Şimdi Ara

realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic kod 10 SORUNU(LÜTFEN YARDIM EDİN) wifi bağlanamama!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wifi kopup duruyor. Pc 2 senelik oldu hemen hemen
    Son 2 aydır bu kopma sorunlarını yaşıyorum.
    En son da bu hatayı aldım. Wifiye bağlanamıyorum
    realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic kod 10 SORUNU(LÜTFEN YARDIM EDİN) wifi bağlanamama!

realtek rtl8723be wireless lan 802.11n pci-e nic kod 10 SORUNU(LÜTFEN YARDIM EDİN) wifi bağlanamama!Offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarının hayali -- 17 Ağustos 2020; 15:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-e NIC Kod 10 Sorunu: Wifi Bağlanamama

Giriş

Birçok kullanıcı, Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-e NIC adaptörlerini kullanırken Kod 10 hatasıyla karşılaşmaktadır. Bu sorun, wifi bağlantısı kurulmasını engelleyerek kullanıcıların internete erişmesini zorlaştırmaktadır.

Sorunun Nedenleri

Kod 10 sorununun birkaç nedeni olabilir:

• Eskimiş veya bozuk sürücüler
    • Adaptörle ilgili donanım sorunları
    • Windows sistem hataları

Sorunu Çözme Adımları

Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Sürücüleri Güncelleyin: Realtek'in web sitesinden en son sürücüleri indirin ve yükleyin.
    2. Adaptörü Yeniden Başlatın: Adaptörü bilgisayarınızdan çıkarın ve ardından yeniden takın.
    3. Windows Sorun Gidericisini Kullanın: Windows'un yerleşik sorun gidericisi, sorunu otomatik olarak tanımlayıp gidermeye çalışabilir.
    4. Adaptörü Devre Dışı Bırakıp Etkinleştirin: Aygıt Yöneticisi'ni açın, Ağ Adaptörlerine gidin, Realtek RTL8723BE adaptörünü bulun, üzerine sağ tıklayın ve Devre Dışı Bırak seçeneğini belirleyin. Ardından tekrar sağ tıklayın ve Etkinleştir'i seçin.
    5. Sistem Dosyası Denetleyicisini Çalıştırın (SFC): Bu araç, bozuk Windows sistem dosyalarını tarar ve onarır. Komut İstemi'ni yönetici olarak açın ve "sfc /scannow" komutunu çalıştırın.
    6. Donanımı Kontrol Edin: Adaptörün fiziksel olarak hasar görmediğinden veya gevşek bir şekilde takılmadığından emin olun.
    7. Realtek 8821CE Wireless LAN 802.11ac PCI-e NIC Adaptörünü Deneyin: Bazı kullanıcılar, Realtek 8821CE adaptörünü kullanarak sorunu çözdüklerini bildirmişlerdir.

Sonuç

Yukarıdaki adımları takip ederek Realtek RTL8723BE Wireless LAN 802.11n PCI-e NIC Kod 10 sorununu çözebilir ve wifi bağlantınızı geri yükleyebilirsiniz. Sorun devam ederse bir donanım teknisyenine başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Son driver i kurmayı denediniz mi ?

https://www.realtek.com/en/component/zoo/category/rtl8723be-software

Aygıtı devre dışı bırakıp sürücüyü güncelledijten sonra bilgisayarı yeniden açıp aygıtı başlatırsınız.

• DIA kullanıcısına yanıt
    Deniyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.