Ben de koskoca başkent diye heyecanlanmıştım. Tek farkı Eskişehir'de yollar iki şeritli ise burada üç şeritli oluyor. Ayrıca buradaki binalar daha eski. Gerçi daha yeni Ankara'ya geldim her yeri göremedim. Yine de şu ana kadar gördüklerim beni hayal kırıklığına uğrattı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara, Eskişehir'in Daha Büyük Ve Vasat Hali

-
-
Ankara’dan ben de nefret ediyorum. Mezun olayım bir dakika kalmam burada.
-
üniversite bitsin ben de kalmam amerikadaki match'e kadar istanbulda takılacağım artık
-
Ankara'yı seven yok galiba forumda. Hadi her yere bina diktiniz onu anladım da bari binalar bir halta benzesin. Hepsi birbirinden çirkin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eskişehir, Ankara'dan çok daha güzel bence.
-
Hayatımda hiç İstanbul'a gitmedim. O da inşallah Ankara gibi balon çıkmaz
Değil hocam. İstanbul'a giren büyülenir, yaşamaya başlayan trafiğini dert edinir, başka şehre geçince de tüm şehirler köy gibi kalır istanbul yanında
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok ya Eskişehir'de de bir şey yok. Gezilecek parklar var sadece. Büyükpark, Kentpark, Sazova Parkı, Cumhuriyet Parkı, Millet Bahçesi, Dedekorkut Parkı, Kanlıkavak Parkı... Millet ya park ya cafede. Başka bir şey yok şehirde.
Evet. Öyle
Lütfen gelmeyin. Trafik iyice artmış-arttı.
-
Vay beee
Beklentin ne tam olarak
dünya bir ülke olsaydı başkenti ankara olurdu
-
kimle
-
Oğlum park ve cafelerden oluşan bir şehir nasıl güzel olabilir? Sen neyini beğeniyorsun? Eskişehir gibi binlerce şehir vardır dünyada. Bir albenisi yok yani. İnsanı güzel tek iyi yanı o bence. Millet de zaten o yüzden geliyor buraya.
Oğlum derken? Ankaradan ''bence'' daha güzel olduğunu belirttim sadece rahatsızmısın?
Oğlum hakaret mi neden bu kadar yükseldin
Bu İstanbulcuları deprem korkutmuyor mu yav
-
Ankara güzel şehir değil, evet. İstanbul'da okumak çok daha iyi de ODTÜ Ankara'da ama maalesef. Ayrıca zaten gezmeye eğlenmeye zaman da bulamıyoru Ankara sayesinde(!) veya yüzünden.
En Beğenilen Yanıtlar

dünya bir ülke olsaydı başkenti ankara olurdu |
Benzer içerikler
- siyaset bilimi ve kamu yönetimi işsiz kalır mi
- diş hekimliği pişmanlıktır
- eskiden lise kaç yıldı
- 3d yayınları cevap anahtarı nerede
- elektrik elektronik mühendisliği maaş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X