Deneyimli abilerimiz yardımcı olsunlar.
Görüşmeyeli neler yapıyorsunuz?
Canım sıkıldı sohbet edem
Türev çözerken gerçekleşmeyecek hayallere daldım. Keşke bir şekilde tanışabilsem
Neden her kütüphanede oluyor bu tür kızlardan?Dikkatimi dağıtıp rakip mı eliyorlar yoksa
Oğlum gidin parkta, kafede yapın. Kütüphane bir insanın cinsel hormonlarının en az olması gereken yer. Nasıl kütüphanede azıp birbirinizi yalıyorsunuz?
Bilgisi olan var mı?
Bir iş için buraya gelmiştim normalde. İşim erken bittiği için şehri gezicem. Yarın 19.00'a kadar buralardayım. Üniversite gezmek isteyen falan varsa da birlikte gezebiliriz.
Ben de koskoca başkent diye heyecanlanmıştım. Tek farkı Eskişehir'de yollar iki şeritli ise burada üç şeritli oluyor. Ayrıca buradaki binalar daha eski. Gerçi daha yeni Ankara'ya geldim her yeri göremedim. Yine de şu ana kadar gördüklerim beni hayal kırıklığına uğrattı
Geçenlerde 19 yaşıma girdim. Şu an mezunum. Bir sorunum olduğu için hastaneye gitmem gerekiyor. Şu an direkt hastaneye gitsem ücret mi alırlar?
Ders Çalışmak Için Memlekete Mi Gitsem?
Ders çalışmalarım çok azaldı bu aralar. Acaba kısıtlı internetin olduğu memlekete mı gitsem? Etraf yeşillik, orman falan. Hem kafa da dağıtmış olurum. Anneannem, dayım falan var orada
Bir yandan da bu sefer canım yalnızlıktan çok sıkılır tam tersi çalışamam diye korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım beyler? Evde kendimi zorlamaya devam mi ediyim?
Görüyorlarsa bana ulaşsınlar acil lazım. Sevdiğim kızı klonlucam
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.183
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 85.637 (Bu ay: 3.222)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 948 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar