Şimdi Ara

Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chuck Me

quote:

Orijinalden alıntı: zuckbeyin

quote:

quote:

connectedan bana yazmıştı bunun gibi konuş

Dostum telefon android değil kırmızı kapaklı samsung,kırınca almadı ailem fakat başka yerlerde uygularım ama o son yazdığınıza ne dedi :D

edit: senin telefon da android değil galiba :D ios du galiba

Vay ahaha çok tatlısın demiş telefondayım resim atamıyorum Zor oluyor

Tamam teşekkürler :D

Giderli tipim var konuşuyorum da ama çabuk sıkılıyorum 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

connectedan bana yazmıştı bunun gibi konuş

Dostum telefon android değil kırmızı kapaklı samsung,kırınca almadı ailem fakat başka yerlerde uygularım ama o son yazdığınıza ne dedi :D

edit: senin telefon da android değil galiba :D ios du galiba

Vay ahaha çok tatlısın demiş telefondayım resim atamıyorum Zor oluyor

Tamam teşekkürler :D

Giderli tipim var konuşuyorum da ama çabuk sıkılıyorum 😅

Bilemicem orasını şükret bence güvenebileceğim konuşacağım kız bile yok zaten konuştuğum da yok değerini bil

• hocalarım bana da yardım lazım.

yeni bi kursa gidiyorum orda bi kızdan çok hoşlandım. 5-6 gündür anca görüyorum. çıkışta da aynı yöne gidiyoruz 5-10 dklık yol var. bugün bi niyetlendim ama telefonla konuştuğu için muhabbeti başlatmadım. şimdi sorum sizce ne dersiniz üstüne gitmelimiyim yani kız % 50 olumlu daha yeni tanıştık hatta tanışmadık. işin kötü yanı 2-3 hafta sonra bi daha görüşemeyiz yani bilmiyorum 2-3 haftada o kadar ilkerler mi bu işler.biraz streste var yeni ortama girdim bide kabul etmezse ortamda rezil olmıyım. gerçi bu ortamıda 2-3 hafta sonra hiç görmicem aynı şekilde. valla bi tavsiye verin. dönerken yanına gidip ne diyim yani bilgililer bu konuda bi yardım ederse ilk defa böyle acelede konuşmam lazım yol 5 dk sonra otobüslerimiz zıt yönde gerçi ben onla aynı yerde oturduğumu söyleyip onla da giderim sorun değil. kısaca bi tavsiyeniz lazım. daha çok da tanımadım bi de huylarını beğenmezsem diye çekiniyorum. kız ince orta boylu ben iri uzunum yani tamda birbirimize uyuyoruz gibi. tabi sevgilisi var mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

hocalarım bana da yardım lazım.

yeni bi kursa gidiyorum orda bi kızdan çok hoşlandım. 5-6 gündür anca görüyorum. çıkışta da aynı yöne gidiyoruz 5-10 dklık yol var. bugün bi niyetlendim ama telefonla konuştuğu için muhabbeti başlatmadım. şimdi sorum sizce ne dersiniz üstüne gitmelimiyim yani kız % 50 olumlu daha yeni tanıştık hatta tanışmadık. işin kötü yanı 2-3 hafta sonra bi daha görüşemeyiz yani bilmiyorum 2-3 haftada o kadar ilkerler mi bu işler.biraz streste var yeni ortama girdim bide kabul etmezse ortamda rezil olmıyım. gerçi bu ortamıda 2-3 hafta sonra hiç görmicem aynı şekilde. valla bi tavsiye verin. dönerken yanına gidip ne diyim yani bilgililer bu konuda bi yardım ederse ilk defa böyle acelede konuşmam lazım yol 5 dk sonra otobüslerimiz zıt yönde gerçi ben onla aynı yerde oturduğumu söyleyip onla da giderim sorun değil. kısaca bi tavsiyeniz lazım. daha çok da tanımadım bi de huylarını beğenmezsem diye çekiniyorum. kız ince orta boylu ben iri uzunum yani tamda birbirimize uyuyoruz gibi. tabi sevgilisi var mı bilmiyorum.

Dostum konu aç istersen anlat durumunu hiç olmadı yorumları oku derim umarım umduğuna kavuşursun.

• Yalnızlık konusunda aynı durumdayım. Erkek yada kız arkadaşım yok. Kötü arkadaşlar yerine iyi bir yalnızlığı tercih ederim. Fakat senin gibi kızlara gereğinden fazla önem vermiyorum. Açıkçası pek umurumda değiller. Rahat davranmak gerekiyor. Olduğun gibi görünürsen mutlaka karşına senin gibi birisi çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Yalnızlık konusunda aynı durumdayım. Erkek yada kız arkadaşım yok. Kötü arkadaşlar yerine iyi bir yalnızlığı tercih ederim. Fakat senin gibi kızlara gereğinden fazla önem vermiyorum. Açıkçası pek umurumda değiller. Rahat davranmak gerekiyor. Olduğun gibi görünürsen mutlaka karşına senin gibi birisi çıkacaktır.

