Merhaba, bilgisayarda işlerimi kolaylaştıracak bir komut dizisi yazıyorum ama çok acemi olduğum için bazı aşamaları oluşturamıyorum. Chatgpt'den genelde yardım aldım yazma konusunda ama tıkandım. 1 - İnternet sayfasında "a, b, c" şeklinde 3 değişken aratıyorum 2 - Bulamazsa sayfada "page down" 3 - Bulursa rastgele 3 değişkenden birine tıklıyor. 4 - Açılan sayfada ilgili başlığı bulana kadar "page up" yapıyor. 5 - Başlığı bulup tıklıyor ve daha sonra diğer başlık açılıp başlık2'ye tıklıyor. 6 - Tekrar "page down" yapıp kaydet görselini bulup tıklıyor ve sonra geri kısmına tıklıyor. Buraya kadar tamam ama geri sayfaya geldikten sonra script sadece "page up" şeklinde takılı kalıyor. Sürekli yukarı çıkıyor sayfa. Beni istediğin tekrar geri gelinde "a,b,c" değişkenlerinden yine herhangi birini bulup yine aynı şekilde işlemleri yapmak. Ne zaman ki geri geldikten sonra sayfada bir "a,b,c" değişkeni bulamazsa "end" yapıp aşağıdaki sayfa numaraları için sayfa2.png yapıp o sayfada da aynı işlemleri yapıp bu şekilde 5 sayfada da işlem yapmak. Belki kolay yada zordur acemiyim diye bilemiyorum ama tıkandığım için profesyonel yardım gerekiyor sanırım.
|
Bildirim