Şimdi Ara

Türkiye’nin en çok satan Pick-up modeli belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) tarafından açıklanan rakamlara göre 2018 yılının pick-up pazarı lideri L200, 2019 yılının ilk yarısını da lider kapattı ve ilk 6 ay sonundaki pazar payı %28 oldu.
    Mitsubishi Motors’un yetmiş yıllık pick-up ve 4×4 teknolojisi ile tasarlanan ve yüksek donanım seviyesine sahip olan Mitsubishi L200, 2018 yılını % 23 pazar payı ile kapatmıştı. 2019 yılının ilk altı ayında da liderliğini koruyan Mitsubishi L200’ün pazar payı yüzde 28’e yükseldi.

Ekonomik yakıt tüketimi ve kolay manevra kabiliyetiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Mitsubishi L200, sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında öncü konfor ve güvenlik özelliklerine sahip. RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve yeni süspansiyon sistemi sayesinde her türlü yol koşulunda rahatlıkla yol alıyor. Mitsubishi L200’lerin 6 farklı donanım versiyonu bulunuyor. Temsa Motorlu Araçlar, pick-up kategorisindeki güçlü oyuncusu L200 ile rekabetçi pozisyonunu artırarak sürdürüyor.

https://otopark.com/2019/08/01/turkiyenin-en-cok-satan-pick-up-modeli-belli-oldu/

• Şu L200 de olmasa mıtsubıshı kepenk kapatıp gider Türkiye’den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş Araç. Amarok alın.
  • Arazide ortadan kırılan amarok mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Arazide ortadan kırılan amarok mu
    Tam cevap yazacaktım fiat logosunu gördüm.
    Aynen kardeşim fiat egea direksiyonsuz paket daha iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530508BB2

Boş Araç. Amarok alın.
    Amarok'la araziye gireceğime Doblo'yla girerim.Şaka değil.Amarok süslü asfalt arabası.

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Amarok'la araziye gireceğime Doblo'yla girerim.Şaka değil.Amarok süslü asfalt arabası.

Alıntıları Göster
    Doblo değil de Fiat Egea direksiyonsuz paket daha iyi diyorlar arazide. El frensiz paketini aldım ben ucuza gelsin diye. 0 araç sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-530508BB2

Doblo değil de Fiat Egea direksiyonsuz paket daha iyi diyorlar arazide. El frensiz paketini aldım ben ucuza gelsin diye. 0 araç sonuçta.

Alıntıları Göster
    Egea ne alaka şimdi?Fiat satış danışmanları bitti bu seferde Vw satış danışmanları başladı.Yazık bi de şaka yaptığını sanıyor.

• Mavi ekran mod on

• L200 arazide Amarok'un içinden geçer.

• hilux tasarımı daha guzel bence
  • F/p aracı. Yalnız yeni makyajlı kasa dehşet olmuş. Getirmiyorlar halen.

• 100.000-110000bandina konfor odakli 4X2 hangisi tavsiye edilir? O fiyata hilux ve rangerlae dikkatimi cekiyor , saglamlik ve konfor acisibdab nasil acaba bunlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Alıntıları Göster
    Duster Off Road Türkiyeyoutube
    Doblo İle Off Road | ENİŞTE İŞ BAŞINDA
    https://youtu.be/IuNY298oe5o
    aklıma geldi direk

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

100.000-110000bandina konfor odakli 4X2 hangisi tavsiye edilir? O fiyata hilux ve rangerlae dikkatimi cekiyor , saglamlik ve konfor acisibdab nasil acaba bunlar?
    Konfor deyince bu segmentte ssangyong ya da navara.

İdeali navara olur.

• hayatlarında bir kere bile pick up sahibi olmayanlar ( ben araç sahibibile olduklarını sanmıyorum ) gelmiş yok şu şunun içinden geçer yok bu öyle olur böyle olur diye atıp tutuyor.

L200 'ü ucuz diye arazide işi olan tüm şirketler aldığı için birinci çıkıyor, yoksa tüketici gidip, hi-lux, ranger, amarok, x-class alıyor.
  • 12:46 dan sonrası

• quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

100.000-110000bandina konfor odakli 4X2 hangisi tavsiye edilir? O fiyata hilux ve rangerlae dikkatimi cekiyor , saglamlik ve konfor acisibdab nasil acaba bunlar?
    Arka koltuk ve genel konfor olarak kesinlkle Navara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

hayatlarında bir kere bile pick up sahibi olmayanlar ( ben araç sahibibile olduklarını sanmıyorum ) gelmiş yok şu şunun içinden geçer yok bu öyle olur böyle olur diye atıp tutuyor.

L200 'ü ucuz diye arazide işi olan tüm şirketler aldığı için birinci çıkıyor, yoksa tüketici gidip, hi-lux, ranger, amarok, x-class alıyor.
    bu araçların amacı zaten arazide olmak değil mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.