Haklısın :/ teşekkür ederim.
  • Chuck Me kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Bir kızı etkilemek istiyosan öncelilkle sosyal medya ve mesajlaşma servislerinden uzak dur. Daha çok yanyana gelmeye bak sonuçta 60 kere random qwe yapsada gülmeyebilir sen reelden yürü yürüceksen. 2 numaralı kural kadınlardan sert erkeklerden hoşlanır buluşmaya 1 kilo dolmalık pirinç birde haydarlık sopa götür selamdan sonra kafasına vur bayılt mağarana götür. Bu evimin kadını çocuklarımın anası olucaksın imajını verir baya bi etkilersin artık dolmada yapar hazır pirinç var.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Gul

Bir kızı etkilemek istiyosan öncelilkle sosyal medya ve mesajlaşma servislerinden uzak dur. Daha çok yanyana gelmeye bak sonuçta 60 kere random qwe yapsada gülmeyebilir sen reelden yürü yürüceksen. 2 numaralı kural kadınlardan sert erkeklerden hoşlanır buluşmaya 1 kilo dolmalık pirinç birde haydarlık sopa götür selamdan sonra kafasına vur bayılt mağarana götür. Bu evimin kadını çocuklarımın anası olucaksın imajını verir baya bi etkilersin artık dolmada yapar hazır pirinç var.

-,- teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

hocalarım bana da yardım lazım.

2-3 hafta süren kursta bile olsa ortam yapabilme senin elinde. 1 hafta içinde bile kızı tavlayabilirsin ama bu tamamen sana bağlı. Ona ilgin olduğunu aşırıya kaçmadan belli et. Ağzın laf yapıyorsa kelimeleri yerinde ve doğru şekilde kullanıyorsan daha etkili olur kızın üzerinde. Kız farkına varır zaten, tam tersi oralı olmazsa kasma kendimi beğendiricem diye. Olmazsa olmaz. Dünyadaki tek kız o değil, onun içinde tek erkek sen değilsin. Rezil olucam diyede düşünme. Ben kızdan tokat bile yedim herkesin içinde ama zerre fiske vurmadım çünkü birşeyler paylaştım sevdim o nankörse o utansın. Dayak mı atayım onun seviyesine inip ama genelde bende bir olayın etkisi en fazla yarım saat sürer sonra aklıma bile gelmez. Kimisi taktı mı takar birşeyi. Bu huyunuz varsa bırakın. Düşünüldüğü zaman bu daha büyük rezillik herkesin içinde yaşıyorum bu tokat yeme durumunu.

Kız için kendini değiştirmeye çalışma kendin ol seni sen olduğun için sevsin öyle kabul etsin. Kişiyi kişi yapan hareketleri ve davranışlarıdır. Herkes aynı düşünmez ve davranmaz. İnsanları birbirlerinden ayıran en büyük özellik.

• komik ol doğal ol bir erkek ile konuşuyormuş gibi düşün ama küfürlü konuşma
  • Kameradan pipini açıp gösterseydin bunlar yaşanmazdı dostum muhabbetin dibini bulurdunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: senableu

quote:

hocam tek sorun da bende değil maalesef mesela şöyle anlatayım kızların bi tarafları çok kalkık. mesela hiç gülmeden '' naber '' , '' işte öyle iyiyim '' gibisinden konuşursam soğurlar,sıkılırlar,basit kalır diye düşünüyorum banada garip geliyor tabi fakat sizin görüşlerinize saygım var. onlar random gülüş denilen '' Ajaskgsagjsag '' , ''' :QWEQWE '' tarzı gülüş yapıyorlar ağırlıklı olarak '' hasgfhag '' kullanıyorlar hadi ben random gülüş yapmasam '' :D '' , '' :) '' yapsam facebook da çok kötü gözüküyor o ifadeler...

öncelikle ''kızlar'' diye genellemeyin rica ederim. demek ki senin konuşmaya çalıştığın kızlar problemli.
    biriyle konuşurken ''aman sıkılır aman soğur ay şimdi ne desem nasıl konu açsam'' diye sıkıntı yapma. akışına bırak yahu. x kişisi random güldü ben ne yapıcam şimdi demek ultra saçma. sen nasıl gülmek istiyosan öyle gülersin bunun karşı tarafta bi etkisi olmaz ha :D yapmışsın ha aSDfknd xDe yapmışsın. sen her şeyi çok kafana takıyosun düşünüyosun belli ki.
    kızla konuştuk 2 gün geçti hala yazmadı diye bi şey de olmaz. çünkü kızlar ilk yazan kişi olmazlar maalesef buna ben de dahilim. :D yazmam yani yazmayız nedendir bilinmez heheh :D doğum gününü kutladım cevap vermedi demişsin. nasıl kutladın da cevap vermedi? doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara:) filan dedin de mi cevap vermedi? öyleyse eğer kızda sorun vardır sen sıkıntı yapma kaçarak uzaklaş.
    kendine güven. o ne der bu ne hisseder öyle dersem ne olur diye düşünme. bak bir sürü dizi filan da izlemişsin gir bi yerden istediğin gibi konuş. çok samimi olma ama çok da ifadesiz soğuk olma ortasını bul işte sen.

hiçbir kıza ilk mesajı ben atmadım mesajlaşmayı hiç ama hiç sevmiyorum çünkü yazılarda kendimi tam ifade edemiyorum kızlar hep bana ilk mesajı atar ben hiçbir kıza şuana kadar ilk mesajı atmadım hep onlar attı.

