Bildirim
Hayalet okul hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dm lütfen
-
O ne la
-
okula gitmiyorsun, notlar 95-100 giriliyor. sadece sınava hazırlanıyorsun.
-
Kaç para. Mantıklıymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazdım bakalım cevap verirse öğrenecegiz
-
İlk defa duydum böyle bir şeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yasal değil, önermem.
-
Problem yok kanka lisede çekmediğini tribin 10 katını üniversiteye geçince hocalarından çekersin. O zaman da hayalet üniye geçemezsin ama bilgine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LactobacillusAptalius -- 4 Ekim 2024; 11:43:41 >
Açığa geçebilir. Hayalet okullar açığa geçmek zor olduğu için var.
Ytü var hayalet üni araştırmanı öneririm
Yütüdeki çoğu derste devam zorunluluğu yok. Bu yüzden ilk haftalardan sonra okul boşalıyor. Sınavlar kolay. Kalem sallayan geçiyor yani. Sınav haftaları dümenden konulara bakan, derslere glrmeyen, gezip tozan biri rahat onur derecesiyle mezun olur. Birkaç öğrenci ve mezundan edindiğim bilgiler bunlar.
Açığa geçmenin zor olması bu durumu meşru kılmıyor. Hayalet okul kavramını ilk defa bu konuda duydum internette aratınca da birer birer kapatıldığını gördüm. Darısı hepsinin başına
Üniversite 3. sınıftayken falan evrakta sahtecilikten suçlu durumuna ve lise terk olmaktan üniden atılmaya geleceksin haberin yok.
Kesinlikle katılıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Problem yok kanka lisede çekmediğini tribin 10 katını üniversiteye geçince hocalarından çekersin. O zaman da hayalet üniye geçemezsin ama bilgine
|
Ytü var hayalet üni araştırmanı öneririm |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X