< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Zerre olay yok mu? İnsanların diri diri yakıldığı yer değil mi orası?
|
Aynı şeyi söylüyorum ben de. Cumhuriyetin temellerini atan şehirden nasıl bugünlere gelindi. Şahsınıza bir lafım olmadı şşehirden değil halkından bahsediyorum zaten. Şehirde yaşayan insan profili belli. Bunlara geniş parklar planlı caddeler yapaan ne yapmasan ne. Yine birini oruç tutmadı diye linç edecekler, yine milletin kızına göz dikip dar giyindin diye saldıracaklar. Sivasın bugün %70i böyle kim inkar edebilir?
Allah aşkına şimdi söyle, bu halka planlı şehir yapsan ne yapmasan ne. |
Potansiyele sahip olması bişi değiştirmiyor. Biraz ileri görüş biraz sağduyu ile aşılmayacak şey yok. Gecen yıllarda nevsehire gittik turasandan şarap almıltık. Kayseri merkezde 45 dk tirbişon aradık. Sonra donduk turasandan aldık. Merkezdeki yerlere sorunca tirbişon nedir diyen bile oldu. İzole yaşıyorlar.izole olduklarındanda yapabildikleri sınırlanıyor
|
Onlar bir şey demiyor ama onlar adına birileri bir şeyler diyor . hüküm veriyor karar veriyor birileri sizin gibi bilmeden etmeden yaftalıyor lekeleyip o lekelerle yaşatıyorlar yaşatmaya zorluyorlar . ama sayları fazla değil bunları yapanların bir avuç kötü kirli insanlar . kirli birkaç büyükler ve onların kirli uşakları o kadar .
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 19 Şubat 2018; 2:53:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNY -- 19 Şubat 2018; 4:43:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|