• Türk kızlarının büyük çoğunluğu cahil olduğu ve çok az konu hakkında bilgileri olduğu için konuşacak konu bulamaman normal.

Genede muhabbet kurmak istiyorsan kızın kendisi hakkında bilgin olsun hangi okulda okuyor ne yapıyor vs. bunları sorabilirsin bunun dışında günlük muhabbete devam edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 26 Ağustos 2014; 13:12:29 >
  • Bende 2 ay once tanistim ilk o atti mesaj ama ben sıkmaya basladim heralde srtik sıkılıyo benle konusurken.

• Yabancı dilin varsa şansını yabancı kızlarla denemelisin bence. Ben Türk kızlarıyla konuşamıyorum fazla yapmacık geliyorlar. Kendilerini prenses sanıyor hepsi. Ama yabancı kızlar öyle değil. Hırvat ve Meksikalı kızlarla konuşuyorum (İngilizce olarak Hırvatça ve İspanyolca bilmiyorum), kızların cevap vermeme rekoru 2-3 dakika. Cevap veremeyecekleri zaman bile meşgulüm yazabiliyorlar. Bana 3-4 Türk kız mesaj atmıştı (zamanla tabi) tüm konuşmaları katletmiştim. Çünkü kasılıyorum Türklerle konuşunca yanlış bir hareketimde konuşma bitiyor, görüldü damgasını vurup cevap atmıyorlar. O yüzden Türk kızlarla konuşacaksan gerçek olarak yüz yüze konuşman gerekiyor. Çünkü sosyal sitelerde takmıyorlar kimseyi. Bu arada kızlar komik erkeklerden hoşlanır diye bir yalan var ona inanma. Kızlar tabi ki kendisini güldüren erkeği sever ama sen 10 cümlelik konuşmada 7 espri yaparsan kız senden soğur. 1 espri yap sağlam olsun konuşmanın devamı gelir. Kızın ilgi alanlarını araştırıp onlar ile ilgili de konuşursan tamamdır işte. Haydi başarılar

• Vurdum duymaz ol kızlar senindir ukala ol versinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende la

• quote:

Orijinalden alıntı: senableu

quote:

hocam tek sorun da bende değil maalesef mesela şöyle anlatayım kızların bi tarafları çok kalkık. mesela hiç gülmeden '' naber '' , '' işte öyle iyiyim '' gibisinden konuşursam soğurlar,sıkılırlar,basit kalır diye düşünüyorum banada garip geliyor tabi fakat sizin görüşlerinize saygım var. onlar random gülüş denilen '' Ajaskgsagjsag '' , ''' :QWEQWE '' tarzı gülüş yapıyorlar ağırlıklı olarak '' hasgfhag '' kullanıyorlar hadi ben random gülüş yapmasam '' :D '' , '' :) '' yapsam facebook da çok kötü gözüküyor o ifadeler...

öncelikle ''kızlar'' diye genellemeyin rica ederim. demek ki senin konuşmaya çalıştığın kızlar problemli.
    biriyle konuşurken ''aman sıkılır aman soğur ay şimdi ne desem nasıl konu açsam'' diye sıkıntı yapma. akışına bırak yahu. x kişisi random güldü ben ne yapıcam şimdi demek ultra saçma. sen nasıl gülmek istiyosan öyle gülersin bunun karşı tarafta bi etkisi olmaz ha :D yapmışsın ha aSDfknd xDe yapmışsın. sen her şeyi çok kafana takıyosun düşünüyosun belli ki.
    kızla konuştuk 2 gün geçti hala yazmadı diye bi şey de olmaz. çünkü kızlar ilk yazan kişi olmazlar maalesef buna ben de dahilim. :D yazmam yani yazmayız nedendir bilinmez heheh :D doğum gününü kutladım cevap vermedi demişsin. nasıl kutladın da cevap vermedi? doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara:) filan dedin de mi cevap vermedi? öyleyse eğer kızda sorun vardır sen sıkıntı yapma kaçarak uzaklaş.
    kendine güven. o ne der bu ne hisseder öyle dersem ne olur diye düşünme. bak bir sürü dizi filan da izlemişsin gir bi yerden istediğin gibi konuş. çok samimi olma ama çok da ifadesiz soğuk olma ortasını bul işte sen.

Forumun yeni Ebuduk'u mu ?

• Kız senden hoşlanıyorsa illa konu bulunur gerisini boşver
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.