Şimdi Ara

Mine Tugay mükemmel bir kadın değil mi? (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
13.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    galapagoskaplumbağası demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası

quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Buna çöp diyenlerin evlenince karısnın bunun yüzde 1i bile olamayacağı gerçeği...

Öyle bir şey yok sokakta bundan güzel milyonlarca kız var

Türkiyede yaklaşık 40 milyon kadın var. Bunların 8 milyonu evlenme çağında olsa. 2 milyonu güzel olsa. 1,5 milyonuyla hiç aynı şehirde yaşamamış olsan. 200 bini zengin olsa. 250 bini nin sevgilisi olsa. 20 bininin hoşlandığı başkası olsa. Geriye kalır 30 bin. 25 biniyle aynı şehirde yaşamana rağmen hiç denk gelmesen. 3 biniyle denk gelsen de konuşmasan. Biniyle denk gelmene karşın farketmesen. Evet yaklaşık 1000 tane güzel kızla evlenme ihtimalin var. Ama sorun şu ki sen Türkiyedeki erkekler arasında yeterince yakışıklı mısın
    Yapay Zekanın Yanıtı

Mine Tugay'ın ayak sorununu duymuş muydunuz?

Oyuncu Mine Tugay'ın ayak sorunları bir süredir gündemde. Tuğay, yüksek topuklu ayakkabılar giymekten kaynaklanan nasırlara sahip olduğunu açıklamıştı. Bu durumun ayaklarında ağrı ve rahatsızlığa neden olduğunu belirtmişti.

Ayak sağlığı konusunda dikkatli olmak önemli

Yüksek topuklu ayakkabılar giymek, ayak sorunlarına yol açabilecek yaygın bir nedendir. Bu ayakkabılar ayakları sıkıştırarak nasır, deformite ve hatta kalıcı hasara neden olabilir. Bu nedenle ayak sağlığına dikkat etmek ve uygun ayakkabılar giymek önemlidir.

Ayak sorunlarının belirtileri nelerdir?

Ayak sorunlarının bazı yaygın belirtileri şunlardır:

• Ağrı
    • Şişlik
    • Kızarıklık
    • Sertlik
    • Deformite

Ayak sorunları için tedavi seçenekleri nelerdir?

Ayak sorunları için çeşitli tedavi seçenekleri mevcuttur. Tedavi yöntemi, sorunun türüne ve şiddetine bağlıdır. Tedavi seçenekleri arasında şunlar bulunur:

• İlaçlar
    • Ortez
    • Cerrahi

Ayak sorunları yaşıyorsanız, bir sağlık uzmanına başvurmak ve uygun tedaviyi almak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok da abartilmamasi gerektiğini düşünüyorum. Kotali olsam resme baktigima uzulurdum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp

• Buna çöp diyenlerin evlenince karısnın bunun yüzde 1i bile olamayacağı gerçeği...
  • Resim çözünürlüğü küfür gibi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Buna çöp diyenlerin evlenince karısnın bunun yüzde 1i bile olamayacağı gerçeği...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Hahaha en güzel cevap buydu.. Asosyal team cop desin bakalim.

• quote:

quote:

Türkiyede yaklaşık 40 milyon kadın var. Bunların 8 milyonu evlenme çağında olsa. 2 milyonu güzel olsa. 1,5 milyonuyla hiç aynı şehirde yaşamamış olsan. 200 bini zengin olsa. 250 bini nin sevgilisi olsa. 20 bininin hoşlandığı başkası olsa. Geriye kalır 30 bin. 25 biniyle aynı şehirde yaşamana rağmen hiç denk gelmesen. 3 biniyle denk gelsen de konuşmasan. Biniyle denk gelmene karşın farketmesen. Evet yaklaşık 1000 tane güzel kızla evlenme ihtimalin var. Ama sorun şu ki sen Türkiyedeki erkekler arasında yeterince yakışıklı mısın

• Allahıım yerim lann
  • CA18DET kullanıcısına yanıt

• quote:

• Hoş bi bayan olabilir ancak bağcılar'ı bilmediğiniz için tv'de gördüğünüz her kadın size über süper geliyor, burada olsa o kadın çay içmeyi simit evi'ne davet etmezdiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Birgün foruma konu açarsam bu mesajını orada da görmek istiyorum

Güzel konu olacak

Konuya gelirsek kadin hosuma gitmedi ne tipi ne fizigi zevk meselesi ben sarisin mavi gozlu zayif ama kalca ve gogus olcusu buyuk olan yapmacik olmayan daima gulen yuzlu belki az da yuzunde çili olan kizlardan hoşlaniyorum

Bu kadin pek hosuma gitmedi

• Süt gibi vucudu var cöp diyenlere aciyorum.

• Koyduklarınız güzel değil. Mine Tugay yapma bir kadın olabilir ama zariflikte kibarlıkta kimse yerini tutamaz. Instagramda Mine Tugayı ve fanlarının hesaplarını takip ediyorum. Benim için en güzel kadındır. Şaraptır yıllar gectikce daha da güzelleşir..

• harbi resmen bembeyaz

• Plastic

• Türkiyede 1 bu 2 Bergüzar Korel

Edit: 3 Ahu Türkpençe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 24 Ocak 2017; 11:51:44 >
  • Mine Tugay mükemmel bir kadın değil mi? (SS'li)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.