Şimdi Ara

Δ Ben illuminatiye girmek istiyorum Δ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl girebilirim yardım eder misiniz ?

• Başlık çok iyi baya güldüm ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç belge var onları dolduruyorsun, iki tane vesikalık ve kimlik fotokopisi hazırlıyorsun. Bir yere başvurmana gerek yok gerisini onlar hallediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimlik fotokopini,ikametgah ilmuhaberini,4 vesikalığını (3.5x6 cm) getir kaydını yapalım
  • Pm at gruba alalım hocam seni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • illuminatiye üye olunmaz,doğulur.
  • Ya çok yetenekli olman lazım yada çok zeki olman lazım eger bunlar sende mevcutsa birazda tanınıyorsan onlar seni bulur zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş tek gözünü kapatman yeterli olacaktır. Birde çok gizli tutun bunu kimseye söylemeyin.

Ayrıca bildiğim kadarıyla tam üyelik vermiyorlarmış belli bir seviyeye kadar çıkabiliyorsun zaten kabul edilmekte çok zormuş herhalde en yüksek kademe Lucifermiş fakat onu olmak için çok çalışmalısın 1 haftalık deneme süresi var geçersen Masonluktan başlıyorsun sonra yüksele yüksele Lucifer kademesine gelebilirsin ama gerçekten zor diyorlar. Benim arkadaşım başvurmuştu kazanamadı elendi mesela.

Ayrıca kabul edilmekle bitmiyor ki yeni kimlik, üyelik kartı, yeni isim, üyelik şifren vs.. ve üstüne üstlük bir kere üye olundun mu çıkamıyorsun sonra mahkeme işleriyle uğraşabilirsin kısaca çok uğraştırıcı kim uğraşacak abi bunlarla vazgeçin en iyisi siz.

Unutmadan söyleyeyim mailine aktivasyon kodu gelecek onu aktifleştirmen gerekebilir ayrıca cep telefon numaranı da verebilirsin SMSle daha kolay oluyor.

• İyi günler. Illumimati üye alım biriminde görev yapmaktayım. İletişim bilgilerinizi verin, üyelik formunu göndereyim
  • Kanka hakkı bulut turkiye temsilcisi bi sor istersen
  • Ben üye oldum sizede tavsiye ederim. Yaşasın illumemati
  • Ilk cayci olarak ise baslarsin haberin olsun.
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
  • ipss(illuminati personeli seçme sınavı) ye girmen gerekli diye biliyorum.70 taban puan var.70 aldıktan sonra mülakattı vs. derken baya bir süreci var birebir mülakatı var mülakatta komisyonu etkilemen gerek.torpil bulursan daha kolaylaşır işin.girdikten sonra her 4 yılda bir level atlatıyorlar.tabi oda sınavlı.sınav giriş harcı 225,00.-€.kazanırsan şehir seçemiyorsun boş pozisyona göre atama yapılıyor.
  • Hocam Aralık aidatını ödemediğim için atıldım kurallar çok katı borç takamıyorsun
  • 18 den büyüksen gel kimlik fotokobini ikametgah 4 tane vesikalık al
  • 4 gün geçmiş nasıl girdin mi?
  • Diger sehirlere girmen zor ama Illuminati Corum subesinde eleman açigi varmis istersen Corum valisi ile gorusup sana bir torpil ayarlayabilirim.
  • irtibat: 0533 333 33 33
  • Sağlam torpil lazım diyolaa bende milletin yalancısıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.