Şimdi Ara

AI'a Hükmeden DH Aslanları (Eklenti Yapmam Lazım, Beceremedim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'da izlediğim videoların kenarına bir tür işaret gibi bir şey yaptırmayı denedim ama beceremedim. Örneğin şuradaki 100x gibi:

AI'a Hükmeden DH Aslanları (Eklenti Yapmam Lazım, Beceremedim)

Bunu nasıl yaptırabilirim? GPT, Claude, DeepSeek felan denedim de beceremedim. AI'a Hükmeden DH Aslanları (Eklenti Yapmam Lazım, Beceremedim) 

• Haftasonu uğraşayım bi cuma alıntıla knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AI değil bu

• Şunu deneyin, işinizi görür umarım (tampermonkey ile install edin):

• ikigai kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, tam istediğim gibi hatta yüzdeli olması daha iyi. AI'a Hükmeden DH Aslanları (Eklenti Yapmam Lazım, Beceremedim) 

• İkigai hocam sağ olsun hallettik, ilgilendiğin için sana da teşekkürler hocam. AI'a Hükmeden DH Aslanları (Eklenti Yapmam Lazım, Beceremedim) 

• Sabhankra0 kullanıcısına yanıt

Rica ederim, ben de kullanırım güzel oldu aynen AI'a Hükmeden DH Aslanları (Eklenti Yapmam Lazım, Beceremedim) 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikigai kullanıcısına yanıt

Hocam bazen bu kendi kendine siliyor kayıtları, neden olduğunu anlayamadım. Sizin karşılaştığınız bir sorun oldu mu veya tuttuğu verileri yerelde nasıl tutabilirim?

• Sabhankra0 kullanıcısına yanıt

Son güncellenmiş halini kullanın, ben sorun yaşamadım.

Şu anda ben de kullanıyorum. Sadece chrome destekliyor son version, firefox'ta kullanmak isteyen eski sürümlerini kullanabilir.

Güncellemeden sonra silmiş olabilir bu arada, son halini kurup kullanmaya başlayın sonrasında sorun olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 10 Şubat 2025; 1:11:41 >
  • Güncellemeyi yapmamıştım ben, yarın bir Brave için güncelleyeyim. Teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.