Şimdi Ara

Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
11
Favori
14.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chuck Me

quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

Şimdi eskiden böyle bir durumu yaşamış biri olarak sana çok önemli bir sorum olacak;

Kızlarla konuşamıyorum, konu bulamıyorum vb. demişsin.Peki aynı şey erkekler içinde geçerlimi erkekler ile iyi muhabbet edebiliyor musun?Espri yapabiliyormusun mesela muhabbetin sarar mı?

Bu soruma cevap ver.Sorununu çözmeye çalışayım.

Bazılarıyla iyi fakat ben çok fazla yazıyorum yani 1 cümle değilde ard arda 5-6 defa öyle olunca belki sıkıyorumdur diye düşünüyorum bazılarıyla sarıyor muhabbetim bazılarıyla sarmıyor,o kadar yazıyorum karşı taraf sadece '' :D '' vb. gönderiyor susuyorum falan.

Arkadaşım gerçekten üzüldüm haline ben yine karşılıklı sohbette konuşamıyorsun sanıyordum sen internetten ordan burdan yazışmaktanmı bahsediyorsun.Bırakın artık şu işleriinternette konussan ne olur konusmaasan ne olur gerçek hayat dışarda.Çok ilginç bir nesil yetişiyor gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: musbab1907

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

Şimdi eskiden böyle bir durumu yaşamış biri olarak sana çok önemli bir sorum olacak;

Kızlarla konuşamıyorum, konu bulamıyorum vb. demişsin.Peki aynı şey erkekler içinde geçerlimi erkekler ile iyi muhabbet edebiliyor musun?Espri yapabiliyormusun mesela muhabbetin sarar mı?

Bu soruma cevap ver.Sorununu çözmeye çalışayım.

Bazılarıyla iyi fakat ben çok fazla yazıyorum yani 1 cümle değilde ard arda 5-6 defa öyle olunca belki sıkıyorumdur diye düşünüyorum bazılarıyla sarıyor muhabbetim bazılarıyla sarmıyor,o kadar yazıyorum karşı taraf sadece '' :D '' vb. gönderiyor susuyorum falan.

Arkadaşım gerçekten üzüldüm haline ben yine karşılıklı sohbette konuşamıyorsun sanıyordum sen internetten ordan burdan yazışmaktanmı bahsediyorsun.Bırakın artık şu işleriinternette konussan ne olur konusmaasan ne olur gerçek hayat dışarda.Çok ilginç bir nesil yetişiyor gerçekten

yok dostum karşılıklı yüz yüze sohbetde de böyleyim kızlarla ama bakıcaz inşallah geçer bu sorunlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: TimeMachine

Kendim olduğum için söylemiyorum ama muhabbetim acayip sarar yani arkadaşlarım öyle söylüyor. Kızlarla da iyi konuşurum ama iş açılmaya gelirse beceremiyorum kızarıyorum bana bu konuda taktik lazım.

Ayni durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkalarının ne dediğini boşver kendin ol. bir duruşun şeklin şemalin tarzın olsun. omuzların aşağı çökük gözlerin yerde yürüme. dik ol. gözlerin tam karşıya baksın. yüzünde hafif bir gülümsemeyle tabi..

standart kelimelerin yerine farklı olanları seç.. hitap tarzını jest ve mimiklerle süsle.. ellerini kullan..
    hiç bir şey için acele etme ağır ol. adımların da ağır ağır olsun. elinden anahtarın düşünce hemen bir anda eğilip alma
    yavaş yavaş eğilip al..

kitap oku.. kelime darcığını geliştir. kalabalık bir cafe seç kendine ve haftanın en az 2-3 günü orada takıl.
    sosyal ortamın olsun..

kendine bak.. sabit saç stilin olsun.. saç sakal birbirine girmiş el kaide peşmergeleri gibi gezme. en az 1 tane orjinal parfüm al güzel kok.. koku ilgi çekicidir unutma..

birbiriyle uyumlu giyin.. onuda yapamıyormusun komple siyah giyin.. klasik spor tarzı iyi bir seçenek mesela..
    alacağın elbise üzerine tam otursun.. öyle babanın gömleğini giymiş gibi olmasın.. slim fit tarzında olanları tercih et

ayakkabılar, dişler, tırnaklar bunlar bakımlı ve temiz olsun.. kendine bak kısacası..

kızlarla muhabbet ederken onun ağzından laf almaya onun açığından faydalanmaya bak.. mesela şöyle yap..
    parktasın bir kız köpeğini gezdiriyor yanına gidip nasılsın deme hemen köpeği sev aklına gelebilecek güzel söz söyle
    sonra devam ettir benimde bir ara golden cinsi köpeğim vardı eğitimli uysal bir hayvandı falan filan diyerek muhabbet et..
    hemen damdan düşer gibi telefonunu isteme.. nazik bir bahane üret ki kız seni kıramasın..
    ben kahve içmeye gidiyorum sende gelmek istermisin senin içinde iyi olur dinlenirsin hem tanışmış oluruz
    gibi kibarlıkla durumu devam ettir.. konuşurken rahat ol hakkımda ne düşünüyor diye düşünme kendi evindeymişsin gibi..

emin ol ben bu taktikle zamanında 10 kızdan 8 ini tavladım hayatımda görmediğim köpek cinslerini sevdim..
    bir o kadarda insan tanıdım.. güzel arkadaşlıklar edindim.. bazılarıyla hala görüşüyorum..

bu ve buna benzer taktiklerle işi çözün..

• quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Kızlarla konuşamıyorum onları sıkıyorum konu bulamıyorum galiba soğutuyorum

bu ne yobaz bir kızmış adam bayramını kutluyor aklına hemen neler gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

başkalarının ne dediğini boşver kendin ol. bir duruşun şeklin şemalin tarzın olsun. omuzların aşağı çökük gözlerin yerde yürüme. dik ol. gözlerin tam karşıya baksın. yüzünde hafif bir gülümsemeyle tabi..

standart kelimelerin yerine farklı olanları seç.. hitap tarzını jest ve mimiklerle süsle.. ellerini kullan..
    hiç bir şey için acele etme ağır ol. adımların da ağır ağır olsun. elinden anahtarın düşünce hemen bir anda eğilip alma
    yavaş yavaş eğilip al..

kitap oku.. kelime darcığını geliştir. kalabalık bir cafe seç kendine ve haftanın en az 2-3 günü orada takıl.
    sosyal ortamın olsun..

kendine bak.. sabit saç stilin olsun.. saç sakal birbirine girmiş el kaide peşmergeleri gibi gezme. en az 1 tane orjinal parfüm al güzel kok.. koku ilgi çekicidir unutma..

birbiriyle uyumlu giyin.. onuda yapamıyormusun komple siyah giyin.. klasik spor tarzı iyi bir seçenek mesela..
    alacağın elbise üzerine tam otursun.. öyle babanın gömleğini giymiş gibi olmasın.. slim fit tarzında olanları tercih et

ayakkabılar, dişler, tırnaklar bunlar bakımlı ve temiz olsun.. kendine bak kısacası..

kızlarla muhabbet ederken onun ağzından laf almaya onun açığından faydalanmaya bak.. mesela şöyle yap..
    parktasın bir kız köpeğini gezdiriyor yanına gidip nasılsın deme hemen köpeği sev aklına gelebilecek güzel söz söyle
    sonra devam ettir benimde bir ara golden cinsi köpeğim vardı eğitimli uysal bir hayvandı falan filan diyerek muhabbet et..
    hemen damdan düşer gibi telefonunu isteme.. nazik bir bahane üret ki kız seni kıramasın..
    ben kahve içmeye gidiyorum sende gelmek istermisin senin içinde iyi olur dinlenirsin hem tanışmış oluruz
    gibi kibarlıkla durumu devam ettir.. konuşurken rahat ol hakkımda ne düşünüyor diye düşünme kendi evindeymişsin gibi..

emin ol ben bu taktikle zamanında 10 kızdan 8 ini tavladım hayatımda görmediğim köpek cinslerini sevdim..
    bir o kadarda insan tanıdım.. güzel arkadaşlıklar edindim.. bazılarıyla hala görüşüyorum..

bu ve buna benzer taktiklerle işi çözün..

Bayağı iyi ve ayrıntılı anlatmışsın çok teşekkür ederim dostum

• quote:

Ulan mükemmel bi kız vardı bizim okulda adı da İlayda idi, açılamadım gitti. Acayip güzeldi ya. Fizik mizik. Dudaklar mudaklar. Gözler mözler. Gö...neyse işte çok güzel kızdı ama sığırın biriyle çıktığını duyunca ve twitterını okuyunca anladım ne ben onun tipiyim ne de o benim. Ama acayip güzeldi lan...offf...

