|
Yeni Cupra Formentor Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
makyajsız hali daha agresif duruyordu
-
Süslü seat icin fiyat pahali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gaming suv
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir önceki kasa daha güzeldi. Önden basit bir görünüşü var iç tasarımda hiçbir değişiklik yok. İsmin ve logonun hakkını verememişler daha futures bir tasarım olmalı. Logo transformers anımsatıyor bu yüzden daha gelecek temalı bir tasarım olmalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 14 Ağustos 2024; 12:10:49 >
-
Izgarayı kaldırmakla hata etmişler. Kialara benziyor böyle.
İçi halâ aynı birde yeni formentor diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2400 mü? Fiyat dışında güncelleme göremedim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
VZ Line donanım güzel, neredeyse tüm opsiyonları standart hale getiren bir paket haline getirmişler. Fakat bu fiyatları verip de kör nokta ve 360 derece kamera olmaması benim için aracı elemek için yeterli sebepler.
Tasarım çok göreceli, ben de makyajsız versiyonun daha agresif göründüğünü düşünüyorum.
-
Şu üreticileri anlamak gerçekten çok zor, satmaya çalıştığın araç makyajla daha pahalı hale gelmiş almamızı bekliyorsunuz fakat rakiplerinize göre verdiğiniz şeyler algıdan başka bir şey değil. en üst paketi 1.8m olsa yine de bana pahalı geliyor. şuna o parayı vereceğime IONIQ 5 ve 6 alırım. denk olsun denirse Kia Niro EV alırım. devam edin bakalım.
-
Horizon'a gelince süreriz :)
-
"Cupra" diye ne kadar kendilerini yırtsalar da "Seat" imajından hala ayrışamıyorlar.
Alan tabi ki yine çıkacaktır ama, bu paranın arabası değil.
-
Kör nokta uyarı sistemi büyük ihtimalle mevcut, vz line olmayan donanımla bile geldiği için yazmamislardir o pakete özel diye.
360 konusuna katılıyorum, makyajsız kasa ile neredeyse aynı donanımı sunuyor fakat fiyati ciddi anlamda yüksek. Sadece ses sistemi ve DCC gelmis ek olarak.
Icerde bi kac iyileştirme yapılmış fakat hala telefonu koyacak dogru duzgun yer yok kablosuz sarj yerine koymak istemeyenler icin. Dış görünüm olarak ciddi anlamda da geri gitmis. Tavascan in on tasarımı ile çok benzer olmus fakat Formentor da olmamış.
Plugin hybrid modeli duzgun bir fiyattan gelirse tercih edilebilir belki ama bu fiyata isi cok zor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brucedeluxe -- 16 Ağustos 2024; 9:24:59 >
Yalitimi ve kaliteyi arttirmislar mi bari
Kendim henüz inceleyemedim, fakat inceleme videolarının hepsinde kör nokta uyarı sisteminin mevcut olmadığı özellikle vurgulanmış ve eleştirilmiş.
-
Bu konularda iyileştirme yapıldığı söyleniyor fakat detaylı bir bilgi söz konusu değil maalesef.
Gaming suv
|
makyajsız hali daha agresif duruyordu
|
VZ Line donanım güzel, neredeyse tüm opsiyonları standart hale getiren bir paket haline getirmişler. Fakat bu fiyatları verip de kör nokta ve 360 derece kamera olmaması benim için aracı elemek için yeterli sebepler. Tasarım çok göreceli, ben de makyajsız versiyonun daha agresif göründüğünü düşünüyorum. |
Süslü seat icin fiyat pahali
|
İçi halâ aynı birde yeni formentor diyorlar
|
Şu üreticileri anlamak gerçekten çok zor, satmaya çalıştığın araç makyajla daha pahalı hale gelmiş almamızı bekliyorsunuz fakat rakiplerinize göre verdiğiniz şeyler algıdan başka bir şey değil. en üst paketi 1.8m olsa yine de bana pahalı geliyor. şuna o parayı vereceğime IONIQ 5 ve 6 alırım. denk olsun denirse Kia Niro EV alırım. devam edin bakalım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X