Şimdi Ara

Bu Erol Mütercimlerin dediği herşey çıkıyor buda mı ajan acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adam ulkedekı herseyı onceden biliyor arkadaslar 2 ay once soyledikleri direkt cıktı hatta videolarda bkz ben bunu 2 ay once soylemiştim diye yorumları var. Şimdi de iç savaş cıkacak 2019-2020 fln dedi ve ggerekçelerini de anlattı. Zaten mantıklı konusuyor. Bunlar ajan mı? İllumınatı bizlerle alay mı edıyor anlamadım. Bı yandan yalancı siyasetçiler ikili oynuyor konustuklarınını tersını yapıyor bi yandan boyle yorumcular acık acık anlatıyor tv izlemeyi bırakmak gerek sanırım ya

• Öyle bakma bence dostum olaya.Yani onunki sadece bir çıkarım.O sadece ülkede ki ayrışmanın fazla derinleştiğini ve bunun da iç savaşa doğru yol alacağını söylüyordur ki herkes durumun farkında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erol Mütercimler'in katıldığı programları hep takip ederim,bir kitabını da okumuştum.Bence iyi analiz yapıyor,sonunda da haklı çıkıyor

EDTİ:Geçen seneki konuşması;
    Dolar 2017'nin ortasında dolar 4.5 TL olacak iç savaş çıkacak demiş.Dolar neredeyse 4 TL zaten şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 6 Aralık 2017; 1:26:32 >
  • Bu adamlar kuru sıkıcı, mantıksal çerçevede en doğru yorumu yapıp sıkıyorlar. Erol mütercimlerle aytunç aydındal en hedefe tutturanlarıydı, aytunc abi öldü allah rahmet eylesin

• Ne iç savaşıya algı oluşturmaya mı çalışıyorsun ? Bizi orta doğulu araplar gibi sanıyor her halde eline silah ilerde güç vaat edince gözleri dönen arap aşiretlerimiyiz biz...Şu forumda hükümeti eleştiren insanların eline silah alıp devletin askerine polisine sıkacağını sanmıyorum.Hala hükümet düşmanlığı ile devlet düşmanlığını ayırmayan insanlar var.Yok iç savaş Güney ve Doğu Anadolu'da çıkacak diyorsa onların ki kuru gürültü bak zoru görünce nasıl Kerkük 'ü çil yavrusu gibi boşalttılar.
  • Video linki var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

Ne iç savaşıya algı oluşturmaya mı çalışıyorsun ? Bizi orta doğulu araplar gibi sanıyor her halde eline silah ilerde güç vaat edince gözleri dönen arap aşiretlerimiyiz biz...Şu forumda hükümeti eleştiren insanların eline silah alıp devletin askerine polisine sıkacağını sanmıyorum.Hala hükümet düşmanlığı ile devlet düşmanlığını ayırmayan insanlar var.Yok iç savaş Güney ve Doğu Anadolu'da çıkacak diyorsa onların ki kuru gürültü bak zoru görünce nasıl Kerkük 'ü çil yavrusu gibi boşalttılar.

Hocam yanlız Erol mütercimler emekli asker. O da neyin ne olduğunu iyi biliyor, toplumdaki kopukluk ve kıyasıya bloklaşmadan dem vuruyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haydar ne oluyor tam olarak
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toplumun kesimlerini ötekileştirme politikaları bitmediği sürece bir yerde kırılma noktası olacağını önceden kestirmek zor değil.
    Şu an 2 büyük kesim de gerçekten kin ve nefret dolmuş durumda, bu durumu engelleyecek yatıştırıcı politikalar lazım.
  • Adam askeri strateji uzmanı. Bu adamı kuzey Irak’a gönder sana orda ülke kurar

Full bir devlet adamıdır yani Trablus’ta Mustafa Kemal’in yaptıklarını okudunuz mu? Bu adam görev verin Amerika’da savaş çıkartır.

Abarttım mı hayır

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Toplumun kesimlerini ötekileştirme politikaları bitmediği sürece bir yerde kırılma noktası olacağını önceden kestirmek zor değil.
    Şu an 2 büyük kesim de gerçekten kin ve nefret dolmuş durumda, bu durumu engelleyecek yatıştırıcı politikalar lazım.

Laik, demokrat, modern ve dürüst kesim çok ötekileştirildi ve bütün medya yandaş olduğundan toplumdaki gerginlik yansıtılmıyor.

• dohanmirza kullanıcısına yanıt
    +1 doğru

• İç savaş çıkarsa mülteciler çıkartır, onun harincin de iç savaş falan olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten doğu ve g. doğuda 30 yıldır savaş var, bu türkiye geneline yayılmaz

• artık pazar gunleri teketekte cıkmaya baslamısşlar
  • İç savastan bahseden vatan hainidir

Dolar 10 lira olsun ic savaşmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

İç savastan bahseden vatan hainidir

ben anlamadım dedıgını acarmısın bıraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

İç savastan bahseden vatan hainidir

Çıkarsa çıksın geride bırakacakları olanlar düşünsün bana ne?
  • Ajan falan değil. Sadece eski asker ve olayları çok iyi okuyan bir bilim insanı olmakla birlikte araştırmacı kişilik.

Tvler malum adamların kontrolunde olduğu için meltem tv vs. gibi küçük kanallarda konuşabiliyor.

A haber Habertürk Cnn fox yada ntv deki yalandan dümenden yorumculara hiç benzemiyor. Söylediği her cümle düşünce dolu. Adeta herşeyi en ince ayrıntısına kadar analiz ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Erol Mütercimler'in katıldığı programları hep takip ederim,bir kitabını da okumuştum.Bence iyi analiz yapıyor,sonunda da haklı çıkıyor

EDTİ:Geçen seneki konuşması;
    Dolar 2017'nin ortasında dolar 4.5 TL olacak iç savaş çıkacak demiş.Dolar neredeyse 4 TL zaten şuan.

bu kadar carı acık varken dolara zaten mudahale edılıyorken ıllakı doların 4.5 tl olmasına gerek yok. Şu anda ulkede cezaevlerınde yer yok, 13 mılyon gss kayıtlısı işsiz var, heryer hırsızlık dolandırıcılık ıcra vs dolu.. Bu halde zaten iç savas var su an acık ve net bellı hersey sadece tvler bunları haber yapmıyor mumkun mertebe saklanıyor bunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.