< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_canakci -- 12 Ocak 2019; 19:39:37 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_canakci -- 12 Ocak 2019; 19:39:37 > |
İyi güldüm yahu ne yüzsüz insanlar var anlamak mümkün değil. Ar damarları çatlamış
|
Boyle adamlar yuzunden once para diyince kaciyormuyuz muhabbetleri oluyor bak adam kacmiyor da vermiyor da birde piskin ki....
|
Konu başka yöne gidecek biliyorum ama anlatmasam olmaz. Memleketimizden insan manzaraları gibi olacak.
Zamanında eşim ve çocuklar ile memlekete Giresuna otobüs bileti arıyorum. İzmir'den bir arkadaş yardımcı olabilirim dedi. Hemde normal fiyatın neredeyse yarısı gibi fiyata 4 kişilik otobüs biletini internet üzerinden satın alarak bize PNR kodlarını gönderdi. Dedim ödemeyi nasıl yapıyoruz . Sıkıntı yok hayırlısı ile git bakarız dedi. Çok şaşırmıştım, hiç tanımadığım birisi sadece DH üyesi olmamızdan başka ortak noktamız olmamasına rağmen, bugünün parasıyla en az 250 TL parayı sonra hallederiz diyerek konuyu kapatmıştı. Arkadaşın bende ne telefon numarası vardı nede benimki onda. Sadece DH üzerinden yazışıyorduk.Neyse Giresun'a varınca arkadaş ile temasa geçerek ödemeyi sordum. Arkadaş istersen dönüş biletini de alabilirim diyerek beni bir kez daha şaşırtmazmı.Hiç aklımda yokken dönüş biletlerinide satın alarak PNR kodlarını bana gönderdi. Nihayetinde İBAN numarasını bana bildirerek arkadaşa toplam ödemeyi yaptım. Ödemeyi yaptıktan sonra tekrar yazışarak paranın hesabına geçip geçmediğini kontrol ettik. Sonra kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunarak veda ettim. Öyleya kim bu devirde hiç tanımadığı birine bugünün parasıyla 500 TL ödeyerek bilet alırdı ki. Diyeceğim o ki İNSAN var, birde kendini insan sananlar. Kusura bakmayın biraz uzun oldu affola. |
Adam derken ? Adam sözü özü bir delikanliya denir bu sahtekar a adam demeyelik bence
|
karim kaza yapti 2 bilet daha ateslede sinemaya gideyim
|
Vay arkadaş bu ne yüzsüzlük.
Kadir sende de peygamber sabri varmış be kardeşim. |
BOSS'a küçükken biz şey derdik.. Bu Or..u'yu S...k Sevaptır. (affedin)
Bunun gibiler için olduğunu hiç tahmin etmezdim. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuseyr -- 9 Ocak 2019; 22:57:9 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|