Şimdi Ara

Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlerde aslında birazda kafa dengin olması lazım.Kafa dengin olunca ne kadar saçma sapan bi espiri de yapsan gülerler kardeşim konu sıkıntısıda çekmezsin. Mesela başımdan geçen bi olay (öz güvenin artsın diye yazıyorum) üniversitede bi kız ders anlatmamı istedi tamam dedim anlatayım sonra baktım yanında 2 tane daha kız getirmiş anlattım 3 üne de. ondan sonra birşeyler ısmarlamak istediler başta kabul etmedim ( püf nokta burası ) zorladılar filan kabul ettim orda da ders hakkında konuşuyortuk filan muhabbet hiç bitmiyor bu sefer onlar başka konu açıyor ortam böyle olunca birazda tipe bakar bu işler (bende normal sayılabilcek tip var) iş memlekete geldi samsunluyum dedim neyi meşhur filan diye sordular pidesi dedim başka da birşeyi aklıma gelmedi sonra elimdeki telefonu gösterdim bir de telefonu meşhur diye (Samsung) bunlar başladılar anıra anıra gülmeye. Yani şu espirinin kalitesizliğiyle bile güldürüyorsun. Hani dediğim gibi herşey kafa dengin olmasıyla alakalı. Biriyle konuşurken acaba ne desem yanlış olur şunu mu yazayım bunu mu yazayım terslermi terslemezmi diye düşünürsen baştan kaybedersin yazdığın şeyde sana saçma gelir o da cevap vermezse özgüvenin yerle bir olur.

• rahat ol güncel konulardan bahset kızlara popüler kültürden hoşlanır geneli kasma bu kadar
  • Çok kasma usta böyle konularda çünkü;
     Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum
  • Bu işi tavsiyeyle değilde konuşa konuşa öğrenirsin zamanla. Mesela biriyle tanıştın Biraz hakkında bilgi edinmeye çalış araştır kızın nasıl biri olduğunu sosyal medya profillerinden az çok tahmin et nelerden hoşlandığını ne yaptığını ettiğini falan ona göre konulara gir ona göre davran ilk başta biraz kıza oyna yani onun görmek istediği gibi biri ol sonra doğallaş kendini göstermeye başla. Bu arada ilk başta onun görünmek istediği gibi biri ol derken sahte biri ol demiyorum yani kızın sevebileceği iyi yönlerinden bahset ama yeri gelince. Bide kimseyi zorla konuşturma 2. mesajı falan atma yani salla gitsin başka kız mı yok düşüncesiyle takıl. Bi zaman sonra zaten çocuk oyuncağı gelir kız bağlamak
  • kızları kafanda kesinlikle büyütme. senin şifren bu!
  • benim de bir yabancı yazıştığım var ve daha çok kişiyle tanışmak istiyorum
    fakat nereden bulacağım kızları ??
  • Beyler teker teker alıntılamıyacağım malum 2 dk falan bekletiyor,birikti bayağı.hepinize teşekkür ederim ilgi ve alakanız için
  • Biraz kendiniz olun be hacılar. Bir karakteriniz olsun bozmayın. Eğlenceli konuşuyorsunuz şaka yapıyorsunu falan filan diye bir kız sizle takılacaksa ve tüm bunlar doğal yapınız değilse kasmayın zorlamayın. Her kumaşa talip çıkar.

İyi bir adam olun, iyi bir mesleğiniz olsun, pahalı değil temiz giyinin, efendi olun. Belli bir yaştan sonra zaten pusulanın rotası dediğim tarzda adamlara dönüyor. İşte o zaman geldiğindede her size yeşil ışık yakan kıza tamam demeyin. Kaliteniz olsun be oğlum düşmeyin anasını satayım.

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan2855
    Biriyle konuşurken acaba ne desem yanlış olur şunu mu yazayım bunu mu yazayım terslermi terslemezmi diye düşünürsen baştan kaybedersin yazdığın şeyde sana saçma gelir o da cevap vermezse özgüvenin yerle bir olur.

Bak toprağım ne güzel söylemiş. Ne desemki acaba diye düşünme. Hatta umursamıyormuş pek takmıyormuş gibi bak yüzlerine. Hemen dökülme hayatını herşeyini açıklama. Biraz kapalı kutu ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 26 Ağustos 2014; 20:59:05 >

• Eskiden İnternetten kızlarla çok iyi konuşurdum baya konuştuğum vardı ama reel ortamda konuşamıyordum şimdi durum tam tersi oldu. Reelde konuşabiliyorum sanalda konuşamıyorum. Çünkü kızlar sanal ortama gelince bir tarafları kalkıyor Selam yazarsın o da selam yazar biter. İlla sen açacaksın konuyu sanalda ama reel ortamda kız zaten duramaz durmadan konuşur.
  • Dizilerle muhabbeti açabilirsin. Sonrası gelir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim hepinize
  • hocam bende dahil dünyanın yarısı senin gibi takma kafana kendin ol senden hoşlanması için şekillere girme illaki seni sen olarak beğenen biri çıkıcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloydOne

hocam bende dahil dünyanın yarısı senin gibi takma kafana kendin ol senden hoşlanması için şekillere girme illaki seni sen olarak beğenen biri çıkıcaktır.

