Şimdi Ara

Togg un Tesla dan hem daha iyi hem daha ucuz olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Tesla 1.6 milyon ama bununla bitmiyor eğer 1.5 olsaydı otopilot dahil alacaktım otopilotla 2 milyon oluyo

Togg sırasına girmediğime pişman oldum bu arada togg eğer tesla ile aynı fiyata yurtdışında satabilirse dünyanın en büyük otomobil firmasına dönebilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Tesla ile TOGG karşılaştırmak hahahaha ilk 6 ay anne sütü ve çocuklukta alınmayan beslenme protein ile ancak bu kadar zeki zekâ seviyesi yüksek vatandaşa sahip olunabilir

TOGG dediğin araba daha piyasaya çıkmamış , kendini kanıtlamamış kronik sorunu var mı yok mu bilinmiyor , Tesla ile kıyas?

• Bogg da vergi yok tesla da vergi var  

• Tesla ile TOGG karşılaştırmak hahahaha ilk 6 ay anne sütü ve çocuklukta alınmayan beslenme protein ile ancak bu kadar zeki zekâ seviyesi yüksek vatandaşa sahip olunabilir

TOGG dediğin araba daha piyasaya çıkmamış , kendini kanıtlamamış kronik sorunu var mı yok mu bilinmiyor , Tesla ile kıyas?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 5 Nisan 2023; 7:33:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba para degilki yazılıma veriyorsun o parayı yoksa 4 teker bulunali kaç yıl geçti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togg çıkmadı diye seviniyorum

sen elma ile armutu karıştırıyorsun

Birisi d sınıfı araba diğeri c sınıfı araba

• togg ne ara tesla ile kıyaslanmaya başlandı ya. togg 3 ay sonra başına ne gelecegi bile belli degil. doğmamış cocuga ne cabuk don bictiniz. cok emin bi yerden duydugum bi haber togg daha yarım bi araba. sorunsuzu cıkması icin 3 yılı var ya. vay arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Togg çıkmadı diye seviniyorum

sen elma ile armutu karıştırıyorsun

Birisi d sınıfı araba diğeri c sınıfı araba

yaw tesla siparişi verecem zaten kişisel yorumumu söyledim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K3L3B0SS

Bogg da vergi yok tesla da vergi var  

İkisininde vergisi aynı kanka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.