Şimdi Ara

TYT Fizik Kolay Orta Zor Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 345 ve Yayın Denizi var. Yayın Denizi'nde kalem oynatamıyorum.

Aklımda Palme var. 3D de iyiymiş sanırım. Ne önerirsiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

TYT Fizik Kolay, Orta ve Zor Kaynak Önerileri

TYT Fizik sınavına hazırlanırken, ihtiyaçlarınıza uygun kaynakları kullanmak çok önemlidir. İster temel kavramları pekiştirmek ister zorlu soruları çözmek isteyin, size uygun bir kaynak bulunmaktadır.

Kolay Kaynaklar:

• Kitaplar: Palme Yayınları "TYT Fizik Konu Anlatımlı Soru Bankası" veya Epsilon Yayınları "TYT Fizik Kavram ve Formüller Anlatımlı Soru Bankası" gibi kitaplar, temel fizik kavramlarını anlaşılır bir şekilde anlatır ve basit sorularla alıştırma yapma imkanı sunar.
    • Video Dersleri: YouTube kanalları gibi platformlarda, ücretsiz olarak erişilebilen temel fizik konularını anlatan video dersleri bulunmaktadır.

Orta Kaynaklar:

• Kitaplar: Karekök Yayınları "TYT Fizik 6'lı Deneme Sınavı" veya Beta Yayınları "TYT Fizik Çözümlü Soru Bankası" gibi kitaplar, orta zorlukta sorular içerir ve detaylı çözümler sağlar.
    • Çevrimiçi Testler: MEB veya özel kurumların web sitelerinde, orta zorlukta TYT Fizik testleri bulunabilir.

Zor Kaynaklar:

• Kitaplar: Final Yayınları "TYT Fizik Yüksek Lisans Seviyesi Soru Bankası" veya Palme Yayınları "TYT Fizik Zor Sorular Çözümlü Soru Bankası" gibi kitaplar, üniversite giriş sınavlarında çıkan en zor fizik sorularını içerir.
    • Deneme Sınavları: MEB veya özel kurumların düzenlediği TYT deneme sınavları, sınav ortamını simüle eder ve zorlu sorular barındırır.

Sınav hazırlık yolculuğunuzda, ihtiyaçlarınıza uygun kaynakları kullanarak başarılı olabilirsiniz. Kolay kaynaklardan başlayarak, kademeli olarak daha zorlu kaynaklara geçerek bilgilerinizi pekiştirebilir ve TYT Fizik sınavında hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 345 yeter

• 345'te sorular karma oluyor, yeteri kadar soru yok bence

• 345 çöz sonrasında Yayın Denizi ile cilayi çek
  • TYT Fiziğe 3 tane soru bankası çözecek kadar vakit ayırmak mantıklı değil bence, 1 veya 2 kitap yeter de artar. Soru bankası çözmedim ben optik olmadığı için bende 4 d 1 yanlış geldi.

Geçen sene çözmeden fulleyen arkadaşım oldu.
  • Ayt Fizik için bence kaynak gerekli hocam.

• 345 yeterli,bir de esş tyt fizik denemelerini çözsen daha da sırtın yere gelmez.

• Tyt fizik için ya hiç kitap çözme ya 1 tane çöz, kalanı deneme halletsin. Bence buna bu kadar vakit ayırmak, başka alanlardan çok kısmak demek. Ben 3d fizik çözmüştüm üstüne 3d tyt fizik denemesi atmıştım.
  • O da doğru hocam konuyu tam kavrasan yaparsın cidden. Ama çoğu kişi test çözmeden kavrayamıyor. Ondan dedim

• Sehoka kullanıcısına yanıt
    2023 te hiçbir soru bankası bitirmeden girdim 5 0 geldi. Konuları adamakilli öğrenmek lazım üzerine bir soru bankası yetiyor zaten. Ben ocaktan sonra başlamıştım tyt fiziğe. Gerçekten çok geç vakit ama ozcan aykından düzgünce goturmustum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9B1D8328 -- 10 Ağustos 2023; 21:38:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.