Bildirim
TEAM WİN Recovery de kaldı YARDIM EDİN. EDİT: Download moda giremiyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende de benzer bi sorun olmustu şöyle çözdüm olayı. cümleler alıntı bu arada..
"İlk olarak TWRP recovery mod da setting kısmandaki tüm işaretli kutucukları kaldırdım deaktif yaptım
Wipe ve format attım
Advantage altında terminal command kısmana altdaki kodu girdim:
dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota
kapatıp download moda aldım ve geçti sonra yeniden rom yukledim"
komutu cok dikkatli girmen lazım.. komutu girdikten sonra 1 kez download modeye girme hakkın var kodu girip telefonu kapatıp download modeye girmen lazım..eğer kaçırırsan download modeyi tekrar komutu dene... 1 1.5 saat ugrastırmıstı beni de.. -
Cok tesekkur ederim hocam gece şans eseri download moda aldim rom yukledim.Power off diye birsey vardi ona bastim tam acilirken telefon ses artirmaya basip pc ye bagladim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yav bendede aynısı oldu yardım bende rootladım hard reset yaprken teamwin falan cıktı bıseye bastım tablet acılmıyor -
merhaba ben j7 2016 ya team winden format atım ama teli açyom j7 6 çıkyo sonra kapanyo açılmıyo yardım ederimsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X