• interneti whatsappı bırak ve yüzyüze konuş
  • Sen benim konuma gecen gun sacma sapan bi cevap atmıştın o zaman anlamistim zaten sıkıcı bi tip oldugunu...
    Konuya donersek, bu durumj degistirecek bi sey yok hayatinin sonuna dek boyle kalacaksin. Belki burdan aldigin yorumlar seni etkileyecek ve bi sure kendini farkli biri gibihissedeceksin fakat yinede sen hep ayni kalacaksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero bulls

Sen benim konuma gecen gun sacma sapan bi cevap atmıştın o zaman anlamistim zaten sıkıcı bi tip oldugunu...
    Konuya donersek, bu durumj degistirecek bi sey yok hayatinin sonuna dek boyle kalacaksin. Belki burdan aldigin yorumlar seni etkileyecek ve bi sure kendini farkli biri gibihissedeceksin fakat yinede sen hep ayni kalacaksin.

hatirliyosan link atar mısın
  • quote:

quote:

Sen benim konuma gecen gun sacma sapan bi cevap atmıştın o zaman anlamistim zaten sıkıcı bi tip oldugunu...

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=96378779

• quote:

quote:

quote:

Uplamışım işte ne güzel nolacak zararlı değil ne güzel uplamışım ilgi çekmiş işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uplamışım işte ne güzel nolacak zararlı değil ne güzel uplamışım ilgi çekmiş işte

Kizlara karsida boyleysen sikinti buyuk

• quote:

Orijinalden alıntı: senableu

quote:

hocam tek sorun da bende değil maalesef mesela şöyle anlatayım kızların bi tarafları çok kalkık. mesela hiç gülmeden '' naber '' , '' işte öyle iyiyim '' gibisinden konuşursam soğurlar,sıkılırlar,basit kalır diye düşünüyorum banada garip geliyor tabi fakat sizin görüşlerinize saygım var. onlar random gülüş denilen '' Ajaskgsagjsag '' , ''' :QWEQWE '' tarzı gülüş yapıyorlar ağırlıklı olarak '' hasgfhag '' kullanıyorlar hadi ben random gülüş yapmasam '' :D '' , '' :) '' yapsam facebook da çok kötü gözüküyor o ifadeler...

öncelikle ''kızlar'' diye genellemeyin rica ederim. demek ki senin konuşmaya çalıştığın kızlar problemli.
    biriyle konuşurken ''aman sıkılır aman soğur ay şimdi ne desem nasıl konu açsam'' diye sıkıntı yapma. akışına bırak yahu. x kişisi random güldü ben ne yapıcam şimdi demek ultra saçma. sen nasıl gülmek istiyosan öyle gülersin bunun karşı tarafta bi etkisi olmaz ha :D yapmışsın ha aSDfknd xDe yapmışsın. sen her şeyi çok kafana takıyosun düşünüyosun belli ki.
    kızla konuştuk 2 gün geçti hala yazmadı diye bi şey de olmaz. çünkü kızlar ilk yazan kişi olmazlar maalesef buna ben de dahilim. :D yazmam yani yazmayız nedendir bilinmez heheh :D doğum gününü kutladım cevap vermedi demişsin. nasıl kutladın da cevap vermedi? doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara:) filan dedin de mi cevap vermedi? öyleyse eğer kızda sorun vardır sen sıkıntı yapma kaçarak uzaklaş.
    kendine güven. o ne der bu ne hisseder öyle dersem ne olur diye düşünme. bak bir sürü dizi filan da izlemişsin gir bi yerden istediğin gibi konuş. çok samimi olma ama çok da ifadesiz soğuk olma ortasını bul işte sen.

Merhaba bağyan

• Chuck Me kullanıcısına yanıt

dersime operasyon düzenleyen chp hesabı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 26 Ağustos 2014; 18:06:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

quote:

nefret ediyorum türk kızından.

Ne varsa yabancı kızlarda var. Türk kızları daha sevişmeyi bilmiyor. Şaka gibi.

Asyalılar favorim ama denk düşmüyor hiç. Her taraf rus kız dolu.

• türklerde asyalı değil mi?al sana asyalı yalarun pnp.

• Nike kullanıcısına yanıt
    açtırma ağzımı qonuşirsim seni rzil ederim salq şey.
  • Gelde ayarı bozma. Yemin ederim şöylesi denk gelmedi. Türkiye'yi ruslar istila etti malesef veya siyahi kadınlar.

• bırak onlar seninle konuşsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.