Şimdi Ara

blackspace tuşu çalişmiyor başka bi tuşu silme yapmam için hangi program gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
15.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar black space tuşu(silme tuşu)çalişmiyor bundan once bi programla (i) harfini silme yapmiştim ama şimdi hangi program oldugunu hatirlamiyorum bana yardimci olabilirmisiniz...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Backspace Tuşu Çalışmıyorsa Silme İşlemini Gerçekleştirmek İçin Kullanılabilecek Programlar

Klavyede bulunan Backspace tuşu arızalandığında veya çalışmadığında, metin silme işlemini gerçekleştirmek için alternatif yöntemlere başvurmak gerekebilir. Bu gibi durumlarda kullanabileceğin birkaç yazılım programı mevcuttur:

• Klavyeler Tuş Ataması: Bilgisayarının işletim sistemindeki klavye ayarlarını kullanarak, başka bir tuşa geçici olarak silme işlevi atayabilirsin. Bu özellik, Windows ve macOS gibi çoğu işletim sisteminde mevcuttur.

• Üçüncü Taraf Yazılımlar: Silme işlemini gerçekleştirmek için özel olarak tasarlanmış üçüncü taraf yazılımlar da kullanabilirsin. Bu yazılımlar, özelleştirilebilir tuş kısayolları ve gelişmiş silme seçenekleri sunar. Bazı popüler seçenekler şunlardır:

• KeyTweak
      • SharpKeys
      • AutoHotkey
    • Sanal Klavye: İşletim sistemindeki sanal klavye özelliğini kullanarak, fiziksel klavye çalışmıyorken bile silme işlemini gerçekleştirebilirsin. Sanal klavye, ekranda görünen bir klavyedir ve fare veya dokunmatik ekran kullanılarak çalıştırılabilir.

Seçtiğin yöntem, kişisel tercihlerine ve sistem gereksinimlerine bağlı olarak değişecektir. Yukarıdaki seçeneklerden herhangi birini kullanarak, Backspace tuşu çalışmıyorken bile metinleri silebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Key Customizer adlı programla istediğiniz tuşa istediğiniz değeri atayabilirsiniz.Notebook'da çalıştığından eminim.Masaüstü hakkında soru işaretlerim vardı kendim denedim çalışıyor.Programın tam sürümünü bulamazsanız diye pmden atıyorum linki.
  • Key tweak daha basit ve ücrestsiz.Google da aratın,istediğiniz tuşu istediğiniz tuşla değiştirebiliyorsunuz.

Benimde z tuşum bozulmuş..
  • arkadaşlar 2 programida denedim ama yinede çalişmiyor neden boyle leptop benimkisi ama yinede olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tofast

arkadaşlar 2 programida denedim ama yinede çalişmiyor neden boyle leptop benimkisi ama yinede olmuyor

Dediklerimi aynen uygula:

-choose remove remapping kısmından arızalı tuşu seç.

-1 den 160'a kadar olan klavye üzerindeki atayacağın tuşa tıkla ve remap key de.

-Pending changes bölümüne gelen yeni düzeni uygula de.restart yapacak,kullanmaya başlayabilirsin.
  • dediğin şekilde uyguluyorum ama yinede olmuyor bu programi engelliyen bişey olabilirmi _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tofast

dediğin şekilde uyguluyorum ama yinede olmuyor bu programi engelliyen bişey olabilirmi _?

ben bi resim atayım daha açıklayıcı olur sanırım.

1.chose kısmından bozuk tuş seçilir.
    2.Atanacak tuş seçilir(aktif kullanılan bir tuş olmasın mesela resimde 119 yani f8 seçili.
    3.remap key deyin
    4.sag taraftaki pending changes kısmına gelen yeni komuta apply deyin ve pc yi yeniden başlatın.
    5.ayarlarınızın uygulanıp uygulanmadığını anlayacağınız pencere

blackspace tuşu çalişmiyor başka bi tuşu silme yapmam için hangi program gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dediklerini aynen yaptim bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kontor ettim ve ayarlarim boyle oldugunu gosteriyor..kusura bakma bana yardimci olurmusun farzedelim senin blackspace bozulmuş ve virgul (,) işaretini silme tuşu yapicaz bana fotodaki gibi gosterirmisin son halini ben sana yolladim son halini dogrumu yaptiklarim....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.