Bu modelin ismi ne oluyor tam olarak ? Dış görünüşü çok hoşuma gitti bence baya iyi duruyor sadece Fiat Amblemi olduğu icin önyargı oluşuyor insanlarda tamam özellikleri iyi değil biliyoruz da şu durumda tipi açısından alınabilecek en uygun araç gibi duruyor harbi çok iyi gözüktü gözüme ya güzel değil mi sizce de ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiat’ın bu modelinin tipi baya iyi aslında (ss li)
-
-
Egea Station wagon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ne zaman çıktı hocam bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
egea station wagon 2016 yılında piyasaya çıktı
-
Bi' de cross u gelecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
On numara araba, bayide yazık garibim tüm hb ve sedan egealar satılmıştı bir sw sinin kapısı açıktı o satılıktı Para olsa çekerdim bi sw egea. 1.6 130hp motorla beraber makyaj yaramış filo arabası kıvamından uzaklaşıyor sedan olmayıp üst donanım olunca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahsen düşündüğüm bir araba. Yanılmıyorsam heçbek ile aynı kalitede bir araba. Bagajı da gayet büyük. Sw olması da bir avantaj. Bazen ah keşke bir cam tavan da olsa en dolusu çok iyi olurdu dediğim bir araba.
-
Guzel arabadir. Ama fotodaki gibi dolusu olursa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea için sedan yerine benim tercihimde lounge plus hatchback yada station wagon olurdu. Dış görünüşü cidden başarılı
-
Özelliklerinin iyi olmadığını nereden biliyorsun? İlk çıktığı 2016 yılında orta paketten itibaren adaptive cruise control, çarpışma önleyici vb. gibi rakiplerinin en üst paketlerinde olan donanımlar mevcuttu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea'nın hatchback'i de tasarım olarak güzeldir, marka algısından kaybediyor.
-
Ozellikleri de iyi aslinda hocam. Bir cok donanim mevcut.
-
Aşağıda SW kasanın cross modeline ait bir render görüntüsü var, ben bunu bekliyorum. Çok güzel ve fonksiyonel bir araç olacağına eminim. Tabi otm. vites olması şartıyla.
-
yeni nesil kartal slx
-
Hemen her arabanın sw kasası en yakışıklı olanıdır. Şahsi görüş...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
golf sw görmüştüm biraz tuhaftı :D
yok lan sedan dı galiba, telefonda foto bulursam koyacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 31 Aralık 2022; 13:55:56 > -
egea alacaksam cross sedan alırım, diğerleri ilaç mümessili gibi geziyor sokakta
-
Egea sw güzel araç bana hafif ticari araç almaktansa MPV ve sw araç daha mantıklı geliyor scenic egea sw C Max vb güzel araçlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X