Şimdi Ara

TEAM WİN Recovery de kaldı YARDIM EDİN. EDİT: Download moda giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
12.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Team Win Recovery project de kaldı telefon Cm11 rom yükleyecektim vazgeçtim telefonu yeniden başlattığımda böyle kaldı yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hierakles -- 16 Haziran 2014; 5:37:15 >

• bende de benzer bi sorun olmustu şöyle çözdüm olayı. cümleler alıntı bu arada..

"İlk olarak TWRP recovery mod da setting kısmandaki tüm işaretli kutucukları kaldırdım deaktif yaptım
    Wipe ve format attım
    Advantage altında terminal command kısmana altdaki kodu girdim:

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

kapatıp download moda aldım ve geçti sonra yeniden rom yukledim"

komutu cok dikkatli girmen lazım.. komutu girdikten sonra 1 kez download modeye girme hakkın var kodu girip telefonu kapatıp download modeye girmen lazım..eğer kaçırırsan download modeyi tekrar komutu dene... 1 1.5 saat ugrastırmıstı beni de..
  • Cok tesekkur ederim hocam gece şans eseri download moda aldim rom yukledim.Power off diye birsey vardi ona bastim tam acilirken telefon ses artirmaya basip pc ye bagladim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav bendede aynısı oldu yardım bende rootladım hard reset yaprken teamwin falan cıktı bıseye bastım tablet acılmıyor
  • merhaba ben j7 2016 ya team winden format atım ama teli açyom j7 6 çıkyo sonra kapanyo açılmıyo yardım ederimsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.