyle konusuyor diye onlari yapmayin tamamen kendiniz olun dolayisiyla da farkli olun. Elbet farki anlayacak duzgun bir kiz cikar. Devamli akliniz bu konuda da olmasin beklemediginiz bir zamanda olur genelde boyle seyler. Mesela bir kizla ayarlama amaciyla konusmaya basladiginizda genelde olmayabilir ancak arkadasca normal konusurken o size siz ona isinabilirsiniz bir seyler olabilir. Yani kiscasi kafaya cok takmayin o cevap vermeyenleri falan da umursamayin ustune gitmeyin.

• Kızı gözlerinle soy.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.