Şimdi Ara

Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Orjumistik

Aynı problem bendede var maalesef. Okuduğum okullarda kızlarla pek konuşamadığımızdan oldu bence bu(cemaat okullarında ayırıyor bilen bilir. Kız erkek sohbeti çok olmaz. Ama konuşan konuşuyor yinede). Her neyse bende yaşıtım seninle. Ağustosta 16 oldum. Benim problemim reel bir kızla konuşurken terleme basıyor beni. Kim olursa olsun(aile hariç tabii) Terleme olunca dikkatimi konuşmaya veremiyorum ve ilgisiz gözüküyorum. Bu önceden böyleydi baktım düzelmiyor artık bilerek ilgisizleşiyorum. Normalde espri yapacağım yeri falan bilirim karşımdakiyle empati kurarım hep sıkıldıysa anlarım falan. Bu sorunu çözmek gerekiyor.

Birde sanalda nedense kızlar hep gülücük atıp susuyorlar yani devam edebilir konuşma ama ettirmiyorlar. Istenmiyor muşum hissi veriyor bana.

Son olarak. Tipimin fena olmadığını düşünüyorum. 1.70 boy 62 kilo . Hafif sakal ve bıyık bıraktım anamlar dışındaki herkes beğendi hocalar bile Giyimime dikkat ederim yani fizikten bir kaybım yon sanırım. Düzenli kitap okurum ayda 2 kitap bitiririm hiç olmazsa. Yabancı dizi ve anime izlerim,karakalem(bu sene yağlıboya da başlayacam) yapıyorum ama arkadas bi türlü benimle konusmuyorlar. Kafayı yiyecem yahu. Sevgili istediğimden felan değil erkek muhabbeti dostluğuda bur yere kadar yani kız arkadasım olsun istiyom çok şey mi istiyom?

Not:Ulan amma uzun yazmışım ha Yazmasam içimde kalacaktı ama

Oha çok ortak noktamız var :O

• biraz büyü çok çocuksusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senableu

quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

hocalarım bana da yardım lazım.

yeni bi kursa gidiyorum orda bi kızdan çok hoşlandım. 5-6 gündür anca görüyorum. çıkışta da aynı yöne gidiyoruz 5-10 dklık yol var. bugün bi niyetlendim ama telefonla konuştuğu için muhabbeti başlatmadım. şimdi sorum sizce ne dersiniz üstüne gitmelimiyim yani kız % 50 olumlu daha yeni tanıştık hatta tanışmadık. işin kötü yanı 2-3 hafta sonra bi daha görüşemeyiz yani bilmiyorum 2-3 haftada o kadar ilkerler mi bu işler.biraz streste var yeni ortama girdim bide kabul etmezse ortamda rezil olmıyım. gerçi bu ortamıda 2-3 hafta sonra hiç görmicem aynı şekilde. valla bi tavsiye verin. dönerken yanına gidip ne diyim yani bilgililer bu konuda bi yardım ederse ilk defa böyle acelede konuşmam lazım yol 5 dk sonra otobüslerimiz zıt yönde gerçi ben onla aynı yerde oturduğumu söyleyip onla da giderim sorun değil. kısaca bi tavsiyeniz lazım. daha çok da tanımadım bi de huylarını beğenmezsem diye çekiniyorum. kız ince orta boylu ben iri uzunum yani tamda birbirimize uyuyoruz gibi. tabi sevgilisi var mı bilmiyorum.

2-3 hafta süren kursta bile olsa ortam yapabilme senin elinde. 1 hafta içinde bile kızı tavlayabilirsin ama bu tamamen sana bağlı. Ona ilgin olduğunu aşırıya kaçmadan belli et. Ağzın laf yapıyorsa kelimeleri yerinde ve doğru şekilde kullanıyorsan daha etkili olur kızın üzerinde. Kız farkına varır zaten, tam tersi oralı olmazsa kasma kendimi beğendiricem diye. Olmazsa olmaz. Dünyadaki tek kız o değil, onun içinde tek erkek sen değilsin. Rezil olucam diyede düşünme. Ben kızdan tokat bile yedim herkesin içinde ama zerre fiske vurmadım çünkü birşeyler paylaştım sevdim o nankörse o utansın. Dayak mı atayım onun seviyesine inip ama genelde bende bir olayın etkisi en fazla yarım saat sürer sonra aklıma bile gelmez. Kimisi taktı mı takar birşeyi. Bu huyunuz varsa bırakın. Düşünüldüğü zaman bu daha büyük rezillik herkesin içinde yaşıyorum bu tokat yeme durumunu.

Kız için kendini değiştirmeye çalışma kendin ol seni sen olduğun için sevsin öyle kabul etsin. Kişiyi kişi yapan hareketleri ve davranışlarıdır. Herkes aynı düşünmez ve davranmaz. İnsanları birbirlerinden ayıran en büyük özellik.

@Orchid çok iyi konuşmuş bana diyecek bi şey bırakmamış. Bence bi süre belki bir hafta kıza çok belli etmeden yaklaş biraz birbirinizi tanıyın ısının. 10 dakikalık yolda birlikte yürüyün sınıfta konuşun filan sonra olumlu tepkiler alıyosan yürü be koçum :p

@Arch3Rr tanımıyorum iyi bi şey mi dedin kötü bi şey mi bilemedim

Türk kızlarından nefret ettiğini söyleyen arkadaşlar için bi şey diyemiyorum siz gidin Japon, Rus artık ne bulursanız takılın evet. Kız var kız var hepsi aynı mı yoksa siz mi sadece yürümelik kızlarla konuşmaya çalıştınız? Hayır sinirlenmedim. Yalan da söyleyemiyorum

hahaha yürüyecek cesaret yok bende gidip yanına selam diyecek cesaret bile yok

• Kanka mast. yapiyosan birak ya da azalt.