Tesekkur ederim dostum
  • Em onlari

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

quote:

Orijinalden alıntı: Lily Allen

Bende öyle. Ne yapacağız bilmiyorum ölene kadar bekar kalıcam bu gidişle. Tipte yok ki anasını satayım

Öyle :/ illa sevgili istemiyorum fakat hani cidden kızlar nerde p*c ona bakiyor,amacim illa sevgili bulmak değil istemem de zaten fakat konusurken sıkmamak boğmamak soğutmamak istiyorum yani hiç kız kankam yok arkadaşım yok açıkcası erkek de yok

Bak simdi. Kendi kafana uyan bi kiz varsa ona normal bi sekilde Selam de. Arkasindan bi soru sor ki konu acilsin. Dogal davran asla kasma kendini. Gayet guzel konusuyorsun yorumlarin mantikli ve gayet dogal ben pek bi yanlislik goremedim. :)

• öyle birşey yok.espri deken full sanki şaka takılıyor.çok şaka yapmak öyle zararlı değil ama dozunda olcak ciddi bir tarafında olcak.senin bu söylediğin abes birşeyden farklı birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 26 Ağustos 2014; 22:51:03 >
  • bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
  • Hocam ben onu boşuna yazmadım o benimle konuşan kızlar demiştim ya (Türk) onlar ile yaşadıklarımdan söylüyorum. Espri sevmiyorlar. Ama kız eğer size karşı birşeyler hissediyorsa en kötü espri bile ona komik gelir. İşte hoşlanması için de birazcık ciddiyet gerekiyor. Espri friendzonedan başka bir işe yaramıyor bence. Ama görüşünüze saygım var. Sizin durumunuz benimkinden farklıdır ama tüm kızlarla espri yüzünden sohbetim bittiği için geneldir diye yazmıştım :)

@peketo96

Hocam özgüveniniz varsa tatilde ki turist kızları denemenizi öneriyorum. Ya da o yazıştığınız arkadaşlarınızın arkadaşları ile de tanışabilirsiniz. Ben Facebookdaki penfriend sayfalarından ve tatilde edindim arkadaşlarımı. Ama artık Facebook sayfalarında cinsellik ön planda olunca kız kalmadı diyebiliriz o yüzden tatil tek seçim gibi gözüküyor. Zaten gerçekte yabancı arkadaş yaparsanız onun arkadaşlarıyla tanışırsınız öyle öyle gider. Aklıma daha gelirse size PM atarım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoodleBell -- 26 Ağustos 2014; 23:16:49 >

• söyle onlara ciddi ninjalar ilginizi çekiyor mu?çekiyorsa şakasına ciddi ninjalar gönderelim belki kafaları yerine gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 26 Ağustos 2014; 23:54:59 >
  • Aynı problem bendede var maalesef. Okuduğum okullarda kızlarla pek konuşamadığımızdan oldu bence bu(cemaat okullarında ayırıyor bilen bilir. Kız erkek sohbeti çok olmaz. Ama konuşan konuşuyor yinede). Her neyse bende yaşıtım seninle. Ağustosta 16 oldum. Benim problemim reel bir kızla konuşurken terleme basıyor beni. Kim olursa olsun(aile hariç tabii) Terleme olunca dikkatimi konuşmaya veremiyorum ve ilgisiz gözüküyorum. Bu önceden böyleydi baktım düzelmiyor artık bilerek ilgisizleşiyorum. Normalde espri yapacağım yeri falan bilirim karşımdakiyle empati kurarım hep sıkıldıysa anlarım falan. Bu sorunu çözmek gerekiyor.

Birde sanalda nedense kızlar hep gülücük atıp susuyorlar yani devam edebilir konuşma ama ettirmiyorlar. Istenmiyor muşum hissi veriyor bana.

Son olarak. Tipimin fena olmadığını düşünüyorum. 1.70 boy 62 kilo . Hafif sakal ve bıyık bıraktım anamlar dışındaki herkes beğendi hocalar bile Giyimime dikkat ederim yani fizikten bir kaybım yon sanırım. Düzenli kitap okurum ayda 2 kitap bitiririm hiç olmazsa. Yabancı dizi ve anime izlerim,karakalem(bu sene yağlıboya da başlayacam) yapıyorum ama arkadas bi türlü benimle konusmuyorlar. Kafayı yiyecem yahu. Sevgili istediğimden felan değil erkek muhabbeti dostluğuda bur yere kadar yani kız arkadasım olsun istiyom çok şey mi istiyom?

Not:Ulan amma uzun yazmışım ha Yazmasam içimde kalacaktı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orjumistik -- 26 Ağustos 2014; 23:54:47 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.