Şimdi Ara

Eskişehir' in abartılmış bir balon olması [SSli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not: Konu siyasi değildir. Ülke gündeminden tanıyan bilir partizan değilim.

Sehirin insanları genç o yüzden ben de seviyorum. Gene Türkiye'nin pek çok yerinden iyidir.

Porsuk çevresi falan çok iyi yapılmış ama ara mahalleler falan çöp. Hatta çöp kutusu yok. Ulaşım pert. Asfaltlar yamalı ve bozuk. Altyapı da kötü.

Başka şehirlerde de oluyo bu duruma anlam veremiyorum.
    Eskişehir' in abartılmış bir balon olması [SSli]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azon-abros -- 23 Şubat 2017; 0:42:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizi bilgilendirdiğin için teşekkürler.
  • İzmir harici çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde öğrenciler seviyor. Oda rahat rahat içip sı*abildikleri için.

• Hocam hala anlayamadınız, Türkiye sınırlarında olup da çöp olmayan bir yer yok. Ve bu Anadolu yarımadasının değil Türk milletinin suçu

• çöp kutusunun kullanılmamasını bende tasvip etmiyorum fakat belediyeler çöp konusunda hassas. Yani direk dibine bırakılan çöp asla orda kalmaz, akşam işçiler gelir tek tek toplar, sabah tek bir çöp bulamazsın. Aslında nüfus sanıldığı gibi genç değil. Sadece Bağlar tarafı ve Osmangazi tarafı öğrenci yoğunluğu olan yerler. Emek,71 evler gibi yerler daha çok yerli nüfusun yaşadığı yerler. Ulaşım konusunda o kadar şikayetçi değilim, istediğin yere tek otobüsle gidebiliyorsun ama kalabalık. Özellikle tramvay, ani frende bile düşmek imkansız o derece kalabalık var. Ben Eskişehir'e geleli yaklaşık 6 ay oldu ama tamamen benimsedim artık.
  • İstanbul dan başka İstanbul yok inan . Bir insan sana İstanbuldan dha güzel diyerek Londra demiyorsa , newyork demiyorsa göreceli los angles demiyorsa koca bir hasssssttr deme hakkın var ki onlar bile istanbul gibi 20 milyon insanlı asya avrupa arası köprü konumunda Avrupanın ortasında bir şehirle yarışamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Berbat ötesi

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

İzmir harici çöp

İzmirde çöp, köy gibi İzmire'e gideceğime köyüme giderim
  • Arkadaşlarla gittik Ankara'da yaşıyorum hiç bir farkı yok hatta Ankara'nın ulusu

• Oturdugum yerde internet alt yapısı bile yok düşün.Tramvay hem yavaş hem berbat içi kalabalık.nedense bıkkınlık getiriyor bi süre sonra burası

• Eskişehirde 4. senem ve gayet mutluyum. Ara sokaklarda işim olmadığı için benlik problem yok.
  • riaz kullanıcısına yanıt
    ağla
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinsukru

ağla

hişş kaybol
  • Abi felaket kötü kokuyor şeker fabrikasından dolayı . İçim çürüdü yemin ediyorum ya

• Benim eskisehirde ilk senem öğrenciyim gayet rahat ucuz ve huzurlu bir kent. Bir şehrin notunu yolundaki asfaltla veriyorsan o senin sığ düşünmenden kaynaklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

Benim eskisehirde ilk senem öğrenciyim gayet rahat ucuz ve huzurlu bir kent. Bir şehrin notunu yolundaki asfaltla veriyorsan o senin sığ düşünmenden kaynaklı.

Niye ki şehir yönetimi ne için var ben abartılmış diyorum sehirin geneline kötü demedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an tramvaydayim dersten çıktım eve gidiyorum çöp konusunda haklısınız Aytaç caddesinin bi sokağında evim ve çöpü ağaç dibine bırakıyoruz mahalle olarak ki bazen 2 3 gün alınmadıgi oluyor. fiyat olarak evet ucuz ama çok da mükemmel değil konuyu anlatan arkadaş doğru söylemis

• Bir de elektrik faturasının yüzde 50 si neredeyse vergi iken hafta da en 1 kere elektrik kesiliyor altyapı cidden kötü şu bitti diye gidip su yukluyosun bi bakıyorsun su kesilmiş ve bunlar 1 veya 2 kez olan şeyler değil 4 yıldır çekiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lordinas

Genelde öğrenciler seviyor. Oda rahat rahat içip sı*abildikleri için.

zoruna mı gitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.