Merhaba Ben MSI 4060 ti ekran kartı aldım ve ekran kartımı sistem bazen görüyor bazen görmüyor. Çalışmadığı zaman aygın yöneticisinden gizli aygıtları göster dediğimde harici ekran kartımın özelliklerinde bu uyarı yer alıyor ''Şu an, bu donanım aygıtı bilgisayara takılı değil. (Kod 45)'' .
Yaptığım çözümler;
- Haliyle ekran kartımı yerinden çıkartıp yeniden iyice kontrol ederek bastırarak taktım. Üfledim filan baya.
- Windows 11 kurulu ve güncelleştirmeleri repair kısmından kaldırdım.
- Ekran kartı sürücüsü yanlış kurulmuş olabileceğim için DDU güvenli modda açıp kaldırdım. W11 güncelleştirmeleri ile ekran kartı güncelleştirmesi yaptım. Ayrıca kendi programından otomatik bulduğu güncelleştirmeyi kurdum.
4. Monitör değiştirip denedim belki monitörde mi bişi var diye.
5.Display port yerine HDMI denedim yine aynı.
6.Aygıt yöneticisinden ekran kartı çalıştığında güncelleştir dediğimde son sürüm güncel uyarısı veriyor.
Bunlar işe yaramıyor. Şöyleki mesela display port girişi ekran kartına takılıyken pc açılıyor ve hiçbir görüntü yok. Displayport girişini ekran kartından çıkarıp anakart girişine takınca görüntü geliyor ama aygıt yöneticisinde sadece dahili ekran kartı görünüyor.
kısacası kasanın içinde hiç ekran kartı yokmuş gibi algılıyor sistem. Sonra mesela yeniden başlat yapıyorum harici ekran kartı 4060ti geliyor. Sonra kablo girişini ekran kartına takıyorum sorunsuz hiçbi sıkıntı yok pc'de. Daha sonra gece mesela kapatıyorum pc'yi. Sabah yeniden açıyorum. Yine ekran kartı takılı değil görünüyor. Konu hakkında uzman görüşmerinizi rica ederim. Donanımsal bi problem olabilir mi hepsiburada kendi satıcısından aldım sıfır ürün.
SİSTEM:
-Client Hesabıdır. Gmail ile birlikte verilecektir. Oyuna zaman bulamadığım için satıyorum.
-62 lvl guardian main karakter olup=92 envanter, 1650 sp point, Pen grunil Miğfer caphras 6 lvl
-20B nakit mevcut.
-P2W Çadır var.
-19.000 Takas puanı / Epheria Ticaret Gemisi full +10 ekipman , full 10 lvl mürettebat, Takas zanaatkar 4
-45 gün Değerli paket aktif (+58 gün daha basılmamış mevcut)
-Toplam 15 Kahya = 9 adet depocu / 6 adet merkez pazar
-63 gün eski ay / 41 gün kamasylve kutsaması kullanılmamış
-4 LVL Peri Full skill = 2 sn Pot basma, %125 ağırlık, güneş çarpması/hipotermi 5sn bekleme, sabah yıldızı
-5 adet full Aşama 4 Pet (Kirpi mevcut), ayrıca 4 pet daha mevcut
-Aşama 8 yarış atı full skill +10 full ekipmanlı ve iskeletor kostümü var
-Mirumok/Yıldız Mezarı/Kızıl Kurt Köyü nodeler 10 lvl
-115 tane coco yaprağı mevcut karakter rollemek için kullanılabilir.Ayrıca roll için 130'ar tane meyve suyu
-384 tane Cron Taşı / 191 tane Valks'ın Çığlığı / +111fs,+80fs,+60fsx6,+50fsx4, ve fazlası
-61 lvl archer = Kalıcı Flüt , 1713 skill puanı , Balıkçılık Zanaatkar 10, 92 envanter ve biraz ağırlık (Eski main karakter)
-Kitap görevleri sadece Dorin Morgrim ve 600 hp veren yapılmadı.
-411 İnci / 8000 Vefa mevcut
-33 adet işçi olup 18 tanesi zanaatkardır.
-11 karakter slotu var. Yeni sezon için 61 lvl Hashasin mevcut, paso görevleri bitirildi 2000 zamanın sindiği var. Rahatlıkla devam edilebilir.
Fiyat 2000 TL
whatsapp 0 531 514 92 00
COD black ops 4 Satılık ucuz hesap
|
COD black ops 4 Satılık Hesap Ucuz
|
İpad gamepad için öneri
|
Android tablet İşlemcisi Hakkında Uzmanlar
|
Dofus Touch Satılık Karakter 181 İOP
|
Elektro Gitar Kursu İstanbul Avrupa yakası bilen?
|
|
4K TV için pc'den WİFi Bağlantı Soruları
|
AC45FCC791FB4AA586905E46F96AB332.gif |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.291
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 9.018 (Bu ay: 200)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun