Şimdi Ara

Askeri Kariyer ve Kurtuluş Yolu Hakkında Tavsiyeleriniz Neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
28
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar merhaba bir konu hakkında bilgi almam gerekiyor bilen tecrübeli biri varsa aydınlatırsa çok sevinirim. 2 yıllık üniversite mezunuyum 5 Mart itibariyle 23 yaşında olacağım babam bilinçsiz bir insan olduğu için genetik olarak boyum kısa kaldı 166,5 boyundayım sağolsun spora da teşvik etmedi beni, babamla çok sorunlar yaşıyoruz ve ne yazık ki birlikte çalışıyoruz artık dayanılamaz noktaya geldi kendisi oturup düzgünce konuşabileceğim biri değil o yüzden 1 çıkış noktam o da askerlik ile ilgili bir alan veya memurluk, ne olduğunun bir önemi yok sadece bu şehirden uzaklaşmam gerekiyor. Astubaylık, uzman çavuş, jandarma vs bunlardan birini tutturmam için ne yapmam gerekiyor biliyorum boyum kısa ama bazı askeri alanlarda boy min 164 isterse 20.000 lira maaş versinler hiç umrumda değil tek amacım kurtulmak normal er olarak gidip kalabilir miyim ya da giderken yedek astsubay olarak kalabilir miyim benzer durumlar yaşamış ya da şu an askeri alanda görev yapan illa birileri vardır. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kpss gir o puanla duz memurluk veya astsubayliga basvur alimlari takip et.
    Askerde millet uzman cavusluga basvuruyordu mulakata vs ankaraya gidip geldiler cogunada cikmisti.
    Bunlarin sureci arastir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.