• quote:

Orijinalden alıntı: V. For Vendetta

Kanka mast. yapiyosan birak ya da azalt.

ne alaka? 5 gündür yapmıyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

quote:

Orijinalden alıntı: V. For Vendetta

Kanka mast. yapiyosan birak ya da azalt.

ne alaka? 5 gündür yapmıyorum zaten

Sosyal fobiyi tetikliyor.Arastir biraz.Bu arada konusmaya calistigin kizlar guzelse normaldit.

• Mobilde sadece ilk sayfayı okudum. Yazacaklarım daha önce yazıldi mi bilmiyorum.

İlk sayfada gördüğüm kadarı ile"sen kendin ol yeter." "seni olduğun gibi kabul eden biri elbet çikacaktir." "elbet bir gün seni seven birini bulacaksın." " başkalari için kendini sakın değiştirme" gibi mesajlar yazılmıs. Bunlar tamamen seni yanlış yönlendirecek yazılar. Değişime açık ol. Millet anasının karnından playboy olarak doğmuyor. Kendini bu tarz konularda geliştirmek için uğraş. Seni hiç tanımayan ve gelecekte de istemezsen hiç görmeyeceğin kızlar ile buluş ve konuş. Gerek internetteki arkadaşlık sitelerinden (sadece türk sitelerini düşünme. Yabancı dilin varsa uluslararasi arkadaslik sitelerine bakabilirsin.) gerek gece kulübü tarzı yerlerden böyle kızlar ile tanışabilirsin. Bu işler tamamen olmasa da %80 %90 tecrübe ile alakalı. Tamam bazı insanlar hayata gerek tipiyle gerek konuşma şekliyle 1-0 hatta 2-0, 3-0 önde başlıyor. Fakat karşı tarafın maça önde başlaması sizin maçı kaybedeceğiniz anlamina gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Mobilde sadece ilk sayfayı okudum. Yazacaklarım daha önce yazıldi mi bilmiyorum.

İlk sayfada gördüğüm kadarı ile"sen kendin ol yeter." "seni olduğun gibi kabul eden biri elbet çikacaktir." "elbet bir gün seni seven birini bulacaksın." " başkalari için kendini sakın değiştirme" gibi mesajlar yazılmıs. Bunlar tamamen seni yanlış yönlendirecek yazılar. Değişime açık ol. Millet anasının karnından playboy olarak doğmuyor. Kendini bu tarz konularda geliştirmek için uğraş. Seni hiç tanımayan ve gelecekte de istemezsen hiç görmeyeceğin kızlar ile buluş ve konuş. Gerek internetteki arkadaşlık sitelerinden (sadece türk sitelerini düşünme. Yabancı dilin varsa uluslararasi arkadaslik sitelerine bakabilirsin.) gerek gece kulübü tarzı yerlerden böyle kızlar ile tanışabilirsin. Bu işler tamamen olmasa da %80 %90 tecrübe ile alakalı. Tamam bazı insanlar hayata gerek tipiyle gerek konuşma şekliyle 1-0 hatta 2-0, 3-0 önde başlıyor. Fakat karşı tarafın maça önde başlaması sizin maçı kaybedeceğiniz anlamina gelmez.

Teşekkür ederim dostum

• Burada yazılanların hiçbirini uzun vadede zaten içinde yoksa yapamazsın ama benim tavsiyem kızlar için saçma sapan bir tip olup çıkma.

İyi ol, dürüst ol, hakkı gözet. Kısaca adam gibi adam ol. Kızlar bunlara pek değer vermez ama illaki değer veren birisi de çıkacaktır karşına.

• senableu kullanıcısına yanıt
    yalnız şöyle bi olay var ben eğer yapcağım işi tekrarlarsam hiç yapamıyom ben daha çok anlık ne gelirse söyleyen biriyim.

zaten benim iş de olmadı kız soğuktu baya..
  • Sevdiğin kızı tuvalet yaparken düşün o zaman kızların üstün bir varlık olmadığını anlarsın
  • aklima ne gelirse soyluyorum konşuoruz valla ama bazen bende tikaniyorum

• Tabikide iyi bir sey [sm=uptosomething.gif

• - sevdiginizi soyleyın ancak teklıf etmeyın

Buna katılıyorum, bu kızları hırslandırıyor kızları ve size olan ilgileri hırsları yüzünden artıyor ve sırf hırsından kazayla aşık oluveriyor.

Denendi, onaylandı çok önceden.
  • Bu devirde dış görünüşün iyi olucak başka yolu yok. herkes iç güzellikten bahseder ama insanın yaratılışında vardır, her zaman en güzelini ister. az olanı kabul edenlerde çok olana, ulaşamıycağı bilincine varanlardır.

Yani tip yoksa şansın düşük. istediğin kadar yabancı dizi seyreti gündemi takip et farketmez. Yakışıklı erkeklere karşı kızlarda senin gibi olurlar. Vücut istemsiz olarak saçmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Orijinalden alıntı: crankestain

quote:

Chuck gibi ol

Goog luck Chuck ?

Chuck Bartowski <3 Sarah Walker

Sen ne zaman gidicen bu forumdan?.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crankestain

quote:

Chuck gibi ol

Goog luck Chuck ?

Chuck Bartowski <3 Sarah Walker

Sen ne zaman gidicen bu forumdan?.

Hiçbir zaman malesef

• Teşekkürler
  • arkadaşlar ben de eskiden çok esprili kızlarla çok rahat hızlı konuşabilen biriydim şimdi o özelliklerim yok kızlarla muhabbet etmek sıkıyor edemiyorum da çok boş hissediyorum bunu nasıl çözebilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.